CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: 46BlueBerry

[DRAMA MELAYU] TIKAM [Astro Ria] - Fahrin Ahmad, Ben Amir, Intan Najuwa

  [Copy link]
Post time 11-11-2021 09:44 AM | Show all posts
  

  

  

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 09:47 AM | Show all posts
  
  


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-11-2021 12:19 PM | Show all posts

Tak puas la setengah jam je tayang. cepat sangat habis.
tak sangka pulak watak ika tu wife orang. duk scandal dgn shahrol laki orang .

Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 12:26 PM | Show all posts
46BlueBerry replied at 11-11-2021 12:19 PM
Tak puas la setengah jam je tayang. cepat sangat habis.
tak sangka pulak watak ika tu wife orang.  ...

Ya, tak puas.  Cepat sangat.  Dengan sibuk nak tweet lagi, tiba-tiba dah iklan.

Cerita ni memang kena perhati betul-betul.  Nampak nama husband di handphone - Farid.

Masa ending tu NJ pun ada sebut, Ika isteri orang, Shahrol pun suami orang.

Nak tunggu apa yang Mike nak bagi tahu pasal mayat Sharol.  Potong betul..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-11-2021 12:55 PM | Show all posts
NekNgah replied at 11-11-2021 12:26 PM
Ya, tak puas.  Cepat sangat.  Dengan sibuk nak tweet lagi, tiba-tiba dah iklan.

Cerita ni memang  ...

tu la pasal. kejap sangat. iklan berminit2 lagi.
watak2 dorang ni belum reveal backstory masing2.
actually, cam pelik, nape tak cek je cctv sape yg bunuh shahrol tu? kan ada mention cctv bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2021 01:02 PM | Show all posts
46BlueBerry replied at 11-11-2021 12:55 PM
tu la pasal. kejap sangat. iklan berminit2 lagi.
watak2 dorang ni belum reveal backstory masing2. ...

Sap sebut CCTV untuk buktikan yang dia naik teksi dari basement.  Tak sebut pun CCTV dalam office.

Malam tu Shahrol balik rumah ke tak?  Dalam episod 1 macam Sap drive Shahrol pergi office, tapi dah confuse pulak sebab malam tu Sap beri Shahrol kunci kereta.
Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 11:56 AM | Show all posts
  

  

  


Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 11:59 AM | Show all posts
  

  

  

Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 12:01 PM | Show all posts
  

  

  


Reply

Use magic Report

Post time 15-11-2021 12:06 PM | Show all posts
  

  

  

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-11-2021 09:40 AM | Show all posts

Episode malam tadi macam makin twist je. Pastu kantoi Ika tak balik rumah malam tu.
tapi kalau contoh ika yg bunuh shahrol, nape la pagi2 ika dah datang ofis siap belikan kuih untuk shahrol??
NJ dgn akma a bit suspicious la tgk. Akma macam agak relax, NJ plak tibahh garang marah tak bertempat hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:22 AM | Show all posts
hehhe....jimat buat tikam ni....berlakon dalam opis tu je...pelakon pn berapa kerat je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-11-2021 10:51 AM | Show all posts
putehh replied at 19-11-2021 10:22 AM
hehhe....jimat buat tikam ni....berlakon dalam opis tu je...pelakon pn berapa kerat je

aah. shoot kat dalam ofis je. cepat je habis shoot drama ni. setakat pelakon beberapa orang tukar baju lain2 ikot scene yg sesuai..
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:20 PM | Show all posts
Sorry, lambat update sebab kesibukan melanda..
  

  

  


Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:22 PM | Show all posts
  

  

  

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:24 PM | Show all posts
  

  

  

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:26 PM | Show all posts
  

  

  

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:29 PM | Show all posts
  

  

  

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:32 PM | Show all posts
  

  

  

Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2021 05:35 PM | Show all posts
  

  

  

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2022 04:44 AM GMT+8 , Processed in 0.077250 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list