CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Saya Masih Muda, Ada Nafsu,"- Shuib Nak Wanita Yang Boleh Terima Anak

  [Copy link]
Post time 23-10-2021 11:20 PM | Show all posts
Prlu ke bgithu ada nfsu kat public?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:20 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 23-10-2021 11:08 PM
Nektan umur 50an konpiden pakai short pants. Cuols mampo ke

Tak mampu uols
Iols tido malam je pakai short short
Nektanz level ex-kayangan giteww
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:22 PM | Show all posts
KIM.K replied at 23-10-2021 07:56 PM
Ayat tak boleh halus lg ke. Budus bau sangap.

Ikr? Dh bgithu psl ada nfsu plak, dh jdi lain plak fikiran org2 kat public.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 23-10-2021 11:22 PM
Ikr? Dh bgithu psl ada nfsu plak, dh jdi lain plak fikiran org2 kat public.

Macam soeb tu rebutan sangat nak bagi signal seterang 5G. IM READYYY gitu amboi at the face sangat  
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
laradelara replied at 23-10-2021 04:38 PM
Dah mcm osim nengoknya.. Camera man ngekor je amik gambo tiap masa. Kalah retis Hollywood yg dikejar ...

britney pun boleh mental diikut kulu kilir.. org melayu ni hebat ea.. smpi berupah org ikut dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 23-10-2021 10:53 PM
Ni iklan suh org curi laki mak ke guane ni

Tlg jgn halang laluan pls..

Kahkahkah senarnya sblm baca artikel ni
Mak ralit tgk laki mak,kakanom

Siap snap candid nak plak laki  aku mood baik lak kejap2 tersengeh

Ngam lak baca post ni tu terpomot





Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan fiza halim sudah la dia tgh cari laki berduit tuu. Kesian anak2 kalau dapat sheols
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 24-10-2021 01:35 AM
Kahkahkah senarnya sblm baca artikel ni
Mak ralit tgk laki mak,kakanom


hahahah ajer kome xde kijo..

Dah dah gi la check out porum awl mlm ni..
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 23-10-2021 11:38 PM
hahahah ajer kome xde kijo..

Dah dah gi la check out porum awl mlm ni..

Tgh tgk antara 2 hati tv2 ni
Raja ema ...peh mantol
Dok pakat gelak kami laki bini ..dengar dialog dolu2
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawin jerlaaa soebb oii kalau dah rasa xleyy idup sesorang tapii pilih laa yang blh terimaa anak2 ko yang kecik2 lagik tu haa. Kesian budak2 tu if ko salah pilih
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 24-10-2021 01:41 AM
Tgh tgk antara 2 hati tv2 ni
Raja ema ...peh mantol
Dok pakat gelak kami laki bini ..dengar dialog ...

Mohtep chuols reply komen mantol2 kat sini.. Choiiii





Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Haruslah nak cari yg bergetah mcm Jepp punya bini.
Yelah, skrg dah kayo rayo. Petik jari je, berdoyonnn tibahhhh bak kata Ju Banos
Suka hati kaulah Eb. Duit kau.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada calon2 yg nak try shahmira ni boleh agak taste dia camana, dari karakter arwah. Ala soeb kaya berduyun pompuan nak, cuma cari yg betul2 ikhlas terima anak4, sian kecik2 lagi doranf
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan senang eh nak terima anak2 tiri kecik2 ramai cmtu..masing2 masih perlukan perhatian. Semoga Shuib cari yang berpendidikan bidang psikologi kanak2 la. So dia tahu handle budak2. Budak2 besar cmni mak2 kandung pun boleh ijo hari2. Apatah lagi mak tiri.
Tapi oklah boleh upah maid..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak boleh je ke Komen pendek buat masa skrg saya tak fikir lagi. Ni panjang lebar justify msih muda masih ada nafsu etc, nampak macam dah ada calon tapi malu nak ngaku
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 01:14 AM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 23-10-2021 10:21 PM
nek tan auntie melangkawi tu kew chuols hikhik
sblm ni setiap hr time wfh i lyn cite turki..skrg ...

Sibuk nak Turkish man, bulu banyak, too furry! Dapat baby girl nanti siap ada misai baru tau

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 02:30 AM | Show all posts
KIM.K replied at 23-10-2021 11:32 PM
Macam soeb tu rebutan sangat nak bagi signal seterang 5G. IM READYYY gitu amboi at the face sangat ...

Btul tu, klau ya pun nak bgithu ready nak brbini bru pda bila2 msa, boleh je ckp baik2 & xyah msukkn bab yg "Sya pun ada nfsu" tu, kan expose sngt? Org dngr pun boleh trfikir yg lain2.
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 02:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Risau anak2 soeb nanti harap dapat mak baru yg elok la. Kecik2 lagi anak tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Shanaz tu lg lama dah menduda.. x de bernafsu kah agaknye..Shuib x fkr ke org lain menduda mcm mn nk hadap .sangap sgt ni..sampai ckp mcm ni .sape retis yg dia ckp duk gendeng tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2021 04:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm tok sir dulu..lama jg nak kawen semula lps arwah isterinya meninggal..
tak sangka mm pilihannya..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 04:51 AM GMT+8 , Processed in 0.078858 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list