CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"Saya Masih Muda, Ada Nafsu,"- Shuib Nak Wanita Yang Boleh Terima Anak

  [Copy link]
Post time 25-10-2021 01:25 PM | Show all posts
harap2 dpt la org yg sesuai..yela anak2 ramai
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:29 PM | Show all posts
ok je kawen lain cuma jgn main tangkap muat
zaman sekarang talam bermuka berlambak.. mata duitan lg berlambak, scammer sana sini
moga bertemu jodoh yg baik2
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:42 PM | Show all posts
dah sampai jodoh nanti nikah jela. Yang pergi dah tentu pergi, tiada urusan kat dunia ni lagi. Semua pun pinjaman. kenapa pulak nak cerca kalau dia ni nak kahwin baru walaupun tempoh baru 2 bulan. Bukan dia ade iddah pun. Cuma kalau jumpa jodoh, takyah nak over lovey dovey tunjuk kat orang sangat sampai nak cium ketiak bagai. Geli hokey... bawa2 ade rasa segan sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 01:45 PM | Show all posts
biar dia kawin..dr buat dosa..lgpun btul dia ckp dia msh muda..anak2 kecik perlukan kasih syg seorg ibu
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 02:07 PM | Show all posts
sampai bila nak meratapi orang yang dh meninggalkan? memori sentiasa ada..tapi kita yang hidup ni kena teruskan kehidupan.
shuib masih muda, anak2 pun perlu ada kasih seorang ibu. at least dah tua nanti, ada orang yang jaga dan teman.
moga shuib jumpa jodoh yang baik utk dia dan anak2
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 03:59 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 24-10-2021 09:09 AM
Macam M Nasir dulu ya, arwah isteri meninggal, baby baru 2 bulan
Anak2 lelaki tengah membesar
Cuma  ...

Ni pon kategori hot jugak.. hot di poket & bank nya..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 04:05 PM | Show all posts
tah la shuib.. buat la apa yang patut. yg bakal isteri pun jgn la amik kesempatan pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 05:13 PM | Show all posts
in sha Allah ada la tu pompuan yg blh terima Shoib dan anak2 ..
berkawen lain bkn bermaksud 'buang' Sarah ..
tp hidup mesti diteruskan.. perjalanan yg Allah dah atur adalah perjalanan yg terbaik dariNya.
kita kena besabar .. in sha Allah ada jodoh Shoib ngan org yg baik2.
demi anak2 yang masih kecil
dan demi Shoib yg masih ada nafsu
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 06:25 PM | Show all posts
kena carii yg betul2 iklas nih.. tkut ppuan nk duit n reta dia aje
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 06:54 PM From the mobile phone | Show all posts
exclusive_vvip replied at 24-10-2021 08:34 PM
terbalik pulak kita..iols pulak x nampak soeb mcm tunjuk sgt dia meratap tu..mcm kuat jugak la..pe ...

Meratap tu bukan maksud iols melalak.. Maksud iols dia x abis2 bercerita pasal cinta dia kasih sayang dia ngn bini dia.. Itu ini bini dia....
X sampi setahun bini x de dah nk kawen
Ya la paham.. Nafsu lelaki kan
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau aku jadi anak shuib, aku sedih, mak aku baru meninggal 2 bulan bapak aku dah fikir nak kawin lg. At least tunggu la minimum setahun ke.. kalau ada org tanya, cakap jela buat masa ni tak terfikir lagi, tak payah nak ulas panjang lebar. Hormatilah arwah..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah heolss kahwin... Heolsss perlu juga atasi kesunyian dan tanggungjawab jaga anak tu... kalau sorang2 takkan jadi. Cuma dalam masa terdekat ni shuib jangan lupa sekarang boleh order dekat shopee jah.. ada pelbagai jenis bangsa, warna dan makhluk dekat shopee tu. Nak yang ketat, longgar, alien vs predator, godzilla, guardians of the galaxy, fiona shrek, troll dan avatar pun ada. Nak rasa pelbagai jwnjs tiap hari pun boleh. Order je banyak2 dan beli alamari kaca untuk buat display dekat rumah. Dah tua2 nanti boleh wasiatkan dekat anak2 suruh jaga lampu suluh abah elok2. Agittewwww
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada je yg sanggup kalo berduit nak nak pulak celeb. Budak2 muda skrg ramai pemalas, kejenya tiktok insta fb, selpie dan komplen ..kawin dgn org kaya cuci kaki..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Shuib kena cari perempuan yg kaya..ikut mcm ashanty dan anang tu..masa ashanty kawin dgn anang..ashanty memang dah kaya..tp anang yg tak kaya masa tu..sebab semua harta dia bg kd..dia tak tuntut harta sepencarian..lepas kaein ashanty barudia kaya..
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 25-10-2021 06:54 PM
Meratap tu bukan maksud iols melalak.. Maksud iols dia x abis2 bercerita pasal cinta dia kasih say ...

Macam jalaluddin Hassan la, beria meratap masa wife meninggal then within a year dah remarried.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 08:49 AM | Show all posts
semoga jumpa jodoh yg baik2..aamin

Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
xpa la shuib.. hg kawen la... kawen dengan org yg ikhlas nk trima 4 org ank hg. nk cari senang. tp nak trima ank2 4 org tu mmg payah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Nak cari mak muda mudah dr nak cari pak muda
Mak muda kalau ade kesndera tp kalau pak muda, bahaya sgt

Shuib pun muda lg...mampu nak kahwin lg
Kalau org biasa, tgk duda anak 4org berderet mmg pikir byk kali nak jadi mak ekspres ni
Belum masuk anak sendri lg
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 10:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 23-10-2021 06:48 PM
Heheh, mcm soeb ni maybe amik masa skit sbb ank2 dia kecik lg dia mesti nak yg bebetul ikhlas teri ...

Betul
Sbb shuib ni dah ade segalanya
Kalau shuib ni setakat biase2 je mmg susah nak cari pompuan yg sanggup jd mak segera utk 4org anak...
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 25-10-2021 09:27 AM
tgk rumah depa, rasa mcm lega bg pihak bebudak...
sbb 'ramai' dalam rumah tu...
sepupu sepapat, atok ...

family arwah duduk situ jgk ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:54 PM GMT+8 , Processed in 0.091486 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list