CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kiahbosan

Rumah tangga Yasmin Hani bergolak.

  [Copy link]
Post time 4-11-2021 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 3-11-2021 11:11 PM
Knpa eh psgn 15tahun kawin bole lg nk bercerai berai
Dulu sblm kawin
Aku ckp kt akk aku

Pengalaman meols tgk orang sekeliling kan mak, ada lelaki yang tak kerja sekali pakej dengan marah/pukul anak, tak bagi nafkah, gaduh dengn mertua tapi tetap maintain perkahwinan depa atas alasan tak nak anak membesar tanpa ayah
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ooo patut la dah lama tak nampak Sha'arin upload gambar dgn Hani. Dia rajin update FB dia, now takde dah gambar dgn Hani.
Iolls tengok Sha'arin ni dah tua2 pon masih lg nak bertindik hidung, kertu yg masih mengejar dunia dari akhirat.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 05:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan Shahrin ni ada kes pukul dengan Ida Nerina dulu kan? Smpi OKU dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Sblm ni pun ada forumner sudah kasi hint psl couple ni. Lama dah. Hmmmm mmg all gosip kat forum benar belaka
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 07:47 AM | Show all posts
alololoooooooooo...

sekian dan kesian

Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 07:58 AM From the mobile phone | Show all posts
salam takziah.. kesian yasmin
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Laki dia tua sangat. Jauh beza dengan dia. Naper tak cari yang umur lebih kurang aje. Kan senang.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 08:51 AM | Show all posts
makadek replied at 3-11-2021 11:11 PM
Knpa eh psgn 15tahun kawin bole lg nk bercerai berai
Dulu sblm kawin
Aku ckp kt akk aku

yup, kalau dah panas baran sampai memukul & biawak yg tak guna satu sen, tak ada makna nak sayang lagi dah. Macam kes laki artis pukul anak sebab mabuk, choiii kan aje... hadap lagi laki macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 3-11-2021 02:02 PM
Sense lama dah tengok ig hani # dia dan anak2 je dulu #sharinoahani... dgn nama anak kedua. adoi lam ...

Kan... Waktu tu qi dgn yuna... Yuna ada dlm wedding abg qi ni ... Skrg qi pun bukan dgn yuna.. hani pun problem... Macam-macam dugaan ujian,.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:36 AM From the mobile phone | Show all posts
cik_ingeniare replied at 4-11-2021 05:09 AM
Pengalaman meols tgk orang sekeliling kan mak, ada lelaki yang tak kerja sekali pakej dengan marah ...

Sbb ayahnye baik dgn anak..ank2 perlukn ayah..kalo ayah jht anak pn xske sng je maknye nk blah..kalo ayah baik dgn anak, tp mak mintak cerai..mak akn pk emosi anak..sbb tu la bnyk mak yg bertahan..tgk cth acik zz tu..20 thun bertahan..ank2 dh bsr baru die cerai..tggu ank fhm dlu bru die nk let go..xde la rase berslh kn
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 09:45 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 3-11-2021 11:11 PM
Knpa eh psgn 15tahun kawin bole lg nk bercerai berai
Dulu sblm kawin
Aku ckp kt akk aku

Antara sebab kurang komunikasi pon iye, ala2 duduk rumah dgn housemate tp kita nyampah dgn housemate tu sbb kerja rumah maybe one sided je buat (dah takde perbincangan). Semoga baik2 saja untuk yasmin, anak masih kecik
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Oh damnnnnn sayangnya
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 3-11-2021 10:40 PM
Bole la dia jadi pengacara balik
Happening jugak suasana kalau dia mengacara
Tak dek la pilih bulu s ...

Yes suka zaman2 yasmin hani, sazzy falaq & arwah ashraff sinclair mengacara kat Astro...sebelum zaman2 pelawak yg tak lawak mendominasi dunis pengacaraan
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Oklah tu.. Dari some celebs yang kaki canang. Kalau boleh nak londeh sehabisnya. Contohnya... Ramai
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
pencintaABC replied at 4-11-2021 10:38 AM
Yes suka zaman2 yasmin hani, sazzy falaq & arwah ashraff sinclair mengacara kat Astro...sebelum za ...

So true. ZAman ni the best
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
sharin nampak terlalu tua ganyut dan mcm berpenyakit jah rupa.. so tak sedap..
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa problem yeah. Laki sheols ni takde job ke?
Yasmin can move on hope pasni lagi lebat job sheols.. sheols sgt berbakat as pengacara
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-11-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 4-11-2021 01:11 AM
Knpa eh psgn 15tahun kawin bole lg nk bercerai berai
Dulu sblm kawin
Aku ckp kt akk aku

Pada kiah mungkin dah tak ada 'sparks' dalam rumahtangga. Kiah dah 12 tahun kawin anak sorang pernah ada masa kita rasa macam semua yg kita buat dah jadi 'rutin' tapi bukan makin tak cinta atau sayang hanya rasa hambar tak ada excitement lagi. Jadi kiah ajak hubby ke tempat2 yg kita pernah dating dulu2 dan tempat2 honeymoon. Barulah excitement tu datang balik, kita buat aktiviti baru sama2, rasa macam baru kawin pulak????. Pokok pangkalnya kalau kita nak kekal bersama perlulah usaha utk ke arah itu. Tak dinafikan masalah kewangan tu memang ada tapi itu semua rezeki dari Tuhan.
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 4-11-2021 10:48 AM
sharin nampak terlalu tua ganyut dan mcm berpenyakit jah rupa.. so tak sedap..

Seriuslah?  Aku tengok kemain fit lagi Sharin tu. Bertomoi bagai.. badan lean. Rambut je lah beruban.. tapi takde pulak nampak berpenyakit rupa parasnya...
Reply

Use magic Report

Post time 4-11-2021 11:32 AM | Show all posts
Acikgomen replied at 3-11-2021 09:16 PM
Khennnnz Eli suraitih tuh dengan gigi kuning kulit bekerak bedaki semua ponnnnn si azri tuh hadap  ...

Hahaha

Khennnnnnnnn

Ingat aku je sorunk yg perasan

bkn main jambus kendus azri

time memuder

he deserves better
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 63747 Replies : 1807
TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??
ZORRO5555TBTMI & Nabilah Khan Not so Royal??
Views : 54688 Replies : 141
Jom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
amirairaJom share makanan yg kawan2 makan~vol 1
Views : 2695 Replies : 282
Makcik Neelofa spill the tea pasal Fazura vs Neelofa kat IG story ??
hell0jennieMakcik Neelofa spill the tea pasal Fazur
Views : 49913 Replies : 183
CSR Racing 2 se centra en las carreras callejeras en Android y iPhone (iOS)
alexjameCSR Racing 2 se centra en las carreras c
Views : 709 Replies : 4
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9575 Replies : 554
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29657 Replies : 504
BULLET TRAIN (2022)
SY_MumiBULLET TRAIN (2022)
Views : 640 Replies : 5
Kisah Seram Dingorat Jantan USA.
keane.somewhereKisah Seram Dingorat Jantan USA.
Views : 286 Replies : 13



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-1-2022 09:51 AM GMT+8 , Processed in 0.252898 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list