CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 10005|Reply: 35

nak pindah nak pindah

[Copy link]
Post time 17-8-2010 04:44 PM | Show all posts |Read mode
susah nya la nak mintak pindah duk kat kerajaan ni..letih la ketua jabatan asyik tak sokong je..cian yang ada family terpisah last2 terus pisah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-8-2010 01:11 PM | Show all posts
urm...same la kita
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-8-2010 08:06 AM | Show all posts
ketua jabatan i siap kata kalu pentingkan tentang peribadi..berhenti kerja...sabar jelah..rasa seperti dirinya tiada family
Reply

Use magic Report

Post time 26-8-2010 07:02 PM | Show all posts
isk kejamnya boss kau....kat jabatan aku, org bujang mintak tukar pun boleh lulus x sampai setahun....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-9-2010 03:30 PM | Show all posts
agak kejam la...membuatkan ramai yg bengang n marah pada dia..tapi dia selamber je..
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2010 04:19 PM | Show all posts
Sekarang nak tukar tak susah cam dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2010 01:35 AM | Show all posts
senang cerita.....lu buat hal sket kat opis lu.....
kalau bos tanya.... katakan jiwa kacau
tak pon hari senin datang opis jam 11 pg... alasan dari kampong
ari jemaat lak lepas solat jumaat balik awal......
alasannyer..... tiket bas jam 3 ..... hehheehehehehehehe
lelama bos boring dan seterunya... sendrik mau ingat!!!!
2 kemungkinan!!! tindakan tatatertib atau dapat pindah balik pelok bini......
bos tak leh buat pepe sebab pengurusan lagi besau dari bos!!!
hehehhehheehehehe   
yg penting dapat bersama ngan famili!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2010 12:26 PM | Show all posts
kalau terus antar permohonan kat jpa jer tak leh ker? tak lalu KJ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-11-2010 12:47 PM | Show all posts
cik.bentara - oops..gue punya bos kat sni agak hitler..ada member buat begitu 'gajinya dipotong' siap mengugut ingat kalu buat hal akn disokong ke?

cik_lin - tu le pasal...kengkdang kedengkian ni tahap dewa
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2010 01:17 AM | Show all posts
potong gaji???? bukan senang nak potong gaji tau
kena ikut banyak prosidur.....
lagi pon bukan keputusan dia yg arah potong gaji...
jika seseorang itu bermasalah ... satui j/k akan ditubuhkan
untuk siasat akan aduan ini.... mudian akan terus ke pengurusan
j/k pengurusan akan buat keputusan berdasarkan apa yg telah di siasat....
dan dikalka ini lah union akan main peranan..... untuk solf kan prob ni...
potong gaji bukan satu penyelesaian....... hanya orang yg ada BERAN....
je sanggop buat gini
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2010 08:11 AM | Show all posts
entahlahle..kengkadang susah berhadapan dgn org yg taksub pd kuasa..

aku rsa jabatan aku ini kena serbula sekali sekala..banyak sangat main dalam...dah tu plak si 'director' bersekongkol dgn mereka yg menakluki jabatan ini...

aku join gomen ni,rsa kecewa je..banyak nye pembodekan dan bejt nak tunjuk kuasa..

dan paling sede ialah mereka itu perempuan...oh
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2010 08:40 AM | Show all posts
kalau report kat bpr tak leh jalan ker??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-11-2010 03:53 PM | Show all posts
tak de yg report lg...

kadang jadi mals nk ambik pot je..

walau hati sengsara
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2010 11:43 AM | Show all posts
ni jabatan aper ni cam haprak je aku nengok....
jabatan laen so far takde masalah
union apa cerita? mbj tiap bula ada miting...
miting makan kuih kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2010 01:41 PM | Show all posts
bantara-kuih pun tarak la kalu mbj...mbj letih bg input tapi wat dek je..

aku tengok jabatan lain (kementerian lain) ok je..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2010 02:16 PM | Show all posts
lagi letih kalau benda lain pun ikut tabur minyak tanah (batu api) tensionn..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2010 02:18 PM | Show all posts
lagi letih kalau benda lain pun ikut tabur minyak tanah (batu api) tensionn..
mrsT Post at 29-11-2010 14:16


betul2...mbj tiada ahli2 pengampu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2010 02:23 PM | Show all posts
Reply 17# isabella08


biasa lahh donniaa punyer ceriter.. kadang2 bleh buat my blood come upstair u know...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-11-2010 03:45 PM | Show all posts
Reply  isabella08


biasa lahh donniaa punyer ceriter.. kadang2 bleh buat my blood come upstair  ...
mrsT Post at 29-11-2010 14:23


kerana pikir donia ni le..cuma berdiam diri je..layan jela..aku kan cuma org bawah yg menurut perintah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2010 04:17 PM | Show all posts
hahahaaa.. SAYA YANG MENURUT PERINTAH...

T pun dalam dilema utk posting nie..
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:35 AM GMT+8 , Processed in 0.178569 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list