CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Saya Masih Muda, Ada Nafsu,"- Shuib Nak Wanita Yang Boleh Terima Anak

  [Copy link]
Post time 23-10-2021 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
cap_ayam replied at 23-10-2021 06:30 PM
Ye perasaan sedih tu lama2 akan terubat.. ingat lagi ex PM Pak Lah.. sebelum kahwin dengan Tun Jeann ...

Heheh, mcm soeb ni maybe amik masa skit sbb ank2 dia kecik lg dia mesti nak yg bebetul ikhlas terima anak2 dia tu.
Kalau duda2 tua yg dah warga emas biasa tak amik masa lama sbb takde anak kecik nk dirisaukan.
Hat ada anak kecik ni mmg ler kena pikir baik2 kang tak memasal ank2 jd cinderella plak.
Nak plak kalu bini baru tu beranak baru lagi.
Tau jelaa soeb tu berduit kalau ada org terima nk jd bini dia skrg ni haruslah 90% sbb reta.
Lain la masa Sarah terima dia dulu pastilah 100% sbb cinta.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 23-10-2021 06:38 PM
Githuuuu taste uols!
Nak hat herlok

blh repair keturunanan
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:18 PM | Show all posts
Semoga ada jodoh tapi jangan niat sekadar ada orang tolong jaga anak anak sudah....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak mertua dan family masih stay kat rmh dia ke?

Moga Allah aturkan yg terbaik utk shuib dan anak2. Kesian juga umur budak2 sedang ni mmg perlukan kasih syg seorang ibu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 23-10-2021 06:29 PM
takmo la jawa..i nak turkish man
cewahhh

Lampu terang memang jawa.. dah tutup lampu sok mungkin beliau persis turkish man yg didambakan. If you don’t try, you’ll never know
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalau aku muncul dpn anak2 dia
Pasti anak2 dia yg suruh curi hati depa
Merengek nk ikut
Aku mmg garang
Tp ku pandai tekel budak2

Bagi makan dn berperwatakan ceria.


Tp tulah taste aku emsem

Sbb tu aku obses kat laki aku
Manis jer senyummmm ish gerammm
Cute je..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling replied at 23-10-2021 07:23 PM
Lampu terang memang jawa.. dah tutup lampu sok mungkin beliau persis turkish man yg didambakan. If ...

tamo la nnti kena jd mak tiri..share laki ngn ank tiri..i bkn mak titi yg baikkl
nnti pening pulakkk abe ib..bini ke anak..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
xleh simpan diam diam ke...kubur bini pun masih merah..ye..mmg aku fhm...tp sepadan dengan sedihnya dulu...bidadari segala diam
diam jela...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:30 PM | Show all posts
dah bunga2 ke soebbb
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:38 PM | Show all posts
hmmm entah sapa this guy tapi i tahu wife dia a singer yang baru mati dan sy sudah cuba dengar a few songs on youtube.
nampak macam this guy ambil alot of camera-opportunity from the wife's death
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 23-10-2021 05:36 PM
jgnkan lelaki, org pompuan kalu nak kawen baru lepas laki meninggal pun bagi iols ok jah..asalkan jg ...


ZJ gedik dgn laki baru sbb dgn laki lama dulu kena jaga adab, almaklom ex politician kan. Aritu kan kecoh dia review iklan ubat seks, pastu letak gambar mesra dia dgn lakinya, tk padan umo dah 50an. Memalukan betul!
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku harap shuib kahwin dgn permpuan yg berduit jugakk..sebb kalau permpuan yg berduit yg nak kahwin dgn shuib Dan syg anak2 shuib bg aku dia betul2 ikhlas syg shuib  bukan kerana harta sebb dia sendiri ada harta...

Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat tak boleh halus lg ke. Budus bau sangap.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape nak kawin ngan shuib ni kena hati kental
Coz
Org akan bandingkan
Then kisah cinta dia ngan aruah
Gmbr dia ngan aruah bersepah
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 08:09 PM | Show all posts
Nak cari yg boleh jaga anak ramai, tapi nak cari yg bijak susah. Sbb selama ni keputusan arwah yg buat hatta hal bisnes pon. Ct sarah wiser dari shuib.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh dah kenapa berduyun pasal soeb arini? Asal ada statement terus buat rumah ka?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 15-1-2022 01:26 PM

..........
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 23-10-2021 07:55 PM
Aku harap shuib kahwin dgn permpuan yg berduit jugakk..sebb kalau permpuan yg berduit yg nak kahwin  ...

Perempuan kalau berduit tntu2 cari calon yg helok cuols. Nk.baiki keturunan pun tak bole dgn soib ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 23-10-2021 07:55 PM
Aku harap shuib kahwin dgn permpuan yg berduit jugakk..sebb kalau permpuan yg berduit yg nak kahwin  ...

Perempuan kalau berduit tntu2 cari calon yg helok cuols. Nk.baiki keturunan pun tak bole dgn soib ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 09:51 PM | Show all posts
37 muda lagi? lagik 3 tahun dah masuk 40. Umur 40 dah siap nak masuk 50
kalau 27 tu yea bagi aku muda

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 05:18 PM GMT+8 , Processed in 1.360033 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list