CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Saya Masih Muda, Ada Nafsu,"- Shuib Nak Wanita Yang Boleh Terima Anak

  [Copy link]
Post time 23-10-2021 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Bakal isteri Shuib nanti jadi mcm Marlia Musa, tolong jaga anak anak laki yang berderet. Besar pahalanya jaga anak yatim.

Tapi mmg sangat tipikal, masyarakat kesian pada laki yang kena jaga anak bila bini mati. Ramai wish moga cepat jodoh sbb kesian ke anak anak.

Sebaliknya berlaku pada perempuan. Bila pompuan kawin cepat lepas laki mati... selalunya dicerca walaupun kes sama, anak anak masih kecik.

Padahal kalau ikut Islam, terbalik. Pompuan kematian suami patut ditolong cari pengganti sbagai penjaga. Lepas Khadija r.a meninggal pun 2 tahun Rasulullah s.a.w takda isteri baru.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:15 PM | Show all posts
edayildiz replied at 23-10-2021 06:29 PM
takmo la jawa..i nak turkish man
cewahhh

Amboi...uols punya taste sama macam nektan gigi alpaca tu
Uols hari2 layan drama turkey ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 23-10-2021 09:06 PM
Perempuan kalau berduit tntu2 cari calon yg helok cuols. Nk.baiki keturunan pun tak bole dgn soib  ...

Betul. Kalau ada duit sendiri tak perlulah sangat nak settle down dengan muka tahap ini je... unless cinta mati la hahahaha. Kalau takde duit ye la kot. At least boleh depend on si soeb ni, jaga anak dia sambil enjoy duit
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 23-10-2021 10:15 PM
Amboi...uols punya taste sama macam nektan gigi alpaca tu
Uols hari2 layan drama turkey ke?


nek tan auntie melangkawi tu kew chuols hikhik
sblm ni setiap hr time wfh i lyn cite turki..skrg masuk ofis dh so mlm wiken jah blh tgk
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 23-10-2021 06:36 PM
Mesti jering menyesal kawin kude

Makian yang tiada penghujung
Anak 2 pun lum abis orang kutuk...
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawen jer ngan janda fizo tuh .. lawo pun lawo... tiberrrrr... Ada duit jugak hahaha... Jgn carik spesis bbnu... Badan jer seksi tp xleh harap. Merengek jer kang 24/7.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Konfem akan pilih perempuan yang lawa, muda dan mungkin hot. Sebab dia dah berduit. Bab mesra dengan anak anak bagai tu,  boleh pupuk kot. "Asalkan duit hado" bisik wanita wanita di dalam hati
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:30 PM | Show all posts
edayildiz replied at 23-10-2021 10:21 PM
nek tan auntie melangkawi tu kew chuols hikhik
sblm ni setiap hr time wfh i lyn cite turki..skrg ...

Sapo la laie uols
Perasan cantik nektanz tu
Suka nau hayun kiri kanan tetek lanjut dia
Mentang2 tetek gergasi
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 23-10-2021 10:30 PM
Sapo la laie uols
Perasan cantik nektanz tu
Suka nau hayun kiri kanan tetek lanjut dia

hahaha tp sheols kekadang mcm bimbo gitu
ada la unsur kelakar
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
laradelara: Dah mcm osim nengoknya.. Camer ...


Hahahhaha.. Terhibur kaka baca komen ni.. Habis sume nk gebang.. Nk muntah baca[em:12:]
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
fefeeling replied at 23-10-2021 09:23 PM
Lampu terang memang jawa.. dah tutup lampu sok mungkin beliau persis turkish man yg didambakan. If ...

Hahahaha komen ni klaka.. Turkish kaka xnmpk tp tu dia duit kepok pok insya Allah laaa
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 23-10-2021 09:24 PM
Ni kalau aku muncul dpn anak2 dia
Pasti anak2 dia yg suruh curi hati depa
Merengek nk ikut

Ni iklan suh org curi laki mak ke guane ni

Tlg jgn halang laluan pls..

Mira tgh nk iklan jual diri tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
annadonna replied at 23-10-2021 08:36 PM
Mesti jering menyesal kawin kude

Tulaaa.. Meroyan masa pantang ni.. Klu tau sara ni pendek umo confirm aku tunggu soeb ni.. Xdela kena cerca bertahun2 dgn netz getus hati jering plg dalam
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:00 PM From the mobile phone | Show all posts
bankerpencen replied at 23-10-2021 10:20 PM
Betul. Kalau ada duit sendiri tak perlulah sangat nak settle down dengan muka tahap ini je... unle ...

aku setuju sgt dgn uols
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 23-10-2021 08:48 PM
Heheh, mcm soeb ni maybe amik masa skit sbb ank2 dia kecik lg dia mesti nak yg bebetul ikhlas teri ...

Actually ni la test utk soeb plak.. Samada dia blh terima plak psgn yang xada apa utk lengkapkan diri dia seumpama arwah sarah dulu.. Which kaka rasa idokla khuens.. Tgk skrg ko monitized kisah berjejeh psl arwah pon kaka dh meloya.. Good luck jela sapa kawen dgn dia ni esok..

Susah jumpa pelawak ada otak mcm johan n nazri
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapa TT? Lahhh sepol cari rupanya.- Tajuk tak boleh lagi sampah??? Walau iolls tak gemor shuib please la tajuk jgn buat clickbait sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:03 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 23-10-2021 09:06 PM
Perempuan kalau berduit tntu2 cari calon yg helok cuols. Nk.baiki keturunan pun tak bole dgn soib  ...

Anak2 shuib kategori comel juga.
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Moga dia dpt jodoh seperti diingini
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:07 PM | Show all posts
..... tanah kubur arwah pun masih merah ....
Reply

Use magic Report

Post time 23-10-2021 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 23-10-2021 10:30 PM
Sapo la laie uols
Perasan cantik nektanz tu
Suka nau hayun kiri kanan tetek lanjut dia

Nektan umur 50an konpiden pakai short pants. Cuols mampo ke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 01:43 PM GMT+8 , Processed in 0.179617 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list