CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 32528|Reply: 86

Anak Perempuan Ketua Menteri Sarawak

[Copy link]
Post time 3-7-2010 10:44 AM | Show all posts |Read mode

Hisham (Sean) and Jamilah Murray
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2010 10:58 AM | Show all posts
mcm muka arwah Puan Sri Laila..... P.I.S.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2010 11:00 AM | Show all posts
HEHEHE.......
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2010 11:04 AM | Show all posts
HEHEHE.......
jegadesh Post at 3-7-2010 11:00



   1 je ke pic?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2010 12:03 PM | Show all posts
dapat cari 1 pic....kalau ada i tambah nantu....how she is?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2010 12:05 PM | Show all posts
dapat cari 1 pic....kalau ada i tambah nantu....how she is?
jegadesh Post at 3-7-2010 12:03



   la... okay... she looks vibrant
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 3-7-2010 12:08 PM | Show all posts
muka mak dia..tu hubby dia ke? hihi mcm mak ayah dia gak..rendah n tinggi (kalau yer)
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2010 12:12 PM | Show all posts
yup....he is her husband
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-7-2010 07:18 PM | Show all posts
teringat gambar kahwin dia.. cantik. rantai delima merah dan baju songket simple yang jadikan dia naik seri..{:1_134:}
husband dia tak berubah sgt..
dia adalah perubahan sket.
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2010 07:52 PM | Show all posts
Kalau rambut dia blond , sebijik Laila Taib.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-7-2010 10:04 PM | Show all posts
ada pic lagi x?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2010 12:51 AM | Show all posts
mak nampak ada rupa taib jugak kat dia ni
but cant pin point..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-7-2010 01:00 PM | Show all posts
orang kaya dia ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2010 03:38 PM | Show all posts
umur berapa?
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2010 04:26 PM | Show all posts
teringat gambar kahwin dia.. cantik. rantai delima merah dan baju songket simple yang jadikan dia na ...
apikwaeh Post at 3-7-2010 11:18



tempek tgk gambo kawen dia dulu....
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2010 04:34 PM | Show all posts
umur berapa?
masuco Post at 4-7-2010 15:38


Umur dia 38tahun, she was my senior of 1 year waktu kat sekolah dulu. Dia ni memang jenis yang humble..dia tak sombong dan tak memilih kawan. Tapi setahu saya nama dia Hanifah, bukannya Jamilah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-7-2010 04:59 PM | Show all posts
nampak sweet jer depa berdua,, banyak duit lak tu, senang hidup.. harap dia amalkan cara hidup islam bukan separa islam..
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2010 05:16 PM | Show all posts
Umur dia 38tahun, she was my senior of 1 year waktu kat sekolah dulu. Dia ni memang jenis yang h ...
Ummianggun Post at 4-7-2010 16:34

ai ingat 40++
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2010 05:48 PM | Show all posts
you know what they say when the wife is taller than the husband.. murah rezeki!
Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2010 05:56 PM | Show all posts
Reply 15# ladida

alamak Dida.. mag tu dah terlalu lama lah..tak silap dalam Nona. mana ntah peginya. dah hanyut dek banjir kot..
tapi mmg dia cantik sgt. simple je solekan dia. bibir merah.. baju songket kemerahan.rambut dia tak sanggul. nampak glowing.
rasanya nama dia memang Jamilah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

24-6-2024 08:22 AM GMT+8 , Processed in 0.419329 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list