CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Saya Masih Muda, Ada Nafsu,"- Shuib Nak Wanita Yang Boleh Terima Anak

  [Copy link]
Post time 25-10-2021 01:06 AM | Show all posts
Tapi awal sangat cam nak bincangkan pasal kahwin..

Ialah bukan masa arwah hidup, cam tahap cinta betul?

Kalau dia jawab cam nantilah arwah baru aje meninggal, respek ini siap boleh berangan sambil kata nafsu muda itu ini.

Cam cepatnya boleh lupa bukan masa dalam fasa berdukacita.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 23-10-2021 06:48 PM
Heheh, mcm soeb ni maybe amik masa skit sbb ank2 dia kecik lg dia mesti nak yg bebetul ikhlas teri ...

I rase Ntah2 dah ade yg Dm die nk jadi suri hati.

Org skang mls pk dah u. Janji dpt hidup senang..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 24-10-2021 10:07 AM
Agaknya nanti masa aku meninggal mil aku mesti suro laki aku cari pengganti gak macam mak Soeb tu :' ...

Kann.. aku pun pikir benda sama .
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 02:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru 2 bulan rupanya
Kalau bini masih hidup pun belum betul2 abis pantang lagi
Dah tak menyempat si lelaki nya
Tak dan dan nak bini baru
Apa2 pun tahniah kalau dh jumpa yg baru
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 24-10-2021 06:25 PM
femes la cite tu kt malaysia..semua ckp laki tu hnsemtp i x berkenan sgt kt muka gitu. ...

Acik takdan lagi tengok cite tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 09:00 AM | Show all posts
Okey je Soib nak kahwin baru. Tak payah dengar orang cakap yang bukan bukan. Yang hidup ni, kena teruskan kehidupan. Yang dah lepas tu, biarlah ditinggalkan sebagai kenangan.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 09:01 AM | Show all posts
Moga terima jodoh yg sekufu dan menrima anak Shoeib seadanya dan berkasih sayanglah sesama manusia
Kita adalah insan'Menumpang di atas dunia
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 09:27 AM | Show all posts
tgk rumah depa, rasa mcm lega bg pihak bebudak...
sbb 'ramai' dalam rumah tu...
sepupu sepapat, atok2 suma ada...
x dek la terasa sunyi sgt budak2...

ofkos hilang ibu tu tiada ganti...
tp dah ramai2 ni x terasa teringat2 sentiasa...
ada pula adik kecik, abang2 ngan kakak happy la sket....

tp tu la...
apaknya sure lah terasa sunyi...
sampai mengadu kat kubur....
nampak sgt soeb mmg x dak tempat atau kawan yg btol2 rapat nak bercerita...

xpa la soeb... kawen la...
cari la bini yg x berapa muda...
cari hat dah matang...
nak hadap anak 4 org bukan senang baq hang.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 09:34 AM | Show all posts
anak no 3 dia nsem.. no 1 muka mcm perempuan siket emm, semoga jodoh yang baik utk shuib & ank-anak amin yra
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 09:44 AM | Show all posts
shuib masih muda...no hal la nak kwen lagi..sedangkan yang dah 5,6 puluh usia bini mati pun nak kwen lagi...ni kan pulak shuib...

muda lagi..duit ada..ada apa hal.....
klu bini baru x larat jga anak2 tiri....amik la maid sorang dua upah urus anak2...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 09:52 AM | Show all posts
Semoga berjodohan dengan wanita yang baik dan boleh sayang anak2 arwah lebih baik even dah anak sendiri. Aku kesian kat anak2 yatim ni bila ibu/bapa nikah lain dan ada keluarga baru sendiri. Kasih sayang tu lain. Bukan semua tapi tetap ada.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 09:58 AM | Show all posts
logikla ape die ckp tu kan. takkanla die xmo kawen baru. mude lagi
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 10:58 AM | Show all posts
bila berduit ni, mmg kena tapis betul2..i oll paham je, sbb muda lagi kan, xnormal la xde nafsu lagi... tapi harap pandai la carik bini n ibu utk anak2.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 11:21 AM | Show all posts
Edited by ketupatnasi at 25-10-2021 11:23 AM

Ya. Sebab tu la kena bersederhana dalam segala hal. Nak tunjukkan mesra ke, loving ke, sedih ke, bahagia ke semua kena bersederhana. Ngertikk??

Dapat laki punya loving namateeyyy sampai tahap pegik out station kena bawak kain batek binik ke, or takmo makan selagi binik tak suap pun toksah nak tayang dalam socmed. Belum tentu kau tahu esok lusa apa jadi.
Tayah nak cakap sedih lelebih, tayah nak explain apa, cukup masa ada jodoh nikah je shoeb.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 11:45 AM | Show all posts
kawin je la move on cuma pastikan pempuan yg nk jaga anak2 uols yg bertentet tu. bkn senang nk terima, org lain bole go holiday happy2 berdua deme kene usung bertentet2 tu, x ramai yg sanggup unless cita mati kt si soeb ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Ritu aku scroll² ig tetiba tengok ada post terbaru ctsarah terkejut aku. Pastu shuib ada komen like scary weh. Ke aku salah pandang. Benda bukan salah tapi macam saiko je
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:00 PM | Show all posts
walaupun iols  xkenan ng soeb ni
tp iols doa kan soeb jumpa jodoh yg tepat dan terbaik utk dia dan anak2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:10 PM | Show all posts
mesti susah nk jd bakal wife soeb sbb for sure akan di compare dgn arwah and dicop nak harta by netizien.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:24 PM | Show all posts
mudah2an dpt jodoh yg baik2..amin yra
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 25-10-2021 07:24 AM
Acik takdan lagi tengok cite tu

i pun xtgk sbb hero tu i xberkenan sgt...bg i heols xhensem
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 01:26 PM GMT+8 , Processed in 0.069063 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list