CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 9441|Reply: 4

Akta Buruh, 1954 ( Dipinda pada 1984 )

[Copy link]
Post time 8-5-2010 06:33 PM | Show all posts |Read mode
salam semua..
tumpang tanya..
sape tau mane nak download akta ni?
cari tak jumpe pulak..

Akta Buruh, 1954 ( Dipinda pada 1984 )
      Peraturan dan garispandu pekerja.
      Hak dan tanggungjawab majikan dan pekerja

tq
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 8-5-2010 06:40 PM | Show all posts
boshi..
biasa nyer kt internet payah nk jumpa yg full...
cuba cari kt kedai buku bahagian law...
biasanyer ader
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-5-2010 06:45 PM | Show all posts
boshi..
biasa nyer kt internet payah nk jumpa yg full...
cuba cari kt kedai buku bahagian law...
...
midar Post at 8-5-2010 18:40


boshi ade la web ni..
tapi x jumpe pulak....
atau boshi tak perasan..

http://www.agc.gov.my/agc/index.php?option=com_content&view=article&id=243&Itemid=268&lang=en

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2010 09:46 AM | Show all posts
masa memula aku baca tajuk topik ni aku pun very curious nak tau akta buruh 1954 (dipinda 1984).
sbb xpenah pulak aku tau kat msia ada akta buruh

rupa2nya akta yg TT cari tu terpakai utk negara brunei la. tu bukan akta buruh kat msia.
ni akta2 yg terpakai utk pekerja kat msia --> http://jtksm.mohr.gov.my/index.p ... d=20&Itemid=217
klu brunei panggil akta buruh, kat msia panggil akta kerja
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-5-2010 08:44 PM | Show all posts
Post Last Edit by boshi_yoda at 10-5-2010 20:46
masa memula aku baca tajuk topik ni aku pun very curious nak tau akta buruh 1954 (dipinda 1984).
sb ...
sajer Post at 10-5-2010 09:46



ow ni akta brunei eh?
salah la...

hahaha...
k TQ dah dapat pun..
patut x jumpe dalam AGC....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 01:25 PM GMT+8 , Processed in 0.401076 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list