CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mehan

Sembarangan je main tanggal pakaian depan org?

[Copy link]
Post time 30-1-2010 01:00 AM | Show all posts
ko snap pic......buh kat photobucket pastu tepek sini
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2010 06:09 AM | Show all posts
baik suruh dia berhenti belajar jer,tinggal kat dlm hutan jd tarzan
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2010 03:27 PM | Show all posts
ko taruk racun kat spender kwn ko tuh..
kalu 2,3 hari ade member laki die mati.. sah roomate ko gay..
ajis_kg Post at 26-1-2010 16:33


racun apa nak taruh ni...kehkehkeh... tapi nak tergelak gak baca thread ni... tapi aurat laki sama laki (islam) ada batas... bukan main bogel mcm tu jer...
ada terbaca komen dalam thread ni, pasal respek... kalau dah sampai tahap mcm tu, itu bukan namanya respek... itu dah tahap kurang ajar...
yer la... kenapa x p kuliah pakai spender mcm tu jer kan... kalau dah rasa selesa...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2010 09:18 PM | Show all posts
60# Brutal

Kalau pakai g-string tu memang melampaulah kan, aku pun xleh terima lelaki pakai g-string depan kita..
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2010 09:19 PM | Show all posts
59# xXxBoYzZz

Ko ni x jauh berjalan lagi, x banyak orang kau jumpa.. Kalau ko pergi kat Patong Beach tu, perempuan mat saleh ramai tayang tetek diorang, bukan dia nak ajak orang buat seks dengan dia, tapi bagi diorang toples tu biasa... Kalau kau ada kat sana ko nak bakar ke bulu2 mat saleh tu? Dunia ni bukan milik kita sorang...
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2010 10:33 PM | Show all posts
Memang ada setengah lelaki macam tu, dia bukan gay, kalau dia gay, dia mesti malu bila kawan ko datang. Dah namanya dalam bilik, apa salah dia nak pakai spender je, lainlah kalau dia pergi kantin paka ...
hadi1978 Post at 29-1-2010 04:26 PM



tapi kita org timur bang, cara berbeza, budaya pun berbeza

lebih-lebih lagi kalau beragama Islam, org lelaki pun ada had aurat jugak

jadi kenalah berpada-pada kalau kita nak org ikut "gaya" kita, pastikan gaya tu betul jugak....



Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2010 10:35 PM | Show all posts


apa kata ajak geng2 pelajar yang selalu buat tabligh datang pas asar/magrib bagi ziarah kat bilik, boleh dengar sekali dgn romate tu...


Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2010 11:12 PM | Show all posts
59# xXxBoYzZz

Ko ni x jauh berjalan lagi, x banyak orang kau jumpa.. Kalau ko pergi kat Patong Beach tu, perempuan mat saleh ramai tayang tetek diorang, bukan dia nak ajak orang buat seks dengan  ...
hadi1978 Post at 30-1-2010 21:19



ada asasnye ko ckp tuh.. tp bdsarkn cite TT, die duk kolej n bdk tu asal selatan mesia (so confirm masih blajar & org mesia)
. kalo bdk tu mat saleh boleh diterima lagi..
and kalo ko ckp psl kita perlu respek org, aku terima,
tp kalo nnti satu masa ko ada anak laki or pmpuan umur belasan tahun y suka pakai sepender dpan org lain..
ko marah ke x, atau ko x kisah dgn alasan ko respek cara anak ko tu...
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2010 11:43 PM | Show all posts
68# kazaraf

Kalau dah namanya anak aku, mestilah aku akan ajar dia supaya jaga aurat dia. Aku sendiri pun, nak buka baju depan orang ramai pun malu, xkanlah aku nak bagi anak2 aku pakai spender tayang kat orang ramai. Isunya di sini, SILA FAHAM, aku bukan suruh kita mengikut cara orang yang pakai spender dalam bilik depan kawan2 ni, kita dengan cara kita sendiri dan dia dengan cara dia. Kalau nak nasihat, nasihatlah dengan cara yang berhemah... X semua yang orang buat tu salah, dan x semua yang kita buat tu betul..
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2010 11:46 PM | Show all posts
mase aku belajar degree, aku p bilik kawan aku......bilik dia menghadap asrama lelaki junior.....kebetulan mase tu aku duk kat tepi tingkap......torkojut aku nampak junior lelaki kat salah satu bilik kat asrama lelaki tu, tetibe menggeliat sambil x pakai baju langsung kat tingkap bilik dia......

