CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kiahbosan

Rumah tangga Yasmin Hani bergolak.

  [Copy link]
Post time 5-11-2021 06:39 AM | Show all posts
sorry OT...geng celepet si atilia pun dah divorce jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 5-11-2021 12:16 AM
Betul..dia fun dan nampak fresh...
Mengacara pun penuh info..x meraban ..merepek melalut sgt mcm p ...


Yes bukan mcm pengacara sorg tu siap bersin kat set on LIVE TV acah2 cute. sentiasa membaca cue card dan tak buat research pasal guests. Basib baik sejak beristerikan piyu, pengacara tersebut dah tak kluar di kaca tv kecuali kes langgar SOP. Utk tak OT, harap2 Yasmin Hani kembali ke kaca TV, sama la jugak Sarimah Ibrahim & Cheryl Samad. Bosan dah balik2 Nabil dgn Tok Gelang.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 07:35 AM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 3-11-2021 11:18 PM
kwn aku 7 thn kawin,, laki tk koje dh 5thn kot... kwn aku dh malas nk bebel, layan kan je.. takut  ...

Takut jadi janda kepada suami yang biawak?

Lawak apakah ini?
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 07:52 AM | Show all posts
viva_gerl replied at 5-11-2021 06:39 AM
sorry OT...geng celepet si atilia pun dah divorce jugak ke?

Lama dah uolsss
Bekas lakinya pun sudah 6 feet under
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 07:54 AM | Show all posts
pencintaABC replied at 5-11-2021 06:58 AM
Yes bukan mcm pengacara sorg tu siap bersin kat set on LIVE TV acah2 cute. sentiasa membaca cue ca ...

Tolong la tok gelang tu
Suara dia pun annoying nak dengar
Terpekik setiap masa
Pastu lawak dia bole murung kita dengar
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 07:56 AM | Show all posts
x leh blah dia join dansa dansing...
kelaut dekkk
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 5-11-2021 02:48 AM
Kita sama. I dah la buat apa2, cpt bosan. Mmg risau bosan dgn 1 pasangan. Gaduh tu mmg xterkira la ...

Nak kenal orang baru satu hal.....dengan ipar2 mertua semua pun tak tahu perangai ok ke tak kan, banyak masa nak spend mentelaah perangai semua orang he he he
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 08:21 AM | Show all posts
hotmak replied at 4-11-2021 07:06 PM
lama dah kan forumer speku tapi sebab dia takde bukak mulut lg, sekadar gossipan jelah, kan ada yg j ...

Kannn... Hani muka cantik, mixalot sangat2. Tapi tetap ada ciri2 kampung, membudayakan kampung. Family Sha'arin tu plak kemain moden, mix Chinese & Mamak. Nengok si Qi tu pon asik bertukar2 spender je. Sha'arin pon dah berapa kali cerai berai. Lagi geli tengok Sha'arin tu bila dah kertu, dah ade bau2 tanah, masih nak bertindik hidung. Bawak2 lah berubah. Tak salah nak bergaya tetapi HARAM wei lelaki bertindik ni. Iolls kalau lelaki Islam bertindik ni mmg Iolls samakan level ni mcm perempuan, which is TAK LAYAK jadi wali!

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 5-11-2021 08:21 AM
Kannn... Hani muka cantik, mixalot sangat2. Tapi tetap ada ciri2 kampung, membudayakan kampung. Fa ...

Those brothers....tak yah lah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 5-11-2021 06:58 AM
Yes bukan mcm pengacara sorg tu siap bersin kat set on LIVE TV acah2 cute. sentiasa membaca cue ca ...

OT dan tok gelang tu apa... Hihi sorry am so blur
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 08:44 AM | Show all posts
Cleocatra replied at 5-11-2021 07:52 AM
Lama dah uolsss
Bekas lakinya pun sudah 6 feet under

Laki lama mmg dah 6 feet under kan.

Ni laki yg baru after laki lama meninggal. Sheolls ada menikah lagi sekali.

Ke 6 feet under jugak

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 08:47 AM | Show all posts
winky1 replied at 5-11-2021 08:40 AM
OT dan tok gelang tu apa... Hihi sorry am so blur

Tok Gelang tu laki Dora the Explorer




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 5-11-2021 08:47 AM
Tok Gelang tu laki Dora the Explorer

Tekejut tauuu acik tibahhhhhh ade gambo tinted
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 03:29 PM
Acikgomen replied at 3-11-2021 09:16 PM
Khennnnz Eli suraitih tuh dengan gigi kuning kulit bekerak bedaki semua ponnnnn si azri tuh hadap  ...


...........
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 09:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 5-11-2021 08:47 AM
Tok Gelang tu laki Dora the Explorer

Tp deme ni pandai pertahankan rumahtangga walaupun....
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 09:30 AM | Show all posts
Prickford replied at 5-11-2021 08:21 AM
Kannn... Hani muka cantik, mixalot sangat2. Tapi tetap ada ciri2 kampung, membudayakan kampung. Fa ...

Teringat dulu Hani n husben jd guest rancangan masakan yg Jihan jd host.time nk makan Hani yg baca doa makan.yg husben dok terkelip2 je mata.serius la dh tua bangka tk tau doa makan? Budak2 yg baru belajar bercakap pun tau doa makan wpun pelat
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 09:31 AM | Show all posts
moga dipermudahkan segalanya
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenape keluar gambar isteri ac?
Tajuk lain..gambar lain.
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:10 AM | Show all posts
Prickford replied at 5-11-2021 08:44 AM
Laki lama mmg dah 6 feet under kan.

Ni laki yg baru after laki lama meninggal. Sheolls ada menik ...

Hehehee... iols tak tahu dia menikah baru pulak...ampunnn..

Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2021 10:13 AM | Show all posts
Prickford replied at 5-11-2021 08:47 AM
Tok Gelang tu laki Dora the Explorer

choiii kaka ni tak baik hina Dora... iols suka tengok dora tu dulu masa kecik2...

ni bukan dora masalahnya... ni the grinch...

muka sama iras2 pulak tu tang senyum...


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 63390 Replies : 1798
Jom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
amirairaJom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
Views : 2695 Replies : 282
Makcik Neelofa spill the tea pasal Fazura vs Neelofa kat IG story ??
hell0jennieMakcik Neelofa spill the tea pasal Fazur
Views : 49913 Replies : 183
CSR Racing 2 se centra en las carreras callejeras en Android y iPhone (iOS)
alexjameCSR Racing 2 se centra en las carreras c
Views : 709 Replies : 4
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9575 Replies : 554
TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??
ZORRO5555TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??
Views : 54620 Replies : 140
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29657 Replies : 504
BULLET TRAIN (2022)
SY_MumiBULLET TRAIN (2022)
Views : 640 Replies : 5
Kisah Seram Dingorat Jantan USA.
keane.somewhereKisah Seram Dingorat Jantan USA.
Views : 286 Replies : 13



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 08:53 AM GMT+8 , Processed in 1.621551 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list