CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 13781|Reply: 66

Caldina eksiden

[Copy link]
Post time 16-3-2010 08:42 PM | Show all posts |Read mode
Nak mintak nasihat expert expert kat sini, kalau GT4 eksiden seperti kat bawah ni..ade chan lagi tak nak baiki. Kalau ade chan..boleh rekemen woksyop yg boleh buat?

p/s- Mod mintak tolong jgn merge lagi dgn existing thread Caldina



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-3-2010 08:52 PM | Show all posts
teruknya.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 08:55 PM | Show all posts
fuh dasatnye eksiden..kete TT ke? ..
kalau body boleh ketuk kot...kalau parts dlm enjin/radiator tu kalau boleh dpt spare part ok la..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 09:05 PM | Show all posts
nie main racing ke apa???
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 09:11 PM | Show all posts
mak oii...teruknya,
eksiden ngan apa...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 09:17 PM | Show all posts
selagi insurans tak claims total loss, sure boleh repair lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 09:17 PM | Show all posts
mcm jd sandwich plak ni. depan belakang teruk kene!
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 09:18 PM | Show all posts
pergh...hebat tue , rasanya blum total lost nie..boleh buat balik tapi ongkosnya mesti best gak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-3-2010 09:22 PM | Show all posts
insurans kan ada ..berapa ongkosnya bukan masalah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 09:56 PM | Show all posts
claim total lost je.. pastu angkat lagi sejibik. Kalu dah macam tu gayanya, kalu tarik body pun dah tak sedappp... alignment mesti outtt...  nanti mula la tayar makan sebelahhhh.. pastu silap2 kalu keta jalan dah nampak mcm ketam
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 09:56 PM | Show all posts
repair boleehhh,.....  integrity sudah tak ada.

baik la beli satria neo brand new.
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 10:06 PM | Show all posts
jgn putus asa,masih boleh diselamatkan

tp kene buat heart transplant
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 10:12 PM | Show all posts
tak leh bayang kalo viva yg accident cm nie...
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 10:25 PM | Show all posts
kalo mcm nie...
bengkel sure ckp bole repair lg..

tapi,byk buruk dari baiknyer kalo dh rupa itu kete nyer..
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 10:44 PM | Show all posts


ku tak sanggupppp
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 10:48 PM | Show all posts
kalu leh repair pun.. jgn harap aku nk pakai balik.. aku jual jek ler..{:1_126:}
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-3-2010 10:50 PM | Show all posts
12# demonicboy

mcm bebetui jek ko ni ek:re:
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2010 11:22 PM | Show all posts
12# demonicboy  

mcm bebetui jek ko ni ek:re:
Bumble_Bee Post at 16-3-2010 22:50

mungkin yg dia maksudkn
tukar 1 body trus..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-3-2010 11:41 PM | Show all posts
fuh dasatnye eksiden..kete TT ke? ..
kalau body boleh ketuk kot...kalau parts dlm enjin/radiator tu kalau boleh dpt spare part ok la..
eco_internet Post at 16-3-2010 20:55


bukan keta TT, keta sedare TT..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-3-2010 11:44 PM | Show all posts
nie main racing ke apa???
lostnfaun Post at 16-3-2010 21:05


xsiden berlaku dekat jln lurus 2 lane @ housing area pukul 3 pagi dan dipandu oleh org yg very less experience in driving. the driver claimed yg die terkejut ngan teksi yg kluar dari simpang tetibe..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 12:37 PM GMT+8 , Processed in 0.916238 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list