sib baik aku x nampak muka dia ngan jelas....mau aku habaq kat kawan2 aku tiap kali serempak ngan junior tu....hikhikhik
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2010 11:49 PM | Show all posts

tapi kita org timur bang, cara berbeza, budaya pun berbeza

lebih-lebih lagi kalau beragama Islam, org lelaki pun ada had aurat jugak

jadi kenalah berpada-pada kalau kita nak org ikut "gay ...
buDak_gaTaL Post at 30-1-2010 22:33


Orang Timur? Bilik yang aku lalu perasan mamat tu tengah lap badan dengan pintu x tutup tu, bilik budak Kelantan lah. Kalau budak2 kampung lagi pulak, diorang sesama kawan diorang selamba je... Soal aurat tu, dia tau hukum halal dan haram... Kita boleh nasihat setakat yang kita mampu.. Kalau kita x boleh terima cara dia, keluarlah dari bilik tu...
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2010 01:39 AM | Show all posts
rumet TT tu hot, hensem, macho n body muscular tak? .. kalau ya.. boleh dimaapkan

kalao boroi, pendek, huduh, tapi ada hati nak bogel2 menayang badan... mmg tak tahu malu lar dier..
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2010 11:38 AM | Show all posts
letak jer ubat gigi celah bontok dia..rasa pedih2 panas gituw..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2010 11:06 PM | Show all posts
68# kazaraf
Tengok gambar bawah ni, ni gambar ni budak-budak asrama mandi bogel...BUKAN BUDAK GAY PUN.. Tengok warna baldi, macam kat Kem Askar je... So, setakat pakai spender depan kawan2, apalah sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 12:02 AM | Show all posts
baru aku ingat dulu roomate masa study kat itm pun suka pakai spender je dan dia bukan gay.. mula2 mmg la janggal lama2 okay lah.. tapi maybe dia perasan org x berapa berkenan pastu dia mula pakai kain pelekat bila ada org ... hahaha kenangan
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 01:51 AM | Show all posts
74# hadi1978

gile betul.. tak malu ke orang lain tengok private part dia
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 06:27 AM | Show all posts
salah satu teknik menggoda anda
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 12:23 PM | Show all posts
Eii..mcm seramla kat rumet ko tuh...

mak cik rasa cara paling berkesan ko pi la cakap elok2 dgn rumet ko tu..ko cakap ko tak selesa tengok pangai dia...ko tak biasa tengok org macam tu..mebbi selitkan gak bab2 aurat tu...

kalau tak jalan, apa kata ko bagi dia hadiah kain pelikat..ko suh dia pakai bila ko ada kat bilik..so, dia tak payah bolen2 kat depan ko...kalau masa ko takde, it's none of your bisness..

kalau tak jalan gak, mungkin ko boleh pakai spek hitam dalam bilik..claim yg ko sakit mata..bila masuk bilik..he he

kalu rumet ko respek ko, mesti dia nak ko selesa gak duduk dgn dia...kalo tak, baik ko tukar bilik utk mengurangkan berat bahu belah kiri..

tu jer nasihat makcik..
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 12:31 PM | Show all posts
suruh dia jadi model untuk majalah mangga :kant:
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2010 12:39 PM | Show all posts
76# mesmerize
Tulah aku cakap, lain orang, lainlah ragamnya... Manusia ni dicipta berbeza2, ada yang putih ada yang hitam, tujuannya, nak uji kita, boleh ke kita sesuaikan diri kita, uji kesabaran kita... Terimalah seadanya..kita ni baik sangat ke... Aku sendiri kalo mandi macam tu, malu rasanya, tapi sesetengah orang, macam biasa je sesama kawan2 diorang... Masa kat sekolah dulu, budak2 MSN mandi telanjang je, xde rasa malu pun... Dosa pahala, sendiri tanggung, bukan kecik lagi, dah berbulu atas dan bawah...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 10:12 AM GMT+8 , Processed in 0.199684 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list