CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mehan

Sembarangan je main tanggal pakaian depan org?

[Copy link]
Post time 2-2-2010 12:50 PM | Show all posts
76# mesmerize
Tulah aku cakap, lain orang, lainlah ragamnya... Manusia ni dicipta berbeza2, ada yang putih ada yang hitam, tujuannya, nak uji kita, boleh ke kita sesuaikan diri kita, uji kesabaran  ...
hadi1978 Post at 2-2-2010 12:39




betol abg hadi...
sbb seron pon ada kwn spt yg abg hadi katakan tue..
dia bukan gay..tapi dah mmg perangai dia cam gituk..
so kita terime je laaa... bukan dia apa2 kan kita...

mcm pic abghadi tadi..seron caye...
kbykn yg berkelakuan cam gituk...yg dok kem askar,polis...
yg dalam penjara pon mcm gituk...
seron ckp bkn ckp kosong...
sbb seron da mber yg mngalaminya...dan dia pon jns yg berspender je....
dia selesa....
dan lagik 1..mmg dia otai laa.....
kalo x..xda laa dok dlm penjara...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 02:27 PM | Show all posts
amik gamba die..letak kat youtube haha
pedajal dia..
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 06:31 PM | Show all posts
59# xXxBoYzZz

Ko ni x jauh berjalan lagi, x banyak orang kau jumpa.. Kalau ko pergi kat Patong Beach tu, perempuan mat saleh ramai tayang tetek diorang, bukan dia nak ajak orang buat seks dengan  ...
hadi1978 Post at 30-1-2010 21:19


minta maaf la... apa yang encik cakap kan ni, saya 100% tak setuju... barat bagi diaorg mmg nothing... tapi kita yang di sini, cukup jauh adab mcm tu... TT buka thread ni pun, tanda dia tak setuju dengan room mate dia... pada pandangan saya, room mate dia tu langsung tak der etika even sama sama laki skalipun... kalau nak compare dengan mat saleh barat tu, tak perlu la kot...
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 11:43 PM | Show all posts
59# xXxBoYzZz

Ko ni x jauh berjalan lagi, x banyak orang kau jumpa.. Kalau ko pergikat Patong Beach tu, perempuan mat saleh ramai tayang tetek diorang,bukan dia nak ajak orang buat seks dengan dia, tapi bagi diorang toplestu biasa... Kalau kau ada kat sana ko nak bakar ke bulu2 mat saleh tu?Dunia ni bukan milik kita sorang...
hadi1978 Post at 30-1-2010 21:19


jauh sgt ker stakat pegi Patong beach tue???mangkuk tul la mamat ni...??bajet jln jauh sgt konon pegikkk dah!!!!
ado ke nk cter pasal mat saleh kt sini...lantak dorg ler...adoiai...
tp,ble anak ko perangai cmtue tau plak ko nk ajo...bile org lain ko suh trimo lak seadonyo...talam bertingkat la ko ni...cakap pun berbelit2...kaki putaq mmg slalu ckp ini macam...

sory bro,jgn ingt bhse hg jer bleh lopeh yo....
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 11:46 PM | Show all posts
minta maaf la... apa yang encik cakap kan ni, saya 100% tak setuju... barat bagi diaorg mmg nothing... tapi kita yang di sini, cukup jauh adab mcm tu... TT buka thread ni pun, tanda dia tak setuju ...
marqis Post at 2-2-2010 18:31


nk uat cmne bro...org bong*k mmg pkiran die kdg2 senget ckit...
saje aku bg panas mamat ni...bajet die sorg je bleh sound2 org agaknye...
Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2010 01:29 PM | Show all posts
1# mehan

