CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Saya Masih Muda, Ada Nafsu,"- Shuib Nak Wanita Yang Boleh Terima Anak

  [Copy link]
Post time 24-10-2021 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
hashashes replied at 24-10-2021 11:43 AM
Tu lah entah2 lagi bahagia di sana kan kaka lady huhi

Ya benar. Doa agar berehat2 happy tunggu nak kiamat je pastu masuk syurga.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 04:50 PM | Show all posts
semoga bertemu jodoh..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg lelaki mcm tu, lps isteri mninggal terus bpikir nak kawin baru, napsu sentiasa mbuak maybe sbb organ sex kat luar kot, kalu balu2 jrg yg mati laki terus luah hati nak kawin
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 24-10-2021 01:00 PM
Verangan Turkish men semua ensem mcm gangster citer genggam2 tangan dlm kapaiterobang lettewwwwww: ...

femes la cite tu kt malaysia..semua ckp laki tu hnsemtp i x berkenan sgt kt muka gitu..adik i ckp heols hensem..gaduh2 weols sbb i xberkenan laki tu
hi acik smlm lalu kt roundabout kecik kt jln kebun tu..teringat kt acik

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
TeropongThaico replied at 24-10-2021 01:16 PM
Sis... Poket dia boleh buat dia turn to turkish man automatik ja.
Tak try rugi

haha  yela poket heolsss tu sedap
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 24-10-2021 02:02 PM
Ada tengok tiktok orang share klip2 lama pi mai tang tu
Lawa la jugak marlia masa muda
Manis, slim ...

Dorang bercinta ke sebelum kawen? Ke Toksir main minang MM je?
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
zuri154 replied at 24-10-2021 12:59 PM
Umpama m.nasir masa nk kawen dgn marlia musa. M.nasir duda anak 5. Masa arwah wife m.nasir pergi, ni ...

M.yasir msa tuh hot gak chouls
Smpai penyanyi bernombor
Pun try nasib
Walau dwhouryus khenz
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 07:25 PM | Show all posts
annadonna replied at 23-10-2021 06:36 PM
Mesti jering menyesal kawin kude

hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 24-10-2021 04:32 PM
Ak mmg da agak da... Kebanyakkan lelaki mmg camni.. Mase bini mati meratap hiba tp pastu dah x tahan ...

terbalik pulak kita..iols pulak x nampak soeb mcm tunjuk sgt dia meratap tu..mcm kuat jugak la..petang lepas kebumi arwah pun heols boleh buat iglive lagi..pastu hari2 seterusnya pun heols aman2 je dok melayan anak2..tak tunjuk sgt la muka sedih tu..dlm hati iols time tu dok kata, mcm lambat je dia nak kawen balik..mau amik masa setahun lebih ke..utk org laki mcm lama gak la tu..sbb ada sesetengah tu, bini mati baru 2-3 bulan pun dah cari pengganti..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Andaikan meols berjodoh dgn soeb, meols akan sayang anak2 soeb seperti anak sendiri. Tapi utk jadi sebaik siti sarah belum tentu. Arwah isteri yg baik utk soeb. Susah senang bersama.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Cari lah org seperti faezah elai.. cantik.. ibu tiri yg baik.... ehhh ye ke baik? Rasanya baik kot... anak2 tiri pun mcm ok je dgn dia...
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 09:30 PM | Show all posts
hari hari nak kena update ke? dah dah lah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai ja nak soeb ni.. org kaya kot. Nak cari betul2 ikhlas jaga anak kecik tu la leceh.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Acik2 porom memang dah hagak kan tak lama after Sarah meninggal musti Soeb gatal kote nak menikoh.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
BarbiePink replied at 24-10-2021 07:15 PM
M.yasir msa tuh hot gak chouls
Smpai penyanyi bernombor
Pun try nasib

Yeke uols?? Mksd uols retis bernombor yg suke main tiktok tuh ke??? Tp bijak kan toksir pilih mm nie, sbb mmg nmpk sifat keibuan die ms blm kawen, xseksi pn n bknlah jns yg kjar glamer jee atau nk melawa sentiasa..mmg nmpk la sjns mak2 yg jaga anak…Alhamdulillah jodoh pnjg smpi skrg..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
I lebih kesian pak budak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tenang2 jela dulu ib. Kemain lg dok menyampai ade nafsu bagai.haihh
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 24-10-2021 06:26 PM
haha  yela poket heolsss tu sedap

Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:06 AM | Show all posts
Tapi awal sangat cam nak bincangkan pasal kahwin..

Ialah bukan masa arwah hidup, cam tahap cinta betul?

Kalau dia jawab cam nantilah arwah baru aje meninggal, respek ini siap boleh berangan sambil kata nafsu muda itu ini.

Cam cepatnya boleh lupa bukan masa dalam fasa berdukacita.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 23-10-2021 06:48 PM
Heheh, mcm soeb ni maybe amik masa skit sbb ank2 dia kecik lg dia mesti nak yg bebetul ikhlas teri ...

I rase Ntah2 dah ade yg Dm die nk jadi suri hati.

Org skang mls pk dah u. Janji dpt hidup senang..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 01:58 AM GMT+8 , Processed in 0.076626 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list