CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 8669|Reply: 249

Thread Luahan Perasaan (V12) - FD

[Copy link]
Post time 31-10-2021 09:19 PM | Show all posts |Read mode
Disebabkan thread V11 telah disembunyikan oleh momod bellaa, maka abang Bingka buka thread baru lagi... apa ada hal, nothing is free kecuali kat forum ni kan, bukan kena bayar pun buka thread baru....... apapung yang korang gaduhkan, rentikan la... hidup tak yah berpura2, tapi nak perasan good2 boleh jah asalkan tak menyakitkan hati orang lain...
Sila luahkan perasaan anda di thread ini..... nak luahkan perasaan marah kat somi, isteri, mak, pak, anak, boss, kelik, ipar biras, mil, pil ...... semoga luahan itu meringankan skit stress kt empunya diri tuhhh...

Syaratnya takde siapa boleh reply post sesapa... mudahkan?


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2021 09:22 PM | Show all posts
layan jahhhh......


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2021 09:27 PM | Show all posts
duluk masa aku kecik2 pak aku klu dapat pegang mic dia mesti nyanyi lagu ni.... kah kah kah


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2021 09:42 PM | Show all posts
sambung lerrr layan lagu2 lelama....... oh god, aku rindu anak bujang aku kt german nun....... ni pung salah satu perebet pak aku......


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2021 09:47 PM | Show all posts
my parents' song hah...... karaoke dulu,  kena paksa plak nyanyi ramai2 ....kah kah kah




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2021 09:55 PM | Show all posts
rasanya ramai tak besa ngan lagu ni.....tapi aku membesar ngan lagu ni... kah kah kah


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-10-2021 09:58 PM | Show all posts
dah la tuh, sambung esok2 lerrr...

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 05:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaa rupanya..lesap kena telan.
Nak goreng2 silakan jgn smpi terpecik minyak kena org lain. Jikalau tidak admin akan banned.
Jikalau tu aku terikut dak cina buat odit asikla jikalau dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba ada V12, terasa macam baru je ada V11.
Apapun, ada aku kisah?
Janji layan syok menulis kat thread luahan..
Hahaha...

Tarik nafas lega i pagi2 ni lepas baca email dari consultant.
Apa taknya, tetiba lawyer email tanyakan sesuatu yang tak pernah kita sangkakan..
Selama ini kita fikir semuanya in order tapi email lawyer tu terus buat i tak lena tidur malam tunggu reply dari consultant

Bagi terkejut gegirl je lawyer ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 04:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Down. Dapat MC for 2 days. Mula Rasa x nak utilise, tapi tengah selsema & batuk. So irresponsible kalau still masuk office. Nasib all Board papers dah selesai n send out to Co sec. Mari berehat.
Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 07:21 PM | Show all posts
lerrr~~~ dah terkuburr kahh...   takpe lah, lama jugak thread 11 tu bertahan hahahahhahaha

Reply

Use magic Report

Post time 1-11-2021 09:31 PM | Show all posts
Edited by green~tea at 1-11-2021 09:35 PM

boring la berita2 kat CI.. takde yang mencabar minda utk dikupas.. teringin juga nak tahu scandal serbadinamik & how business2 tycoons, pelabur2 kecilan2 dalam bursa terciduk terkehel tergolek kena scam dengan chairman or ceo serbadinamik.. kenapa ceo tu dibenarkan utk dump all his shares, sebelum warrant for suspension dikeluarkan? kenapa discussion dalam CI tu too shallow, takde yang berani nak komen pasal benda ni?

asik2 duk gaduh vax antivax.. dunia dah moving on with 3,4,5th doses dah.. and yet malaysian masih nak gaduh antuvax and antivax?
i dah kena covid, my whole family 30 pax++++ dah kena...  family ex i pun kena juga covid... but we all  stage 1 asymptomatic, home quarantine sahaja.. thanks to vaccine... cukup la kot bergaduh pasal benda remeh camni.. we have other issues to focus at : i.e. resetting the economy..



alaa kenapa formatting posting ni asik lari je.. dah buat perenggan, still hilang juga...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 11:17 AM | Show all posts
Awal pulak iols lapar..harni bawak potluck. saja nk bagi happykan ladybos yg selalu menjadi mangsa keadaan, aku kesian tgk dia. tapi orgnya kuat dan relax je..kalu aku mau meroyan but sheol relax walu diuji kiri kanan. tu la pagi2 aku masakkan potluck sepsel nasi minyak berass basmathi mongloia dari pergunungan himalaya ayam masak merah, daging kurma serta acar timun. kalu ada papadom lagi cantik..tapi takpelah apa yg ada tu pon dah ok. aku pulak yg tak sabar nk makan pagi2 tak pagi jugakla lepas subuh tadi masak..senang je daging dah siap rebus..semata utk kuah sikit. ehh tak tanya pun

at the end..perangai aku memang baik kt orang tapi tak suka belebih2..taknak org tu pulak rasa syok bcos of this. ok aku ikhlas..stop.

nti dia bawak tentera dia yg comel2 tu skli bole makan ramai2
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Office dah buka tapi kami takde jadual siapa wfh wfo....
Kalau rasa hari ni.perlu pergi office, then pergi la....
I buat 2 hari wfo, 3 hari wfh....
Boss kata okay, janji kerja siap...
Yuhuuu
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama nya tak buat jamuan masak2 kat rumah ni.. i miss masak nasi hujan panas, gulai darat ayam, acar... rindu nak masak nasi dagang..  rindu nak masak nasi kerabu, daging kambing bakar...
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa la forum ni x best mcm dulu. Dulu boleh kate hari2 jejak.  Ni dh tukar baru, 3 4 kali je jejak. Biasa tgk oren ..ni dh warna putih.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Hari ni plan nak keluar pi tambah stok ubat alahan dan juga nak cari bahan2 utk buat portable shower supaya senang nak mandikan opah atas katil
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:58 AM | Show all posts
kene set goal. penat la asyik mcm ni je.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:00 AM | Show all posts
salam to all,

semoga hari2 indah & ceria selalu..
please behave dan cuba kawal diri jangan PA orang ya.

latest arahan top management CARI   @admin6
beliau bagi permission utk cantas je kredit sapa2 yg PA tu
lepas ni tak bagi muka dah.

sebab dgr aduan porumer, merata bod PA nya
berporem dgn berhemah ya.


kita masok porem ni pom escapism from reality.
buang yg keruh, ambil yg jernih.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia baru keluar gua semalam ke?
Cerita dah basi berkali2 pun nak highlight...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 35159 Replies : 590
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 6 Replies : 1
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 47373 Replies : 1699
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 3082 Replies : 67
Bina Karier d Mcdonald's
Uqbah008Bina Karier d Mcdonald's
Views : 18 Replies : 1
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina Karier d McDonald's
Uqbah008Bina Karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Bina karier d McDonald's
Uqbah008Bina karier d McDonald's
Views : 0 Replies : 0
Lelaki suntik otot punggung meninggal dunia dalam hotel
sharlenetexasLelaki suntik otot punggung meninggal du
Views : 1857 Replies : 44



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 04:59 PM GMT+8 , Processed in 0.106963 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list