CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

[Dunia] Royal Caribbean tawar pelayaran paling lama di dunia. 274 hari 65 negara

  [Copy link]
Post time 28-10-2021 11:11 AM | Show all posts
stingersyokkk replied at 28-10-2021 02:30 AM
Kenangan iteww KITA YG CIPTA....bukan secara azalinya dah tersedia buat kita......bak kata anak ji ...

Adakala kanak-kanak lagi pandai berbicara berbanding dengan orang dewasa kerena mereka ni sejak azalinya jujur
Reply

Use magic Report

Post time 28-10-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Supersirap replied at 28-10-2021 11:11 AM
Adakala kanak-kanak lagi pandai berbicara berbanding dengan orang dewasa kerena mereka ni sejak az ...

Agreee tapi yg aku very the kepelikang tanpa batasan ialah  this very same 3 year old kid...idolanya aku.....

Kau tak pelik kewww?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 08:58 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerchubby replied at 27-10-2021 04:25 AM
Kalau ko keok pun urusan pengkebumian jadi senang....tak payah nak timbus tanah segala....humban k ...

Kau kalau kiok orang ramai buang dalam longkang je. Kaki mabuk kaki zina kaki dadih

Seksrang belum kiok pun orang tak layan bebal macam kau. Sundal
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerpranks at 30-10-2021 09:18 AM
KIM.K replied at 30-10-2021 08:58 AM
Kau kalau kiok orang ramai buang dalam longkang je. Kaki mabuk kaki zina kaki dadih

Seksrang belu ...


Let me address your concern on two fronts...first dalam isu how people yg hidup will uruskan jenazah kau seperti yg disebut dlm agama...yaitu yg mati just fokus on untuk hidup dlm alam baru menanti utk bertemu bidadari disyurgan kerna urusan pengkebumian iteww telah dimaktubkan dalam risalah agama , dituntut keatas mereka yg hidup...utk diuruskhen...tapi dlm kes kau mati diatas kapal peleseran, ada peruntukan mayat kau boleh sahaja dihumban dlm laut...

Dan yg kedua the only reason aku dilihat sering menambah kulit kerana hakikatnya terlalu ramai peminat dan mereka mereka yg mencemburui...sehingga aku tak menang tangan with just satu kulit..dan kau associate this with takda org layan? Just look at yourself..kalau aku tak masuk sehari..boleh menggelupur macam kucing tengah gian nak main kheunz?

Faham kheunz?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerpranks replied at 30-10-2021 09:14 AM
Let me address your concern on two fronts...first dalam isu how people yg hidup will uruskan jenaz ...

Son of a bastarrrddd
Bimboy technobabbles which given zero sense

Kau idup pun orang layan macam taik apatah lagi tergolek dot
Lumur je taik kuda kat kepala tu tak habis2 cari perhatian untung2 dapat menyembuhkan retarded heredity itoh
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerpranks at 30-10-2021 09:22 AM
KIM.K replied at 30-10-2021 09:18 AM
Son of a bastarrrddd
Bimboy technobabbles which given zero sense



The very reason why you are treating your 'own mom' the way you are treating her now? Menidakkheun haknya? Menzaliminya because she is a bastard?

That you are born out of wedlock? That makes everyone else just like you?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerpranks replied at 30-10-2021 09:21 AM
The very reason why you are treating your 'own mom' the way you are treating her now? Menidakkheun ...

Kesian, menggila tegakkan batang yang basah
Kecik2 takmau mampos dah tua menyusahkan mak bapak duk kumpol small mistakes jadik life stories

Kematian orang gila mana yang diraikan, sundal
Ko mati ko dalam kenangan thats it pengajaran bagi orang jangan jadi ungrateful believer macam kau
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 30-10-2021 09:29 AM
Kesian, menggila tegakkan batang yang basah
Kecik2 takmau mampos dah tua menyusahkan mak bapak duk ...

You see... dgn kau aja boleh habiskan satu page..ini yg kau kata takda org yg layan? Atau im too irresistible to you not to reply?and you know tred ini bukan mak bapak kau yg bukak for you to ignore...as long dapat beramas mesra dgn aku kheunz?

Kahkahkahkahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by stingerpranks at 30-10-2021 10:02 AM
Paiya replied at 24-10-2021 03:32 PM
kurang2pun u pernah belayar dengan RC

mmg level kayangan ler tu


Memang pernah belayar...tapi tiap malam dok dalam cabin bila bini dah berdengkur disebelahnya...dia mula bukak excel filenya...berapa banyak dia dah spend utk hari iteww...yelah tips, extra services anak anak games rooms, spa bini..


Siapa kata holiday dgn family tak boleh datangkhen stress? Ini jawatan doctor tau boleh stress tahap gini? Kau bayangkan macam spesis kim.k,yg terpaksa berikat perut berbulan just utk beli hot chicolate from starbucks...kau rasa walaupun perlu simpan duit utk setahun for this kind of luxury cruise ..kau rasa dia nak pergi keww?

Kahkahkahkahkahkahkah

@ipes2
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
stingerpranks replied at 30-10-2021 09:34 AM
You see... dgn kau aja boleh habiskan satu page..ini yg kau kata takda org yg layan? Atau im too i ...

