CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 32659|Reply: 290

Melawat Kawasan

[Copy link]
Post time 27-2-2010 11:41 PM | Show all posts |Read mode
Salam n Good Day

Yang dimuliakan pihak moderators
ctredzuan n MsAnonymous   ,
Juga forumners yg dihormati.

Bagi pengetahuan semua pada hari ini I mula bertugas sebagai moderator super.

I diberi mandat utk memantau board Bakat & Ruangan Penulis
ini bersama Sasha n Acehand.

Harap kita boleh bekerjasama. InsyaAllah

Thanks n take care
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-2-2010 12:56 PM | Show all posts
Salam n Good Day

Yang dimuliakan pihak moderators ctredzuan n MsAnonymous   ,
Juga forumners yg dihormati.

Bagi pengetahuan semua pada hari ini I mula bertugas sebagai moderator super.

I dib ...
fleurzsa Post at 27-2-2010 23:41
Hi, salam-salam..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2010 02:22 PM | Show all posts
I buat thread ni supaya senang nak trace  board ni semula.  Byk sgt boards nak ingat.

Mod boleh close this thread sekiranya perlu.

Thanks
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2010 09:58 PM | Show all posts
Kenapa takde kredit untuk penulis yang menghasilkan cerpen dan novel?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-2-2010 11:39 PM | Show all posts
4# bintang

Pemberian kredit adalah atas usaha moderator.  Tidak menjadi kewajiban sekiranya moderator tidak berbuat demikian.

Harap maklum
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2010 01:23 PM | Show all posts
salam,
maaf tanya skit sbb aku budak baru,  tolong terang kan apa tugas anda sebagai mod dlm thread ini.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-3-2010 01:27 PM | Show all posts
good question la tengkuchil..

<QUOTE>
Pemberian kredit adalah atas usaha moderator.  Tidak menjadi kewajiban sekiranya moderator tidak berbuat demikian.

Harap maklum
<UNQUOTE>

what do u mean by usaha moderator ?
usaha camna ? or is it suppose to be usha pembuka benang ?

sorry i pun nak tahu gak what's the process and camna benda ni work.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2010 01:29 PM | Show all posts
Hi welcome ..... fleurzsa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-3-2010 01:49 PM | Show all posts
sorry i pun nak tahu gak what's the process and camna benda ni work.
detox Post at 1-3-2010 13:27


Good question Detox/tengkuchil.... cos I pun selalu gak wonder how does it work. In fact I always thought that as thread opener (especially writers here) are given credits. More so kalau citer tu best. Is that not the case?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2010 03:37 PM | Show all posts
Good question Detox/tengkuchil.... cos I pun selalu gak wonder how does it work. In fact I always thought that as thread opener (especially writers here) are given credits. More so kalau citer tu  ...
lesprincesse Post at 1-3-2010 13:49
Wah baguih ni, nak gak kurang2 seribu dua!!! readers dah dekat lapan puluh ribu...kakakakah
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2010 08:21 AM | Show all posts
aaikk takan melawat kawasan aje, sebarang soklan atau surat menyurat tak dilayan
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2010 01:57 AM | Show all posts

Hmmm...

good question la tengkuchil..


Pemberian kredit adalah atas usaha moderator.  Tidak menjadi kewajiban sekiranya moderator tidak berbuat demikian.

Harap maklum


what do u mean by usaha moder ...
detox Post at 1/3/2010 13:27




Jika ada memana posting yang rasa layak menerima kredit harap boleh lar tekan butang repot... Kekadang Moderator tak perasan atau terlepas pandang... Moderator digalakkan supaya memberikan kredit kepada mereka yang dirasakan 'layak' sebagai perangsang kepada forumer terbabit... Tapi pada masa yang sama itu bukanlah tugas wajib sebab tugas utama Moderator adalah memastikan board berjalan mahupong terbang dengan lancar...


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2010 12:51 PM | Show all posts
ok. TQ. dapat kredit tu kira as bonus la, tapi apa yang lebih penting, ada orang baca cerita dah cukup

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2010 09:01 PM | Show all posts

Yup!

ok. TQ. dapat kredit tu kira as bonus la, tapi apa yang lebih penting, ada orang baca cerita dah cukup
detox Post at 5/3/2010 12:51




You are right... Heh! Heh! Heh!




Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2010 09:39 PM | Show all posts
Kat board ni tak secergas board Gossip atau CI, tp lately dah nampak ramai yg mendaftar nak masuk sbb ada minat membaca novel2 yg masuk ke sini, MOD kenalah mainkan peranan lebih pro aktif, mcm kat board lain.. TQ
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2010 01:05 AM | Show all posts

Hmmm...

Kat board ni tak secergas board Gossip atau CI, tp lately dah nampak ramai yg mendaftar nak masuk sbb ada minat membaca novel2 yg masuk ke sini, MOD kenalah mainkan peranan lebih pro aktif, mcm kat bo ...
cmf_blingblings Post at 5/3/2010 21:39




Camne kalau ko apply jadi Moderator kat sini...? Berminat tak...?


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-3-2010 08:48 AM | Show all posts


Camne kalau ko apply jadi Moderator kat sini...? Berminat tak...?


Jizzz... Klong! Klong!
AceHand Post at 6-3-2010 01:05


Tak mo!

TQ
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2010 03:11 PM | Show all posts
Tak mo!

TQ
cmf_blingblings Post at 6-3-2010 08:48


CHEH !!! aku baru je nak mintak kedit dari ko

akakakakkakaka
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2010 06:45 PM | Show all posts
yer la..dh lama aku pasan..
dh lama writer citer baru x dpt kedit..
kesian la dorang..
penat2 mghasilkan karya..
hrp kami jer duk appreciate baca..
mod xde pun bg tacang..
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2010 12:02 AM | Show all posts

Hek Eleee...

Tak mo!

TQ
cmf_blingblings Post at 6/3/2010 08:48




Cadangan worang lain supaya jadi Moderator kat sini...?


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 85810 Replies : 3842
AirAsia mula penerbangan domestik dari Lapangan Terbang Subang
AbahmungAirAsia mula penerbangan domestik dari L
Views : 14772 Replies : 12
Puteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puteri Ameerah Wardatul Bolkiah curi tumpuan netizen
YgBenarPuteri Sultan Brunei,Pengiran Anak Puter
Views : 85190 Replies : 198
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92916 Replies : 1182
Supermodel Katanyeee
URUHASupermodel Katanyeee
Views : 12613 Replies : 95
Joe Biden tarik diri perebutan jawatan Presiden, Harris calon Demokrat
ultra78Joe Biden tarik diri perebutan jawatan P
Views : 22072 Replies : 29
Pegawai Jabatan Agama Perlis  ditahan terima rasuah  RM1.2juta kes daftar nikah
AbahmungPegawai Jabatan Agama Perlis ditahan te
Views : 4055 Replies : 9
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 21363 Replies : 355
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31852 Replies : 222
Lelaki hampir muflis dipergunakan abang ipar guna nama buat pinjaman bank pembelian kereta baharu Rm100k.Wajar atau tidak
YgBenarLelaki hampir muflis dipergunakan abang
Views : 36098 Replies : 43

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 10:47 PM GMT+8 , Processed in 0.118362 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list