CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Elfira Loy kecewa dengan akurium besar

  [Copy link]
Post time 20-10-2021 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendri pilih pi tempt sesak pehtu bebal.
Kalau xnak bratur pnjg/tunggu turn lama, pegi aje le kedai aquarium tu ha.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalu meroyan bnde x pentg lepas tu makan diri .. ingt dekat KL ni family ko sorg je ke ade ?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Cuti maulidur rasul sambut kat aquaria ke bulusss?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kato kayo kan
Awat tak sewa heli pi pulau peranginan macam herul
Boleh tengok & pagang ikan live lagi
Dulu masa bercinta dgn bebi pian pun mampooo sewa heli kan untuk celebrate besday dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 12:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Normal la mana tempat penuh sesak.
Skrg sop kena ikut. Tak boleh nak ramai2 dalam tu. takkan taktau kut
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Selayaknya dicerca. Sendiri cari penyakit
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 02:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Xnk sesak ko masuk butik elveh gucci lah nak!!! Tp tu pun kene beratur.. So??? Retis mesia mmg suke tnjuk diri bodo yer?? Minta cerca sgt kan
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 06:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by teen_angelJB at 21-10-2021 06:11 AM

Saje la tu buat content bising2..bengang2..
Sat lagi mengharap aquaria pangil dia.say apologize sambil free tour anak beranak..
Dgn harapan anak.dpt lagi jadi duta ikan ke hape..

Keja pulak statement aku ni

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Elfira baru duduk malaysia ke? Taktau ke kat malaysia ni kalau public holiday mmg kat mana2 pun sesak dan penuh?
Kalau nak pergi mana2  tempat yg tak sesak, suh laki hang ambik cuti weekday la.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Aquaria ni sebelum covid pun beratur masuk pa dek.  Panjang sampai ke belakang dgn atuk nenek sekali beratur.  Dulu hari2 lalu pergi kerja, cuti sekolah lagi padat inikan pula public holiday lepas tu post mco orang baru bebas.  Laki Kau kan kaye buat je la sea water aquarium kat rumah hari2 boleh tengok tak yah beratur.
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Public holiday mana2 pun sesak la, bodo ke dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Nasiblaaa ko.... skrg mahal x mahal semua yg ada anak akan gi tmpt gitu....mana lg dorg nk gi....Aku masa pergi dulu sblm convid xde la ramai sgt nk masuk hehehehe so bebas berkeliaran dlm terowong tu....paling best bila jerung melintas atas kepala kita hahahaha ....
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 07:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Skrang ni semue tmpat sesak..... Kalau pergi mane2 sungai pun sesak time cuti2 ni....  Da tu  tak  nak ke suruh jabatan perhutanan buat penambahahbaikan....hahaha...time ni mmg pegi mane2 pun org ramai... Rakyat baru nak merasa terbang bebas buat sekian lama kalinya...
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
kesin hEL
ptt aquariak amik jd duta
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak suka beratur panjang, kau tgk ramai org, kau balik aje la deknon oii. Kau tu duk Kl bukan dtg dr luar Kl. Bila2 boleh pergi.
Kalau aku lah tengok panjang cmtu , malas aku nak beratur. Lagi pulak sesak and musim covid ni. Big No la . Kau yg rela beratur, pastu acah malas and nyampah nak tunggu lama. Ntah2 gedik tayang muka maklum la pelakon torkonalllll khenssss
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Warga kl/Selangor ni elakkanla pergi tourist attractions masa weekend or cuti. Sebab mesti ramai orang luar kl waktu tu datang, tambah lagi border negeri baru bukak. Plan your time and cuti, pergi weekdays la. Tak ramai orang,boleh spend time lama sikit dalam tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya dia ni. Dah tau sesak, lagi mau masuk. Blah je laaa datang lain kali. Otak simpan mana?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 08:22 AM | Show all posts
da tahu pregnant gigih nak pergi tempat tu semua...
akai takde ker
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 08:24 AM | Show all posts
ko bukan keje pon. pegi la hari biasa.weekdays. tu pon netizen nak kena ajar ke hanat?
Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 08:36 AM | Show all posts
Hahhaha funny lah dia ni..
dah nak 2 anak tapi masih post tak fikir panjang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 06:28 PM GMT+8 , Processed in 0.095262 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list