CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 6108|Reply: 17

Guinea Pig Club

[Copy link]
Post time 9-7-2010 01:51 AM | Show all posts |Read mode
Sapa bela guinea pig angkat kaki!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2010 10:33 AM | Show all posts
Saya! Saya! *Sambil angkat kaki!

Merah bela banyak ke? Jenis apa?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-9-2010 01:20 AM | Show all posts


xde la bnyk, merah ada 2 je before. tp few days before dah mati, kesian Bubu. salah merah jugak

now tgl Lulu je n now she's pregnant. dah le merah suka pgl nama depa skali mcm "bubu lulu" kdg2 "bulu2" so now mmg selalu tersaul sdgkan Bubu dah tade.

ermm, u bela bapa?? mcm bnyk je bunyi nyaa.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2010 11:53 PM | Show all posts
Reply 1# Merah_Lulu


    Aku bela tapi semua mati...mcm susah nak jaga menatang ni...baik beli Iguana
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2010 04:21 PM | Show all posts
aku baru jer bela. 2 ekor & nakal bertambah lagi sebab yg betina tuh tengah bunting. aku pun lupa jenis apa, tapi jenis bulu yg spike tuh.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-1-2011 11:56 AM | Show all posts
Reply  Merah_Lulu


    Aku bela tapi semua mati...mcm susah nak jaga menatang ni...baik beli Ig ...
perang_sivil Post at 15-9-2010 23:53


iguana dulu ada bela tp ada budak2 dtg umah bukak cage ke hape ntah, xnk tuduh tp dh tuduh. ish ish, bad me!! haha GP senang ja bela!! merah suka, anyone else suka GP??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-1-2011 11:57 AM | Show all posts
aku baru jer bela. 2 ekor & nakal bertambah lagi sebab yg betina tuh tengah bunting. aku pun lupa je ...
anissa_kyra Post at 30-12-2010 16:21


yg spiky hait tuh jenis Abby la kn? merah pon xtao sgt(a mek tau) hehe. sbb merah kalau p tgk cantik, trus grab. tade pk jenis apa. hmm, pk price je. tp kdg2 rsa eii, geram. amek amek!! hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2011 07:33 PM | Show all posts
Reply 7# Merah_Lulu


   

ni gamba diorg. ni pun orang bagi la merah. aku amik jer. geram giler ngan diorg nih. comel sangat. haha. sampai rasa nak ketuk2 jer.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-1-2011 07:18 AM | Show all posts
mana pic nya? x nmpk2 pun, lappy ni prob ke hape? adehh
tp GP mmg cute kan.
nnti free, merah upload jugak pic Lulu, Lili tuh. xpon tgu kasi ada boy.
tgu cuti la, nk arrange photoshoot. class x? hahaha (over nya!!)
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 01:03 PM | Show all posts
aik? tak kuar ek? ke aku yg silap upload ek. ish2. nanti2 aku try upload lagi. skrg internet slow la.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2011 04:15 PM | Show all posts
aik? tak kuar ek? ke aku yg silap upload ek. ish2. nanti2 aku try upload lagi. skrg internet slow la ...
anissa_kyra Post at 7-1-2011 13:03



waiting...........
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 11:37 PM | Show all posts
Reply 11# Merah_Lulu


   




nih la yg dapat setelah berusaha sedaya upaya. internet aku lembab nih.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2011 11:37 PM | Show all posts
alamak. kecik la plak. cane ek nak besarkan gamba tuh.??
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2011 11:22 PM | Show all posts
hehehe. ntah la, lama x upload pic nih. tp html tuh kud, guna apa? photobucket kan?
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2011 04:57 PM | Show all posts
sy pown ader gak guinea pig. beli sepasang, betina mati. nama mimo n mia. yg mia mati pas anak die mati. . skarang mimo dah umo setahun 8 bulan. tp tkt nak kuar cage if ader org lain. cute2...hehehehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-4-2011 09:58 AM | Show all posts
merah dulu letak Lulu and Bubu(dah tade) dalam bilik, so mmg manja. until now Lulu ok ja dgn semua org. kalau lain2 tu lari lintang pukang kalau dgr bunyi kita dtg or kita dkt dgn cage. si Lulu je cool, tgu situ, kud merah bawa daun pisang ke, suka betul dia. haaa, kemarin Lulu dah dpt 1 baby actually 2 tapi sekor lg terlekat dkt cage lupa nak letak tempt septutnya, nasib baik sempat selamatkan sekor lg. so now merah ada Lulu and Leman. 2 anak now tambah lg 1. total 5 ekor. panjang gila type. lama x masuk thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2011 01:25 PM | Show all posts
x ssah ke nk membelanya
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2011 03:31 PM | Show all posts
i join the club..
BG beli sepasang. nama lucah juga la bunyi nya, piggie n porkie hehehe..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 04:39 AM GMT+8 , Processed in 1.095975 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list