CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Saya tak ‘good looking’ nak jadi pelakon – Imran Bard

  [Copy link]
Post time 3-11-2021 09:33 AM | Show all posts
Adik aku lah start tunjuk video dak Imran ni. Starting youtube pun hazabedah. Bila tang bercakap suara pun tak dengor. Sendu sangat tapi pelik boleh pulak aku terhibur. Maybe dia genuine and ikhlas kot.. Even rakam pakai henpon je takde canggih pakai mic segala.. Good job Imran. Kekalkan identiti unik ni.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 09:37 AM | Show all posts
NFBZCantik replied at 2-11-2021 09:06 AM
apa YT dia eh? tak pernah tahu kewujudan dia pong

You search je Imran Bard..

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 10:03 AM | Show all posts
kakakko replied at 3-11-2021 09:37 AM
You search je Imran Bard..

berehh. thank you
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 11:10 AM | Show all posts

slowkan volume ya bila intro yt imran ni..
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 01:28 PM From the mobile phone | Show all posts
iols baru tengok dia tadi,layan gak. Dia buat sambal belacan
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:03 PM | Show all posts
dia tak buat joke, tp  muka dia tu kelakar. budak dalam buai dia p dodoikan dgn lagu patriotik
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa aku rasa tak kelakar langsung? Rakyat Msia ni mudah terhibur dan tergeletek hati
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 09:12 AM | Show all posts
Bagus dik teruskan jelah dengankarier youtuber & tiktoker tu. Tak payah nak jadi pelakon lah takut jadi Paiz Roslan je nanti kahkah
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 01:28 PM | Show all posts
jijilaaa replied at 3-11-2021 02:03 PM
dia tak buat joke, tp  muka dia tu kelakar. budak dalam buai dia p dodoikan dgn lagu patriotik

ada kt igstory dia dodoikan adik (kot? ke anak buah) dia dalam buai nyanyi lagu lady gaga . diikuti lagu patriotik. hahahaha! entah apesal aku terhibur ye.

tapi budak ni content ig, tiktok dan youtube rasa lain2. youtube dia panjang2 gak. intro persis sinetron hahaha! pastu budak ni salu feeling2 ckp korea jgk

tulah mungkin iols yg mudah terhibur.  belum menyampah la tengok lagi. moga dek meghan terus elok2 je lah eh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Pestime tengok heols ni ada iras laki si vivy tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha
Dia mmg sejenis selamber je
Sejenis jujur n main cakap jee. Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-11-2021 12:06 AM From the mobile phone | Show all posts
babynina30 replied at 2-11-2021 06:26 PM
I tgk jgk. tp taktau mengapa tak terhibur.
Takpe. I akan tgk lg vid2 beliau sahingga i terhibur :lov ...

Samalah. Tak terhibur mana. Tapi x annoying sangat. Biasa2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2021 11:47 AM | Show all posts
tarian dia kat TT mmg "sesuatu"... dia ni mmg lee kwang soo malaysia... confident dia mmg xde jual kat shopee

tayah jadik pelakon dik...kang skuad bawang tak henti2 hencap ko...ghisau akk...
hiburkan kami kat TT jer dah cukup...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
wallflower replied at 8-11-2021 12:06 AM
Samalah. Tak terhibur mana. Tapi x annoying sangat. Biasa2 je.

Me too. Besher2 jela. Kdg sengeh kdg tak bila tgk video dia lalu
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2021 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
OnionAunty76 replied at 7-11-2021 09:12 AM
Bagus dik teruskan jelah dengankarier youtuber & tiktoker tu. Tak payah nak jadi pelakon lah takut j ...

Haa.. kdg style dia menjurus ke paizroslan gak.. ghisauuuuu hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 09:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mula2 tgk yt dia tgh malam pakai headphone. sekali kuor intro terkelencat terkujat acik.kuat bebeno intronya pom. lawak bersahaja pastu kata2 dia byk bg pengajaran. tak mcm content bdk2 skrg entah apa2 acik tak faham.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
electricopop replied at 1-11-2021 09:50 AM
Muka dia ala ala Yassin Senario versi molek sikit. lol

Touch up dgn que haidar sikit jadilah
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2021 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols minat dia.. lain drp yg lain n xtry hard..
Sopan je..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2021 12:49 PM | Show all posts
Katanya replied at 27-11-2021 09:10 PM
Touch up dgn que haidar sikit jadilah

Kannn... Boleh lah jadi the next comedian.
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ingatkan shuben TinVy tadi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
AKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAHAYA, KHAI BAHAR] MULAI 05 JAN 2022 7PM
eddlisa_uyukAKASIA : SHAKIRA [JANNA NICK, SHUKRI YAH
Views : 1014 Replies : 14
OPPENHEIMER (2023)
SY_MumiOPPENHEIMER (2023)
Views : 82 Replies : 5
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 39720 Replies : 1503
Sharing Kitchen Cabinet & Wardrobe Design
vincent_6828Sharing Kitchen Cabinet & Wardrobe Desig
Views : 873 Replies : 6
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 34944 Replies : 582
[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung Hyun
xyla73[tvN] Mr. Queen - Shin Hye Sun, Kim Jung
Views : 91463 Replies : 1194
BoBoiBoy: GalacticHeroes Game Launching
HamazakixamBoBoiBoy: GalacticHeroes Game Launching
Views : 4868 Replies : 1
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81062 Replies : 120
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52101 Replies : 366



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 07:59 PM GMT+8 , Processed in 0.094829 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list