CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kiahbosan

Rumah tangga Yasmin Hani bergolak.

  [Copy link]
Post time 6-11-2021 02:01 AM From the mobile phone | Show all posts
VirginLady replied at 5-11-2021 10:44 PM
apersal gambar tinted

Tulah pasal
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 02:07 AM From the mobile phone | Show all posts
VirginLady replied at 5-11-2021 10:44 PM
apersal gambar tinted

Ada pun org tanya. moskel iols
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 5-11-2021 08:47 AM
Tok Gelang tu laki Dora the Explorer

Opocot...terperanjat tengok
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 05:35 AM | Show all posts
Prickford replied at 5-11-2021 08:21 AM
Kannn... Hani muka cantik, mixalot sangat2. Tapi tetap ada ciri2 kampung, membudayakan kampung. Fa ...

hahaha..kelakar si qi dok bertukar spender
sape gepren baru heshe?

aku cannot brain jejans yg spesis begini
banyak ok

umo lebih 40 kena banyak ingat mati


Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 07:28 AM | Show all posts
gam_gajah replied at 5-11-2021 10:41 PM
51 ke heol? I gugel2 nmpk artikel tulis dia 15thn older than hani. Kalau hani 42, heol dah 57

Iols baca news kes cerai heols dgn ida nerina...news 2010 umur 41, 2014 umur 45...actually umur dia 52 la kan

Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
gerbera.memopad replied at 5-11-2021 11:37 PM
I don't know why tapi kadang-kadang aku rasa Tok K macam pandang slek kat bini beliau. Assumption  ...

Pandang slek tu maksudnya apa

Pandang rendah ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Beliau ini ke yang jadi pengaca KFC Hour? Weols teringat ada satu female host bahasakan diri Kak Hani way back zaman 90s dahulu

Yang jantan weols tak igt nama pengacara Marvellous Hour pukul 11 hari Sabtu siapa igt nama?
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 6-11-2021 09:41 AM
Beliau ini ke yang jadi pengaca KFC Hour? Weols teringat ada satu female host bahasakan diri Kak Han ...

Muka si pengacara tu saja aku boleh recall. Nama lansung tak ingat.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 10:25 AM | Show all posts
gam_gajah replied at 5-11-2021 10:37 PM
Sebaya tokti ke? Tokti nmpk tua sgt mcm acik2 nk masuk 50an. I ingt hani tak sampai 40an lg

Dah ct oter muka nampak tua laa
Maya dgn hani nampak muda lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:15 AM | Show all posts
bottombikini replied at 6-11-2021 05:35 AM
hahaha..kelakar si qi dok bertukar spender
sape gepren baru heshe?

Currently iolls tak tau sapa plak spender seterusnya. Last year dgn Nia Atasha host Hlive, paling last putus.

Rasanya mana2 perempuan tak yah hadap la adik beradik Qi & Sha'arin ni. Makin berumur, saving pon jgn2 nan hado.

Tapi kemain nak rembat perempuan muda. Mujur si Nia tu tersedar. Kalau tak, mmg menanggung la jantanz tua kecut tu.


Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:28 AM | Show all posts
Kadang iolls ada setuju gak dgn komen2 netizen ni. At this age, Hani kalau tak malu dkt mak dia, at least malu dkt org luar. Pegi la ceruk mana sekalipon, aurat wanita Islam adalah sama (depend mahzab). Kadang2 iolss sedih gak tgk artis2 Islam yg hidup mengalahkan barat, tapi bila 1 Syawal sibuk pulak nak sambut perayaan orang Islam.


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:29 AM | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:42 AM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 6-11-2021 09:41 AM
Beliau ini ke yang jadi pengaca KFC Hour? Weols teringat ada satu female host bahasakan diri Kak Han ...

Kfc hour  ke chick hour. Hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 6-11-2021 05:35 AM
hahaha..kelakar si qi dok bertukar spender
sape gepren baru heshe?


and gf dia semua lawa lawa. sejenis tak nak setel down agaknya. si yuna pun berapa lama dgn qi ni.

ida nerina ada anak ke dgn sharin ni?tgk kt ig dia anak kan.rumours dulu dia gaduh sampai jatuh tangga tu yg now on wheelchair kan.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 5-11-2021 11:19 PM
Yasmin ni antara mix kokesen yg mejadi cantiknya. Tapi syg kahwin laki tua track record kahwin cerai

i rasa kakak dia lagi cantik.soft jr muka dia .lupa dh nama. pelakon jugak.

sharin ni mcm nk jadi muda mudi je. tapi kurus kerepot dh. yg iols tak bekenan siap tindik hidung. iyew.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 6-11-2021 11:58 AM
i rasa kakak dia lagi cantik.soft jr muka dia .lupa dh nama. pelakon jugak.

sharin ni mcm nk jadi ...

Yasmin Suraya.. heroin filem Penyair Malam.. tu je rasa filem yg dia berlakon..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 6-11-2021 09:41 AM
Beliau ini ke yang jadi pengaca KFC Hour? Weols teringat ada satu female host bahasakan diri Kak Han ...

rasa hani ni start mengacara ngn Astro.. trademark dia waachaa tu kan..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 12:27 PM From the mobile phone | Show all posts
selipar_hijau replied at 5-11-2021 11:04 AM
berapa dah umo shaarin ni? kecut dah haa

Aku dari dulu konpius dgn umur si shahrin ni. Aku ingat lagu masa dia nikah dgn hani, ada kot 10 tahun lepas...masa tu anak dia from 1st marriagr dah 25 and 23 tahun. So makna nya skrg ni anak dia dah 35 n 33..  Agak2 umur brp dia nikah yg 1st tu ek?

Kesah pulak aku dgn umur dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 4-11-2021 10:58 PM
Yes bukan mcm pengacara sorg tu siap bersin kat set on LIVE TV acah2 cute. sentiasa membaca cue ca ...

Tes to sarimah and yes to Cheryl.
Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2021 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayoo. Mati2 ingat bini ac gelang punca masalah rumah tangga Yasmin Hani. Choiiiii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 08:03 PM GMT+8 , Processed in 0.780453 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list