CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: saatchambizz

[Aduan] Pengalaman 2 yg dilalui...

 Close [Copy link]
Post time 6-10-2016 12:20 AM | Show all posts

Hey bro! Hi kawan2!!


Nikmati bonus deposit anda dialu-alukan pada deposit pertama, kedua dan ketiga anda sehingga 254% sekarang !!!




Hari2 miskin, bila la nak kaya!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 05:01 AM | Show all posts
Lama aku x sambung.....busy ..
ni gambau aku bawa anak bongsu usia 16 bulan ke obersea...


  

Perjalanan dua minggu yg penuh suka duka......................





Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2016 05:04 AM | Show all posts
Melancong 14 hari bersama anak bongsu berusia 16 bulan amat mencabar .
Mujurlah anak tidak banyak karenah dan tidak dilanda demam rindu mama kesayangannya .
Fasiliti secukupnya dan paling penting pastinya FULUS.....

Inilah kali pertama aku ke luar negara bersama anak yang baru berusia 16 bulan ...



dalam FLIGHT AIR ASIA

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 06:14 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 26-12-2015 11:42 AM
apa yang membuatkan GAM mula suka tulis diari di usia 10 tahun tu ye?  I wondering pula...:lovelin ...

Pertama Ketua Menteri Melaka masa tu TS Rahim Tamby Chik suka dtg sekolah aku ...aku tgk dia suka catat dlm buku nota kecil dan simpan poket ...

dr situ aku suka tulis dairi tp buku diari aku buku biasa sbb miskin ms tu...

org tua keje kmpg je...

ms skolah menengah baghu mmpu beli diari ....
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 06:16 AM | Show all posts
Kak-Leen replied at 2-12-2015 08:09 AM
Tuan Saat mmg dah minat berniaga dr sekolah ye.

Masih tinggal di Masjid Tanah lg sekarang?

4 : Melaka ,KL ,N 9 dan Kelantan ...

jk dtg Melaka mai lepak opis aku ...............

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 06:17 AM | Show all posts
smpi skrg aku seram dengau lagu ni ....


Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2016 06:18 AM | Show all posts
bypassthecortex replied at 25-2-2016 06:03 AM
too personal nak cerita, tapi ya betul, lepas susah Alhamdulillah dibagi rezeki lain, saya tengok  ...

i love to read ur story ....

mail to me bukusaat@gmail.com n free Ebook to u ...


tq 4 sharing ...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 06:21 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2018 07:06 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-8-2018 07:17 AM | Show all posts
HARAMJADAH MANA ENTAH  GODAM 2 WEB GUA .....





Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2019 07:08 AM | Show all posts
SS 01 :

Aku dh lama x berkapcai jalan jauh ....

bulan Ogos 2019 aku bawa si bongsu dr Melaka ke KL menaiki kapcai ...

Anak aku tanya "Ayah..KL dekat ke ? "

Aku jawab " Dekat je....."

5 jam baghu sampai ...................


Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 05:38 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-11-2019 06:53 PM | Show all posts
https://virusharamjadah.blogspot.com/
https://novelsaatsulaiman.blogspot.com/

https://tipsandtricktelephone.blogspot.com/


my new blogs ..pollllowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

although i'm not going well....sick

blogging continue...





Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2019 04:36 PM | Show all posts
sdg membaca diari 80an ...................
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2019 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Best juga thread ni ye, banyak nukilan peribadi menyentuh hati
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 04:42 AM GMT+8 , Processed in 0.071421 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list