CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: BingkaUbi

Thread Luahan Perasaan (V12) - FD

[Copy link]
Post time 13-12-2021 03:55 PM | Show all posts
Aku masih berduka lara sbb ikan-ikan semua mati
Go eaaaaaaaaaaaaaaaaaaasy on me baby
Sabor-sabor
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 07:53 PM | Show all posts
Edited by green~tea at 13-12-2021 07:58 PM

Luferrrr nak meluahhhhhhhhh....... before hubby gi Dubai earlier..dia tanya i nak apa.. i acah2 isteri terpaling berhemah,.. i ckp la kat dia.. takyah beli pape pun takpe bang, asal kan u balik dengan selamat pun okay... ahhhgittcchewwww

tup2 dia balik sini.. he literally didnt buy me anything... dapat lah 2 ketul toiletries bag Bvlgari business class emirates tu... huhuhuhuhuhuhu

instead, since dia kepingin nak soppim, so dia menyopping lah utk my son, my brother, FIL and BIL je... iols, my beloved SIL and MIL tak dpt apa2... dapat sekarung teh arab je buat bancuh minum petang....

mmg siap la kau wahai husband, next 3 weeks i kat sana, i borong satu troli ole2 GIRL POWER...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 08:00 PM | Show all posts
Edited by green~tea at 13-12-2021 08:24 PM

wahai encik2 suami sekalian, kalo korang pi business trip overseas, mmg WAJIB beli ole2 ye utk bini.... hatta sehelai selendang pun tak pe dah buat penyejuk hati kena tinggal berbulan or berminggu2.....

tp okay la.. iols baru teringat.. last 2 weeks, actually iols baru je beli rantai labuh 916 , harga rm10k (alah, halus je lah sbb zaman skang emas dah mahal) hasil duit elaun one of his companies direct masuk ke bank account iols (i buat few separate accounts sbb ada several income, senang nak keep track for tax, in-out)...
  
since hubby dah bagi greenlight i utk belanja beli rantai emas dari account tu, so i pakai je la duit tu.. rasa lega dapat permission, walau heols dah awal2 cakap sukati la nak belanja or nak simpan, dah mmg direct masuk account kan... kira itu dah nafkah heols kasi setiap bulan lah... tp mmg i sejenis begitu, kalo nak reinvest masuk ASB3, or nak beli emas, i tetap akan bgtau dia....  



TQ husband.. nasib lah dapat bini asal pata timo, kami mmg suka kakas emasss gok ehhhh...



Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 8-4-2022 10:54 PM

Iols suka juga kumpul2 business class toiletries pack... lufthansa dulu suka kasi loccitane, MAS biasanya kasi Clarins, Aigner.. Emirates biasanya kasi Bvlgari lah..  few years back lain rupa toiletries bag dia, this time dapat a bit plain, tp ada perfume... er.. tp bvlgari omnia biasa2 je la bau nya... huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 8-4-2022 10:55 PM

Kalo kat dalam dia banyak isi plak this time, biasa nya takde dapat deodorant rexona gitu

And dia ada 2 version... 1 men set... 1 women set...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Paling suka naik lufthansa lah.. dpt loccitane... bau wangi betol2..  and i love all the familiar toiletries set loccitane tu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 8-4-2022 10:51 PM

Malas la nak layan orang bergaduh.. buat pening je.. baik gesel suami sendiri je kat rumah.... dapat jugak ole2... amek berkat dan nasihat MrsVeneer yang tetiap bulan husband hadiahkan omehhhh 916

Thanks encik suami..


TQ mak hayam bagi tips bodek suami
Wanita2 Pantai Timur Rocksss
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 10:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Berguna ok mak nora. Ajar Cara gosok lebih skit supaya susunan emas kite sampai ke siku. Dh mmg kite geng pantai timur suke emas, x leh nk kata apa la.

