CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Saya Masih Muda, Ada Nafsu,"- Shuib Nak Wanita Yang Boleh Terima Anak

  [Copy link]
Post time 24-10-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Umpama m.nasir masa nk kawen dgn marlia musa. M.nasir duda anak 5. Masa arwah wife m.nasir pergi, nilam sari tu pun dlm usia 3 bln. Dah la marlia musa tu anak dara. Ramai juga org x caye.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 01:00 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 23-10-2021 06:29 PM
takmo la jawa..i nak turkish man
cewahhh

Verangan Turkish men semua ensem mcm gangster citer genggam2 tangan dlm kapaiterobang lettewwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
anggeriklatifah replied at 23-10-2021 07:55 PM
Aku harap shuib kahwin dgn permpuan yg berduit jugakk..sebb kalau permpuan yg berduit yg nak kahwin  ...

Kak bidah cantek tak kan hade
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 23-10-2021 06:29 PM
takmo la jawa..i nak turkish man
cewahhh

Sis... Poket dia boleh buat dia turn to turkish man automatik ja.
Tak try rugi
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Hoola at 24-10-2021 01:26 PM

Ishish tajukkkkk
Ye la kalu ada npsu pun,simpan la xyh hbaq kt seantero donia..semuaaa bendaaaa nk hbaq smhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
soeb ni kalo bagi statement mesti nampak bodoh dia
sume org tahu ko ada NAFSU
takyah la highlight bende tu
geli dowh mana2 pompuan kawen dgn jo je terus kene menutuh sbb nk puaskan nafsu ko
kalo muka mcm ko ni, ko ckp je la anak2 perluka kasih sayang ibu.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 24-10-2021 09:09 AM
Macam M Nasir dulu ya, arwah isteri meninggal, baby baru 2 bulan
Anak2 lelaki tengah membesar
Cuma  ...

termasuk la Yellarasserrr kan
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 02:02 PM | Show all posts
harisbee replied at 24-10-2021 12:52 PM
habis tu nak soh laki ko menduda sampai ke tua ker?

Tak lah pakcik, ikut dia lah hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-10-2021 01:29 PM
termasuk la Yellarasserrr kan

Ada tengok tiktok orang share klip2 lama pi mai tang tu
Lawa la jugak marlia masa muda
Manis, slim
Patutlah sifu kahwin dengan dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 24-10-2021 01:01 AM
Bukan senang eh nak terima anak2 tiri kecik2 ramai cmtu..masing2 masih perlukan perhatian. Semoga Sh ...

Betul sis… budak2 kecik kena jaga emosi. Tbh dia kena bagi diaorg adapt kehidupan takde mak pastu baru slowly perkenalkan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga shuib dapat wanita yg baik Serta boleh jadi ibu buat anak2 dia dgn arwah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 03:00 PM | Show all posts
Nafsu pun nak highlight?  semua nak cerita ye... ermm
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Byk je janda janda yg nak kat shoeb ni...persoalannya soeb nak tak
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 03:16 PM | Show all posts
Wartawan pun tak dan2 tanya soalan sensasi..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga Shuib jumpa jodoh yang baik2 ikhlas terima dia dgn anak2
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 03:53 PM | Show all posts
Kaka doakan soeb dpt jodoh yg baik2 dan meletops mcm bini baru pijo...amin.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 24-10-2021 01:29 PM
soeb ni kalo bagi statement mesti nampak bodoh dia
sume org tahu ko ada NAFSU
takyah la highlight be ...

Hahahahhahaha statement uols kejam tapi ada betulnya jua. Ngekek iols gelakk
Malam pertama dah kena tutuh sambil baby kt sebelah merengek nak shushu. Adeh
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Xkan nk handjob aje bila horny..kahwinlah.pak mertua pon boleh dpt bini muda.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 04:25 PM | Show all posts
cepat lah menikah suib, kesian ko jd bapak tunggal. semoga jump jodoh yg baik
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ak mmg da agak da... Kebanyakkan lelaki mmg camni.. Mase bini mati meratap hiba tp pastu dah x tahan... That's why x yah nk over Sgt la mase bini tu mati..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 01:57 AM GMT+8 , Processed in 0.073809 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list