Ade gak manusia mcm ni yek..x senonoh btul. Ko sound elok2 dkt die dl...kalau x jln gak..suruh je dia dok zoo.
dkt ctu je sesuai dgn die...zasss!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2010 05:23 PM | Show all posts
haha...ramai pulak belasah encik hadi nih...
rilek...yg aku paham, bukan hadi ni sokong perbuatan tu...cuma dia bagitau ada lelaki yg bukan gay yg selamba pakai spender even bogel depan kawan2 laki...mmg diakui jenis manusia camni mmg ada...aku pun pernah jumpa...
tapi memberitahu perkara tu wujud tak bererti menyokong perkara tersebut...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 12:56 PM | Show all posts
Post Last Edit by hadi1978 at 5-2-2010 13:02
jauh sgt ker stakat pegi Patong beach tue???mangkuk tul la mamat ni...??bajet jln jauh sgt konon pegikkk dah!!!!
ado ke nk cter pasal mat saleh kt sini...lantak dorg ler...adoiai...
tp,ble ...
xXxBoYzZz Post at 2-2-2010 23:43


Aku rasa ko ni yang mangkuk, aku bagi contoh paling dekat, kalau aku bagi contoh yang jauh, x semua orang tahu. Kalau sebut Phuket, rata2 orang tahu walaupun x pernah pergi.
Cara ko cakap ni tunjukkan ko yang bongkak, sedarlah diri... Jangan nak kurang ajar. Kalau x reti apa maksud orang, jangan nak tunjuk pandai... Macam lah ko tu ikut budaya timur 100%, entah2 kat luar, ko pun sama dengan orang yang suka telanjang depan orang lain..

Dalam isu ni, semua kena faham post2 aku, maksud aku, aku x amalkan cara macam kawan TT tu, aku nak buka baju pun aku malu, apa lagi kalau aku nak pakai spender je... Jadi kalau anak2 aku pun, dari awal lagi aku akan jaga dia jangan dedah aurat, lagipun, lelaki yang suka buka baju ni, badan dia banyak jerawat badan... Tapi, pada masa yang sama, aku x sekalipun terganggu jika ada orang lain nak buka baju atau pakai spender depan aku, itu cara dia, biarlah dengan cara dia, kalau budak2, bolehlah nak marah, kalau orang tua, nak tegur macam mana... fikirlah sikit dengan kepala hotak ko yang dunggu tu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 01:04 PM | Show all posts
nk uat cmne bro...org bong*k mmg pkiran die kdg2 senget ckit...
saje aku bg panas mamat ni...bajet die sorg je bleh sound2 org agaknye...
xXxBoYzZz Post at 2-2-2010 23:46


Sebenarnya x kisah di barat atau timur, manusia ni bertindak mengikut apa yang dia pelajari, orang putih pun bukan semua berani nak bogel2, dan orang melayu pulak bukan semua x berani bogel...

Fikiran jangan singkatlah mangkuk hayun... jangan duduk dalam kotak kasut..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 02:01 PM | Show all posts
woop..... abg hadi dah mengamok.

Betol cakap hadi tu, memang manusia ni ada mcm2 jenis. maser aku study dulu pun room mate aku jenis tidur bogel, tp dlm selimut la. bila bangun tidur masih berselubong dlm selimut yer la dah bogel kan. pelik aku ader pompuan mcm ni. kalau dah kawin...mampus engko la dng laki ko. tp dlm bilik aku tu semua perempuan bujang lg 4 org pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2010 03:12 PM | Show all posts
Betul hadi, aku sokong.. kalau anak kita atau keluarga kita, boleh lah kita ajar atau marah, sebab mereka mencerminkan diri kita.. tapi kalau orang lain lantak piii... Kau nak buat apa lantak ko janji jangan ganggu aku sudah lah... Masalahnya budak tu dah ganggu mamat TT nie.. Susah gak ye.. yang penting if kita dah tak suka.. angkat kaki belah lahhh..

my 2 cents..
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2010 01:48 AM | Show all posts
Post Last Edit by hadi1978 at 5-2-2010 13:02

Dalam isu ni, semua kena faham post2 akuhadi1978 Post at 5-2-2010 12:56


Cib*i...otak ko yg dlm kasut...
ade gua nk kisah ker ape mksud post lu brader????ape lu nk komen lu pnye pasal ler...lu nk stuju ker x ker...gua pduli ape????tp,xplu nk quote mane2 forumer..nk ckp ikut suke jerk nk sound2 org...xjauh bjln ler ape ler....
ade aku susah kan mak bapak lu ker????lu ingt mak bapak lu jerk ker tau ajaq lu ckp cmni????

