CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

"DM Maki-Maki, Hina Anak-Anak,"- Ude Wahid Bengang Izreen Azminda Dika

  [Copy link]
Post time 22-10-2021 05:35 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam ayat orang pompuan ja.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku yang cukup2 menyampah dengan si sundal muka panjang ni takdelah nak dm bagai. Siap block lagi ada sebab takut sakit mata, mana tau ternampak kat IG punya Explore. Berangan je ni kot. Iols speku jering sembab ni yang tuliskan... laki dia macam tak terkesan pun...

Anyway jering jerangkung, tak payah susah2 nak bajet relevant ye. Hidup la kau dengan si kude bengap itu dan lenyap selama-lamanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
yururi replied at 21-10-2021 02:09 PM
Semoga bahagia ke jannah Izreen n Ude. Kesian tgk penyembah belah sana, meggelupo kepanazan tengok k ...

Hi Jering! Hiks
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
hmm.. rasanya yg paling hurtful n takleh lupa bila intan cakap dia sedia bermadu n still di ceraikan mcm tu. uda mmg sgt salah tp mmg betula .kelemahan org lelaki ni mmg dgn perempuan penyondol. dulu i x pahan knapa nk salahkan sgt2 perempuan yg menyondol. tp lepas kes izreen uda ni baru aku paham.

btw i x suka sgt cari forum muka baru niiii!! kat sapa la i boleh complain???
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah bahagia bior je la..netizen pun..dah beranak pinak
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
nuril86 replied at 21-10-2021 08:14 PM
aku peliklaa.. sape je yg nak DM2 si jering ni.. masih ade lg ke yg ingat pasal minah ni..mcm pelikl ...

Cm sendiri dm sendiri meroyan je
Play victim mane thu org marah intan plk hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
she replied at 21-10-2021 09:51 PM
Kenapa pencaras tersohor mak Iti aman2 jah

Sbb dua2 kaya. Hahaha.
Yg di caras aman2 je dah.
Cm lg aman kawen baru..
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 07:58 AM | Show all posts
yururi replied at 21-10-2021 02:09 PM
Semoga bahagia ke jannah Izreen n Ude. Kesian tgk penyembah belah sana, meggelupo kepanazan tengok k ...

Lebih kesian tengok belah sini. Play victim. Konon orang masih kesah tang dia. Padahal dah sendu. Tarak orang kesah. Sapa aje nak maki dia.

Sendiri self guilty, self conscious - jiwa sendiri tak tenang. Meracau sendiri. Padan muka.... hingga ke Jannah lah jiwa kacau




Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Setelah sekian kalinya... Akhirnya ude bersuara.......
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:18 AM | Show all posts
missyL replied at 21-10-2021 11:44 PM
Cm sendiri dm sendiri meroyan je
Play victim mane thu org marah intan plk hahaa

kan... maklumlaa intan tgh bahagia.. nak2 plak intan dh masyuk... member gigit jarila sbb dah rampas laki org pastu terus sendu....
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:28 AM | Show all posts
dah tu nak org puja puji bini ko yg taraf extend tu?

lamberttt lagih
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Mmg izreen ni dijodohkan dgn ude la. Tgk rupa pun dekt sama. Netizen move on je la. Tak suka abaikan je la.
Dia bkn mintak nasi kt umah kita pon. Hahaha.
Btw comel2 ank diaorg. Semoga membesar menjadi ank yg baik
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
mojarean_X replied at 21-10-2021 01:32 PM
Nape dlm ramai2 pencaras, izreen yg plg teruk terima kesan?

Sb dia melawan kot. Cuba dok diam je jgn berkutik apa pun cm penyanyi bernombor tntu selamat didunia yg fana yinnih
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:41 AM | Show all posts
Kesian anak2 kecik yang jadi mangsa.
Sembur je la mak pak nya..jangan la di hina anak2 yg tak bersalah.
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 09:46 AM | Show all posts
Let them be je lah.. Kalau tak suka toksah jenguk kisah dorang. Block saja. Netizen ni pun...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 10:58 AM | Show all posts
MatDeghem replied at 22-10-2021 07:58 AM
Lebih kesian tengok belah sini. Play victim. Konon orang masih kesah tang dia. Padahal dah sendu.  ...

tu lah... si bebal jering ni saja up isu anak
dia tau netizen akan backup dia baeeek punya kalau up pasal anak
walhal macam aku cakap lah
sejahat2 dan sebenci2 netizen kat perangai oink oink dia tu, takdenyer nak maki anak2
orang bodoh je berfikiran macam tu
perangai oink oink menyondol tu setara dengan perangai busuk hati dia
ni semua perangkap nak suh intan kena kecam
walhal intan tu elok je tengah menyemai chenta baru
dah nakkawen pon
dasar pompuan dot dot dot
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 12:00 PM | Show all posts

Hi Jintan! Hiks
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 12:17 PM | Show all posts
MatDeghem replied at 22-10-2021 07:58 AM
Lebih kesian tengok belah sini. Play victim. Konon orang masih kesah tang dia. Padahal dah sendu.  ...

Kheennnnn acik, buat bidio tiktok berunsur sindiran, pastu bila ada yg kecam terus play victim kononnya itu cOnTeNt tiktok jerr, sok2 BBNU tiktok sgt walaupon dah kertu

Penyembah vangang bila tgk berhala jintan tersakiti, harusssla dgn pantas DM maki2 anak Izreen n Ude.

Bila Ude balas, penyembah jintan pon ikot play victim mcm berhala tiktok deyols, meratib perampas, meroyan mengamok kat porem n pesbuk
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 02:15 PM | Show all posts
yururi replied at 22-10-2021 12:17 PM
Kheennnnn acik, buat bidio tiktok berunsur sindiran, pastu bila ada yg kecam terus play victim kon ...

sabo la jering ... kau kan dlm pantang... stop la dlu media sosial ni sebulan dua.. ank dh besar skit baru on semula k.. baiki hati dlu...
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 03:11 PM From the mobile phone | Show all posts
BuBuComey replied at 22-10-2021 01:11 AM
iols terlepas cerita intan dan tiktok. Apa yg panas tu?

Yang intan cakap "kau cantik? Rampas hak org tak ? Rampas? Lemah. .
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 09:47 PM GMT+8 , Processed in 0.070162 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list