CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: 46BlueBerry

[DRAMA MELAYU] TIKAM [Astro Ria] - Fahrin Ahmad, Ben Amir, Intan Najuwa

  [Copy link]
Post time 19-12-2021 07:34 PM | Show all posts
  

  


Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 07:38 PM | Show all posts
  

  


Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:28 PM | Show all posts
Malam ni episod akhir ya...
  

  

  

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:30 PM | Show all posts
  

  

  

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:31 PM | Show all posts
  

  

  

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:33 PM | Show all posts
  

  

  

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:35 PM | Show all posts
  

  

  

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:36 PM | Show all posts
  

  


Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 08:59 PM | Show all posts
  

  

  

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 09:00 PM | Show all posts
  

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:52 PM | Show all posts
  
  

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:55 PM | Show all posts
Lepas tengok Diari Menikam Mike ni, rasa geram aje dekat Madam Joan.
Kesian Akma.
  

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 11:57 PM | Show all posts
Tamat sudah drama Tikam dengan bergaya.

We want season 2, we want season 2, we want season 2...
  

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:13 AM | Show all posts
NekNgah replied at 22-12-2021 11:57 PM
Tamat sudah drama Tikam dengan bergaya.

We want season 2, we want season 2, we want season 2...

Ada thread rupanya Tikam ni .. i suka la drama ni lain dr yg lain ..
wpun citer pasal crime tapi sgt santai... btw iols tgk sbb all pelakon is my fav especially the return of Mr Tajul dunia baru aka Sap.

Uols tgk tak dia jadi Luthfi dalam i Promise janji Anaqi.
Sejak the return , i selalu nampak dia on second lead , antagonis and cam sesuai plak jadi psikopath carecter..
maybe sbb rambut and jambang dia kot

pastu i suka betul intan najwa... ben and fahrin tu x yah citer la , tapi rasa ni first time kot diorg berlakon bersama.
and i like the combination ...

btw between the 3 men ,, Fahrin (43) , Ben ( 32 ) and Tajul tu dah 41 .. Tajul nampak younger than the other 2 , maybe sbb dia tak setinggi ben and fahrin and small frame ..

btw aku suka drama macam ni ..
sbb short nice and sweet.. takde la stress sgt nak tgk ..

hahaha ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 10:10 AM GMT+8 , Processed in 0.072888 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list