CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Elfira Loy kecewa dengan akurium besar

  [Copy link]
Post time 21-10-2021 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi kalau ikutkan, Minah ni memang bongok kan.
Sebab pernah ada interview press tanya, apa cita-cita dia. Masa tu lepas ambik result SPM rasanya. Jawapan yang diberi paling bangang,
“Saya manusia yang takde cita-cita”

Reply

Use magic Report

Post time 21-10-2021 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 21-10-2021 03:59 PM
kan.. padahal diorg bukan keje ikut time pun..
yang gigih nak bersesak dgn orang yg hanya punya ke ...

boleh jadi jugak tu..agaknya berangan pihak management akan bagi laluan pada dia smbil diperhati oleh orang ramai..sekali nan hado
Reply

Use magic Report

Post time 22-10-2021 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak nak seaak pergi time PKP.. time kerajaan isytihar darurat.. haaa time tu el boleh gi ke aquaria dgn tenang.. kemungkinan dpt masuk dlm aquarium berenang2 bersama ikan jerung pon boleh nakk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 02:51 PM GMT+8 , Processed in 0.068277 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list