CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kiahbosan

Rumah tangga Yasmin Hani bergolak.

  [Copy link]
Post time 4-11-2021 12:34 PM | Show all posts
sayangnye.. suke couple ni
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 12:35 PM | Show all posts
Edited by Normabaru at 4-11-2021 02:41 PM

tt...info gitu je?mana video ke statement okg ke.takat soklan baik ko sambung kt benang sebelah...hehe
benang sebelah pon dh xde hapdet si irma n tok laki
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 12:39 PM | Show all posts
minahmanja replied at 4-11-2021 01:31 AM
pukul tidak.. tp klu dtg angin dia mmg ade la maki2.. dh few times laki dia halau kwn iols dr ruma ...

suruh berubat gk..kot2 ada yang kacau..ain dudaberhias blh tahan laju..selaju laser tag yach..lols
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
kiahbosan replied at 4-11-2021 11:22 AM
Pada kiah mungkin dah tak ada 'sparks' dalam rumahtangga. Kiah dah 12 tahun kawin anak sorang pern ...

Tak nafi aku pn penah ada frasa hilang spark
2tahun gakla buat hal masing2 tp tak gaduh cuma rasa kau2 aku2 pn punca laki aku yg terlalu selesa ... Terjebak jap dgn aktiviti lepak
Sampai 1 ketika rasa mcm dh jauh sgt
Baru sedar kena back on track ...skg dh makin ok .....
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul lah seperti yg iols pernah tanya dulu dlm thread siapa tak ingat dah. Kesiannya kalau betul ada problem. Hani cantik, anak2 pun hensem.

Tapi few days ago ada hani & shaarin up kat ig depa pi celebrate Halloween kat Sunway pyramid kot. Hani pun ada letak #shaarinoahanieissa tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 4-11-2021 03:11 PM
Tak nafi aku pn penah ada frasa hilang spark
2tahun gakla buat hal masing2 tp tak gaduh cuma rasa  ...

Lagi satu dalam rumahtangga perlu banyak bawak berbincang, dalam perbincangan tak ada sapa salah atau sapa betul.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sukacactus replied at 4-11-2021 01:25 AM
So betul la kisah aritu, ada yg jumpa suaminya kat tinder

Owh..lagi dia ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku follow drama The Hotel...dia berlakon...berapa umur dia sampai boleh jd mak mirafilzah pulak. But she still so pretty n look young. Hopefully all is well with her and hubby.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 03:19 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 4-11-2021 02:44 PM
Aku follow drama The Hotel...dia berlakon...berapa umur dia sampai boleh jd mak mirafilzah pulak. Bu ...

dia 42 tahun ni, 1979. sebaya tokti dan MK.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 3-11-2021 11:31 PM
pukul tidak.. tp klu dtg angin dia mmg ade la maki2.. dh few times laki dia halau kwn iols dr ruma ...

Takyah pi pejabat agama dah, buang karan nyahhh
Soh je heshe pi mahkamah bukak file cerai abis citer
Nanti hakim tanya nape nak becerai, baru citer semua benda. Kang hakim tu yg jadi konselor rumahtangga kikiki
Tapi lebih baik dengar nasihat dari hakim mahkamah syariah yg kebanyakan dorang ni sebenaqnya ada title qadi, dari pi dengaq geng2 kepiah geng tudung labuh pejabat agama tuh yg takdak kelulusan syariah pun sangat. Dpt keja situ ponnnn sbb org rekemen jeh
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kiahbosan replied at 4-11-2021 02:28 PM
Owh..lagi dia ke?

Haah, masa tu baca kat thread irma hasmie
Ada yg buka citer
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
aina_shaira replied at 4-11-2021 03:19 PM
dia 42 tahun ni, 1979. sebaya tokti dan MK.

Kejut iolss MK tu dah trademark someone.. xsesuai guna utk mayaK
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2021 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
downiey replied at 4-11-2021 02:34 PM
sayangnye.. suke couple ni

Kan...very low profile.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2021 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
da_lynn replied at 4-11-2021 03:44 PM
Betul lah seperti yg iols pernah tanya dulu dlm thread siapa tak ingat dah. Kesiannya kalau betul ad ...

Shahrin ke yg pakai mask amik gambar ramai2 tu ek sebab gambar shahrin berdua atau shahrin dgn anak2 rak ada kat ig Hani pun.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:14 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 09:11 PM
Ye ke, kaka?... Semoga yasmin try menuntut ilmu nasi kangkang dengan ellie suriati untuk pulihkan hu ...

kat rumah kaka pakai nasi rice cooker. masak nasi rasa beras kashmir yang mana bijiran nya di petik dari gunung kashmir oleh amita bachan dan sharol khan
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:19 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 4-11-2021 03:55 PM
Takyah pi pejabat agama dah, buang karan nyahhh
Soh je heshe pi mahkamah bukak file cerai abis cit ...

patut hal rumah tangga kena ngadu kt losung batu. baru dapat keberkatan
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesiannya dia. Nampak life deols ok je walau simple2 gitew.... Tup2 ada masalah pulak.
Kira betul la achik forum speku dulu ek. Kira dahsyat arrr kalah registered reporter agithewwww
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
cik_ingeniare replied at 4-11-2021 05:09 AM
Pengalaman meols tgk orang sekeliling kan mak, ada lelaki yang tak kerja sekali pakej dengan marah ...

Hmmm sumpah a alasan x convincing kan. As if bagus sgt bagi anak membesar dgn father figure yg mcmtu. Lagi malang kalau anak lelaki meniru perangai ayah dan merasakan benda ni x salah
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
lama dah kan forumer speku tapi sebab dia takde bukak mulut lg, sekadar gossipan jelah, kan ada yg jumpa gambar shahrin ni kat tinder kan, tak silap kat benang dewasayu haritu

sedihnya klu cerai tgk mcm perfect couple je, tapi tgk lifestyle family shahrin ni moden ye banding hani lebih ‘kampung’ wlu muka mix kuat
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Shahrin ni anak2 marriage dulu dah besar kan..jadi atuk dah ke dia..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 03:23 PM GMT+8 , Processed in 2.967219 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list