Did you hear yourself
I just respawn to give you reality check

Betina jalang untuk kaki betina dan perempuan baik untuk lelaki yang baik
Have you been to other bubbles where hoes and bastards just never existed within the family
You dont simply sleep around with bitches like uncultured swine while named yourself the holy spirit
The insurmountable degradation was nothing more than karma for the children
Keep doing you. Good job son of a bitch

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 30-10-2021 11:13 AM
Did you hear yourself
I just respawn to give you reality check


are you trying to be defensive here?

kahkahkahkahkahkahkah

giving others the reality check when the reality check is on you? the laugh is on you?

that the real hoe is the one you claim to be your 'mom' now yg ko sanggup siksa zalimi dia just because dia tak dengar cakap ko? how could she be listening to you when she is the whore by your own  definition khen? and pak ko being a bastard too having you out of wedlock?that makes you what?the holy spirit?

kahkahkahkahkajkahkahkahkahkah

are you done now having so called giving me that reality check of yours? or there are more coming? we give two shits to the thread opener?

kahkahkahkajkahkahkahkah

dgn org lain ko boleh memukis diri ko, dgn aku ko jgn..

kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerpranks replied at 30-10-2021 12:15 PM
are you trying to be defensive here?

kahkahkahkahkahkahkah

Look at your elevated dophamine from residual meth addiction. Dirtayy little whore who else could summon decapitative brainless man-hoe alter ego like autistic manak do best

If you son of bitch raised in good steady environment run by Shaolin monks and Resident Evils' nuns who sworn-in celebacy, your inbred corrupted genetical dismorphya eventually will ruin the whole generations of priesthood

Bitch get your dick out and slap your face with it. Cut the crappy fantasy about 72 virgins you can only afford 72 hoes motherfucker
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 30-10-2021 12:38 PM
Look at your elevated dophamine from residual meth addiction. Dirtayy little whore who else could  ...


Wow..big words....non a worth...

Nampak urban la....ada tinggi sekolah la?

Bottom line, still a bastard,you are...who die die want others to be just like you...

Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkah

Anymore coming? Others tengah tunggu whenever you are done...

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by KIM.K at 30-10-2021 01:25 PM
stingerpranks replied at 30-10-2021 12:47 PM
Wow..big words....non a worth...

Nampak urban la....ada tinggi sekolah la?


Absolutely you motherfucking illegitimate child of porn addicts. Do you want your children to be more like you wasted bitch or more of clean soul beautiful virgin like me?

You really wish your whole immoral family would soil filial honor like your stoobid ass carelessly did across this one-life installation. Son of a jerk bitch?

I hope Imam Al Mahdi come across your mind while you anal these bitches. Yes? Hoe? Yes?
Maybe right after you gave a scholar reeee~sonating slap across his face your family dissipated honor restored to original state. Amen


Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
KIM.K replied at 30-10-2021 01:16 PM
Absolutely you motherfucking illegitimate child of porn addicts. Do you want your children to be m ...

Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah

You are really burning....boleh dapat rasakhen bahangnya miles away


Kahkahkahkahkahkah

Bukan calang calang makhluk boleh buat ko ngamok babeng macam ini kheunz?

Kahkahkahkahkahkahkahkah

There goes our carribean cruise thread folks....

Kahkahkahkahkahkahkahkah

Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 02:11 PM | Show all posts
duduk dalam cruise 3 hari pun dah bosan namatey..

tapi kalau keliling dunia boleh singgah2 ok je
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama sgt tu 274 hari.. kalo sebulan tahan je lagi... although cruise ship tu besar, and takde goyang2 mabuk laut cam kapal kecik...
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
green~tea replied at 30-10-2021 02:19 PM
Lama sgt tu 274 hari.. kalo sebulan tahan je lagi... although cruise ship tu besar, and takde goyang ...


the company's head of business strategy musti jenis bodoh macam biskut....like you kheunz?

mana ada takers to go on cruise for more thsn 9mths at one go kheunz? atau memang kau yg bodoh bukan setakat level macam biskut tapi harbam murakkab wail wail?

kahkahkahkahkahkahkah

and to think sundelbolomg macam ko mana ada cuti sepanjang iteww kheunz?

kahkahkahkahkahkahlahkah


ingat pesan aku...jgn reply...just spam


kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
underground replied at 30-10-2021 02:11 PM
duduk dalam cruise 3 hari pun dah bosan namatey..

tapi kalau keliling dunia boleh singgah2 ok je

they must have done research to ensure while it may look one hell of a period to be on a cruise ship, the itineries will definitely be well worth looking at...

hanya yg bodoh macam biskut @spesis greentea yg konon mengaku holding to many companies  aja yg akan sebut too long.......otak tak berkembang mana tak selalu gugur dlm perjuangan...

kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 30-10-2021 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
stingerpranks replied at 30-10-2021 02:35 PM
the company's head of business strategy musti jenis bodoh macam biskut....like you kheunz?

mana a ...

Konco2 4B tagteam menyerang forumers


1. noor2 - penjual shepherd's pie COD pakai vios 2006, janda 2X

2. Intan_smsb - kerani di Kenanga tersangkak penyondol suami orang, janda 3X

3. manak /stinger - bujang terlajak singaporn sleeparound tp nak cross JB bagi tujuan mengongkek forumer2 betina pun mintak sponsor rm500, leher pendek, micropenis...

Depa ni kantoi membongak dalam forum pakai info google jerhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 09:50 PM GMT+8 , Processed in 0.075484 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list