CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 8342|Reply: 54

Ong Bak 3

[Copy link]
Post time 21-7-2010 08:47 PM | Show all posts |Read mode
Aku bukak thread ni just untuk pesan kat korang supaya tolong jangan beli tiket untuk tengok cerita sampah ni.

Terima kasih.

Yang benar,
AKU YANG BENGANG :@
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-7-2010 11:01 PM | Show all posts
nasib baik tak pernah tengok pun sebelum ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2010 11:44 PM | Show all posts
Walaupun aku tengok cerita ni dah agak lama, beberapa hari lepas, tapi sampai sekarang aku masih berasa geram... :@

Cerita ni just jual nama Tony Jaa aje untuk tarik orang masuk panggung wayang...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2010 11:48 PM | Show all posts
x best k citer dia, tgk trailer mc best jer
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2010 12:08 AM | Show all posts
iols tengok yang second punyer ala2 gempak gituh nasib baik iols x tengok
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2010 12:33 AM | Show all posts
nasib baik tak pernah tengok pun sebelum ni
cik.panda Post at 21-7-2010 23:01



    ong bak yg first jah best
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2010 10:35 AM | Show all posts
errr aku tgk trailer punya la best...takpe aku download je citer nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2010 11:14 AM | Show all posts
baru plan nak tgk.. ong bak 1 je best bagi aku.. yang lain2 like shit
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
 Author| Post time 22-7-2010 12:03 PM | Show all posts
Yang buat aku dok dalam panggung sampai habis pun sebab adegan lawan-lawan dia aje. Tu pun adegan lawan-lawan dia dah tak best cam dulu.

Jalan cerita memang hancur kaput...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2010 12:06 PM | Show all posts
Patutla..filem ni dan Ong Bak 2 dulu pun pengarah dia Tony Jaa sendiri..
rasanya lebih baik dia tumpukan pada lakonan je..filem arahan dia hancuss
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2010 01:42 PM | Show all posts
Reply 4# B.K

yerlah.. tgk dia nye thriller cam best giler
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2010 06:30 PM | Show all posts
aku nak tengok malam ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-7-2010 10:09 PM | Show all posts
Reply  B.K

yerlah.. tgk dia nye thriller cam best giler
bspotgurl Post at 22-7-2010 13:42


Trailer, not thriller...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2010 11:05 AM | Show all posts
ok je aku tgk..cuma ending dia je lah yg membuat aku geram.....aku suka tgk muka heroin dia..lembut jer mukanya..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2010 11:16 AM | Show all posts
apsal?" citer ni tak besh ke bro?

kalau nak last wayang aku tengok tahun lepas..
the queen of langkasuka..memang besh citer dia..

ingat nak layan gak ongbak3 nih...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2010 11:23 AM | Show all posts
x best ker? Ong Bak 1 aku tgok 30 minit pertama pastu sangap....

Tony Jaa ni kena merantau gi china or hongkongla....berlakon kat sana...leh gasak2 dgn Donnie Yen ker Jet Li ke...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-7-2010 11:35 AM | Show all posts
baru plan nak tgk...
thanks for the kutukan itu...
akan ku haramkan kaki dr melihat citer nih...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2010 11:54 AM | Show all posts
jalan cita dia macam mane ?? adehhhh hampeh sgt kerr
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2010 12:42 PM | Show all posts
Tak best langsung...rugi gak RM 6...rega hari rabu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2010 12:43 PM | Show all posts
Thanks for the info....
Mcm ni donlod je lah....
X berani ambik risiko g byr 10 hennget kat TGV....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 06:50 PM GMT+8 , Processed in 1.543576 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list