Lanc*u ar...
ko tue yg bongkak...xleh trime lak pndapat gua...gua pnye suka ar gua nk bg pndapat ape...ade gua kaco lu ker???
so,ape masalah lu ngan komen gua???smpai nk sound2 gua????
ble kne sound tau plak meloncat lain kali ckp toleh2 ckit brader!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2010 02:04 AM | Show all posts
ade aku ckp komen ko xbtul ker???ade aku sibuk2 pasal komen ko ker???
pastu tersentap plak...nk sound2 gua ckp gua xjauh berjalan ar...xjumpe mcm2 org la...ehhh,
ape hal lak brader ni????pastue suh terime gak pendapat die yg kononnyer the super hero...pigikkkk dahhhh.....ni ko punye blog ker ape???open mind ar ckit...
byk lg org bleh bg ape jugak pendapat yg die suke...dan ko xde hak....nk sound2 sape2 pun kt cni...aiiya ini olang pun ade....yg pelik..bile kene sound tau plak tersentap...huh
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2010 12:53 PM | Show all posts
salam..mana bulih mcm gitu..aurat la bro..laki sama laki pun aurat lutut  sampai pusat..kalau dia nak bogel gak, tanak berubah..ko ajak la kengkawan ko liwat beramai-ramai...kasi ajarrr skittt:@ :@
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2010 01:08 PM | Show all posts
Post Last Edit by naikAntena at 6-2-2010 13:18



TT, adakah rummet tuh namanya Mokhtar atau TT bernama Mokhtar! Ingin kepastian sebelum melontarkan pendapat!

tp yg pasti rummet TT bukan lelaki Beta! mmm... rasanya Saya leh cadangkan TT beli web camera letak di atas meja dan halakan kepada katil mamat seluar dalam tersebut! bukan mencadangkan utk merakam tp just sekadar hint!

.: alamak! page 4 ... "Tangan Menaip Kencang , Hati Yang Marah Tak Siapa Yang Tahu"
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2010 01:30 PM | Show all posts
better tukaq bilik cepat sblom sesuatu yg xdi ingini terjadi..heheeh..
tecik Post at 25-1-2010 14:36



setuju dengan saranan tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2010 09:31 PM | Show all posts
woop..... abg hadi dah mengamok.

Betol cakap hadi tu, memang manusia ni ada mcm2 jenis. maser aku study dulu pun room mate aku jenis tidur bogel, tp dlm selimut la. bila bangun tidur masih berselub ...
balqismawar Post at 5-2-2010 14:01


aku teringat masa kat asrama sekolah dulu pun ada sorang brother ni suka tido bogel, masa kejut subuh, pengawasa asrama tarik selimut dia... macam2 ragam manusia..
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2010 09:38 PM | Show all posts
Kesimpulannya, kita kena terima orang sekeliling kita seadanya, mereka mewarnai dunia dan pengalaman kita... Kalau orang pakai spender tengah bandar, ye, itu pelik dan x boleh diterima akal yang waras. Tapi bilik adalah satu tempat yang mana kat situlah kita kentut kuat2, kat situ le kita salin baju dan sebagainya.
Aku teringat kata2 Datuk Maznah Hamid, 'Orang yang membenci orang lain, adalah orang yang memenjarakan dirinya sendiri', cuba fikirkan, kita duduk sebilik dengan seseorang, kita bencikan sikap dia, apa yang berlaku? Dia x rugi apa2 pun, tapi kita sendiri yang akan makan hati, lama2 sakit darah tinggi. Sifat kebencian tu jangan kita wujudkan dalam diri kita, kemarahan hanya akan memakan diri. Terimalah orang lain, orang yang x boleh menerima orang lain ni sebenarnya ada masalah jiwa dan perlu dirawat... assalamualaikum..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2010 08:59 AM | Show all posts
ader jugak manusia cam gini...

xper la terima die seadanya....

kesedaran die x sampai lagik..nanti kalo da sampai seru xberbogel ar die.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2010 03:49 PM | Show all posts
Entah la dunia-dunia. Jgn jadi masuk kes mahkamah sudahlah ye TT
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 10:17 AM GMT+8 , Processed in 0.077658 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list