Nanti minta lg rantai ye. X pun cincin, pakai sampai blh jd lord of the ring. Jari kite, suke kite lewww.
I nk show off gak la cincin laki beli. Koh
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Locitane tu busuk la. Bau lipas mati.
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu serum Divine Immortelle lahhhhhh yang busuk bau lipas mati hoiii rm510 sebotol horkeh 30 ml jurrr... tp iols tak pakai lah serum bodoh overpriced begini... toiletries shower gel/oil amande, body creme amande, shampoo and conditioner dia sume best... my SIL mmg pengguna tegar bodycare loccitane ni sbb dia ada eczema...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Amande means almond ya, in french... bukan amende
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 14-12-2021 01:12 AM

@dudaberhias @azmee06 @Acikgomen meh la sini luah harta...esbi ka..kete perari ka... kot ada harta mcm arwah salleh perang di alu alu kan

TT
Luahan perasaan family discussion dh boleh kot tuka jadi thread meriak seisi alam sajm

Eh tapi nnt ada org ingt kaka donkey dgn dia plk...haaa xpelaaaa .kekalkn luahan perasaan tu .sbb nila luahan rete eh luahan hati kaka

Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Again, malas ya nak melayan orang bergaduh provoke2.... lebih baik usap suami

Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2021 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Luahan usapan suami masih Family Discussion ya

Sayang encik suami...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Next year alhamdulillah dapat susun jadual i follow encik suami travelling... brazil, egypt, uae, dll... semoga covid terhapus dari mukabumi... senang i boleh follow rapat encik suami ke mana2, sambil bawa anak... skang tak berani bawa anak travelling overseas walau kami semua pernah kena covid bulan 9 haritu... alhamdulillah masih sihat walafiat...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 14-12-2021 09:29 AM

Heheh..

Nak usap laki sendiri pon kena inform kat forum mintak restu before reach orgasm petala langit ke 7 ye

Sembang acah tai tai semendang megah holding padahal hakikatnya kulikutip sajork kat PETRONAS

Btw acik porumer bodoh je yang bulat2 akan percaya sembang mambang tahik kucing penis macik nympho pathological liar

Sekian luahan kinching vera kaka di pagi hari ini dah settle flush kat Jamban emas..

Kau hado
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 07:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 14-12-2021 09:31 AM

Nah bukti Jamban emas..



Beli kat alibaba made in china

sini kena meluah siap menunjukkan bukti kerna acik2 porum perlu lihat yach kemewahan Jamban emas kaka

Ok semua nanti kaka nak vera lagi kaka inform sini ye.. toodles

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by green~tea at 14-12-2021 10:30 AM

Ya Allah, sayu nya hati melihat ikan koi warna warni bergelimpangan mati.... cantik sangat kejadiannya...  

Arwah ayah i selalu pelihara ikan koi... ada  dalam 35 ekor heols bela dekat kolam dekat rumah... once dia nak tukar air.... and dia lupa tutup  air buang tu.. habis 35 ekor ikan koi tu mati tergedik2 dalam kolam.. i saw him cried tepi kolam sambil kutip ikan2 tu... then he converted kolam tu jadi swimming pool, ni kat rumah arwah mama lah..  

2nd time arwah ayah bela ikan koi, dekat kolam ikan kat BEACH RESORT kitorg... tp yang ni tak sempat besar pun ikan2 tu sbb habis dikerjakan cucu2 lelaki nya (yes, my son included)

Now kolam ikan tu kering kontang... ok lepas tengok betapa cantik ikan2 tu bila besar... i rasa nak revive semua laa kolam ikan koi kat BEACH RESORT kitorang tu... rasa nya okay laa sbb anak & anak2 sedara (total 5 BOYS!!!)  dah besar.. suka bunyi deruan air terjun kat kolam tu... rasa peaceful...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Alololorrr  tak main lah gambar google
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2021 10:50 AM | Show all posts
Edited by Normabaru at 14-12-2021 12:56 PM

cantik kan gambar bukti kaka?

okla tu utk tatapan acik kepam megah holding yang tak sedar diri pemakan gaji kulikutip.hehehe

jangan suka tipu tau..Allah marah!meriak lagila Allah benci..hehehe

jom layan acik Marie ni punya nasihat..seek treatment if needed kmuakssss!







Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 10:33 PM GMT+8 , Processed in 0.082342 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list