CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 36506|Reply: 257

Rumah tangga Yasmin Hani bergolak.

  [Copy link]
Post time 3-11-2021 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by kiahbosan at 3-11-2021 10:52 PM

Siapa tengok hlive tadi? Yasmin Hani ada masalah rumahtangga tapi tak bersedia nak kongsi. Patutlah dah lama tak nampak gambar2 dia dgn Shahrin.Banyak bergambar berdua dgn anak dia Noah.Alahai...what telah happend? Tak hujan tak ribut , pasangan paling low profile tiba2 ada masalah.Menurut Hani buat masa ini dia masih lagi 'married' dan bila dia dah bersedia baru dia blh share.......apa2pun harap dapat selesai dgn baik lah . Janganlah bercerai berai. Sedih tau..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
salam takziah
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye ke, kaka?... Semoga yasmin try menuntut ilmu nasi kangkang dengan ellie suriati untuk pulihkan hubungan mereka kembali

Iols suka tengok pasangan ni. Patut la sejak2 ni sheols berlakon balik.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
semuga urusan dipermudahkan & jalan penyelesaian ditemukan
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 09:11 PM
Ye ke, kaka?... Semoga yasmin try menuntut ilmu nasi kangkang dengan ellie suriati untuk pulihkan hu ...

Khennnnz Eli suraitih tuh dengan gigi kuning kulit bekerak bedaki semua ponnnnn si azri tuh hadap je
Dedolu azri tuh kemahen ensem, lepas kena gomoi dgn Eli suraitih, dgn dia2 skali busuk kepam
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-11-2021 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 3-11-2021 11:11 PM
Ye ke, kaka?... Semoga yasmin try menuntut ilmu nasi kangkang dengan ellie suriati untuk pulihkan hu ...

Pendemik ni ramai ada masalah rumahtangga????
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni dulu caras shahrin dari ida nerina ker..?
or lepas couple tu cerai lama baru dia caras..?
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sense lama dah tengok ig hani # dia dan anak2 je dulu #sharinoahani... dgn nama anak kedua. adoi lama dah kawen sayangnya
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Alamak, semoga temui solution. Dedulu mematey Ida Nerina takmo letgo Shahrin
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:40 PM | Show all posts
Bole la dia jadi pengacara balik
Happening jugak suasana kalau dia mengacara
Tak dek la pilih bulu sapa tetamu yang datang
Pastu buat homework
Tak de la harap 100% q card
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols dah lama perasan dia n husband ada masalah. Even ig pun dah lama tak follow each other. Husband pun dengan life sendiri je.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-11-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
emilyrose replied at 3-11-2021 11:55 PM
dia ni dulu caras shahrin dari ida nerina ker..?
or lepas couple tu cerai lama baru dia caras..?

Shahrin dah bercerai baru couple dengan hani..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-11-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 4-11-2021 12:45 AM
Iols dah lama perasan dia n husband ada masalah. Even ig pun dah lama tak follow each other. Husband ...

Tu laa tengok gambar2 dengan Shahrin dah tak ada sangat..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-11-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 4-11-2021 12:40 AM
Bole la dia jadi pengacara balik
Happening jugak suasana kalau dia mengacara
Tak dek la pilih bulu s ...


Kaannn....antara hos tv yg happening!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-11-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 4-11-2021 12:02 AM
Sense lama dah tengok ig hani # dia dan anak2 je dulu #sharinoahani... dgn nama anak kedua. adoi lam ...

Tu la kan tiba2 je. Suka couple ni pandai jaga privacy. Tak hadap attention netizen.Harap2 dapat selesaikanlah dgn baik kesian anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Knpa eh psgn 15tahun kawin bole lg nk bercerai berai
Dulu sblm kawin
Aku ckp kt akk aku
Aku tkut cpt bosan dgn psgn aku tk yakin dgn diri aku mse tu tk matang lg
Takut nnti bosn aku tgglkn dia camtu je
Mcm ku duk berkawn ramai2

Rupa2nya tak bila bersttus isteri ni aura lain
Gaduh camne pn tk rasa benci
Mgkn la sbb psgn tu kuat kot pertahankan

Selain psgn panas baran @ malas kerja
Bg aku ni major laaa ..aku tk bleh terima
Apa eh sbb nya
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:18 PM | Show all posts
makadek replied at 3-11-2021 11:11 PM
Knpa eh psgn 15tahun kawin bole lg nk bercerai berai
Dulu sblm kawin
Aku ckp kt akk aku

kwn aku 7 thn kawin,, laki tk koje dh 5thn kot... kwn aku dh malas nk bebel, layan kan je.. takut jadik janda.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
minahmanja replied at 3-11-2021 11:18 PM
kwn aku 7 thn kawin,, laki tk koje dh 5thn kot... kwn aku dh malas nk bebel, layan kan je.. takut  ...

Malas mmg biwak idup 1 sen tak guna
Baran kaki pukul bagi aku major tak ada amporn...
Mampus kau sana ...

Mgkn laki dia ada baik kt sudut lain
Kat ranjang @ rajin hal rumahtangga
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
So betul la kisah aritu, ada yg jumpa suaminya kat tinder
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:31 PM | Show all posts
makadek replied at 3-11-2021 11:23 PM
Malas mmg biwak idup 1 sen tak guna
Baran kaki pukul bagi aku major tak ada amporn...
Mampus kau s ...

pukul tidak.. tp klu dtg angin dia mmg ade la maki2.. dh few times laki dia halau kwn iols dr rumah.. tp both menumpang duk rumah mertua... iols dh brain wash dia pun tk jalan jugak.. now everytime ade prob, iols ckp ngan kwn tu, iols tkmo dgr... iols ckp kat dia.. tnye pejabat agama psl kes dia ni sbb dh few times laki dia ckp kau klr skang, aku tk nk tgk muka kau lg.. tp kwn iols ni degil tahap dewa... sbb tu iols malas dh nk layan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2021 06:33 PM GMT+8 , Processed in 0.095078 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list