CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 45494|Reply: 120

Sembarangan je main tanggal pakaian depan org?

[Copy link]
Post time 25-1-2010 03:12 PM | Show all posts |Read mode
Aku just nak bring up this matter sebab dah lama aku cool down.

Secara umum,biasalah kan kalu laki stok tukar-tukar baju even seluar kat bilik atau toilet awam, at least ada towel, kain atau cover ngan baju ke haper. Stok "komando" tukar seluar pun bila terdesak depan org!

Tp nak cite, aku skrg tengah sambung blaja pastu tinggal kat kolej ar. So, aku dapat tinggal sebilik dua org. Tapi roomate yg dok ngan aku ni agak pelik siot. Aku tak kisah lah kalu dia jenis nak belenggeng (tak berbaju) 24 jam atau pakai shorts/boxer dok bilik. Aku pun sama camtu, no hal la lelaki beb. Lagipun aku pun dah kawin, weekend aku chow jumpa bini ar.

Tapi mamat ni pelik giler, balik je bilik dia jenis zup zup tanggal baju, tanggal singlet, tanggal seluar pastu pakai spender je memanjang. Aku mula-mula mcm lantak ar, panas ke haper atau seluar pendek dia xcukup bawa kat kolej kot. Tapi bila setiap masa mamat roomate aku ni dok separuh bogel je dok ke hulu-hilir dlm bilik, aku pun malu lak gak!

Terutama kalu member2 aku dtg nak discuss or group study sumer cam xselesa ar dia dok dlm bilik camtu. Kalu pakai boxer takpe gak. Ni habis segala spender jenis thong, G-string dia pakai pastu baring kat katil. Kadang2 jemur baju or gi bilik mandi pun selamba bogel-bogel. Aku yg roomate ni plak bertambah malu. Dia muka selamba je, kadang2 ngan relaks dok bogel terus tido kat katil.

Aku dah nekad nak sound je mamat ni, macam kurang ajar lak aku rasa, kalu nak selesa bogel-bogel pun sensitif lah dgn member sebilik. Hampeh tol, tak respek hak org lain. Korang penah tak experience roomate jenis bogel-bogel depan org cam exhibitionist ni! Silap-silap aku tukar lah bilik lain, hampeh punya org!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:29 PM | Show all posts
rumet mu gay kottt  
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:30 PM | Show all posts
Aku just nak bring up this matter sebab dah lama aku cool down.

Secara umum,biasalah kan kalu laki stok tukar-tukar baju even seluar kat bilik atau toilet awam, at least ada towel, kain atau cover  ...
mehan Post at 25-1-2010 15:12


Dia nak tunjuk "kebesaran" dia kat korang ler tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:32 PM | Show all posts
gay kot....


ko xtegur dia ke...?
ko patut tegur dia elok2 dulu..jgn lak terus marah...
mana laa tau...dia xpeka akan sensitiviti ko dn lain2...
tegur dia baik2 ..katakan yg ko xselesa bila dia brkeadaan begitu....

tapi kan ....
nie aku citer ekk ...sbb ada mber punye mber laaa.
dia mmg pe'el cam roomate ko...
selamba je... pki spender je...xsegan ,xmalu...
alaaa-alaa mat salih gitu..
tapi xda laa whole day dia sebegitu...

kekdg bila pg mandi kat air terjun pon selamba dia pki spender jeee..
org lain siap pepandang...
mber aku lak yg malu...

mungkin persekitaran nye mnpengaruhi kehidupan nya ...
so..ko patut tegur roomate ko tu bebaik..jgn main hentam je...
kalo xjln jugak...ko patut pindah bilik...
utk mengelakkan perkara yg tidak diingini berlaku..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:33 PM | Show all posts
haha... die nak goda ko tuh...
dah ko biar je dari awal die ingat ko sangkut r...
baik ko sound cepat cepat kalo tak malam malam ko rase nikmat ingat bini ko tapi....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:36 PM | Show all posts
better tukaq bilik cepat sblom sesuatu yg xdi ingini terjadi..heheeh..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:38 PM | Show all posts
better tukaq bilik cepat sblom sesuatu yg xdi ingini terjadi..heheeh..
tecik Post at 25-1-2010 15:36


ampehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:38 PM | Show all posts
1# mehan

sakit perut aku mat ketawa baca cite ko ni ....apa pon aku harap tabah dgn dugaan ni........iman kena kuat
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:42 PM | Show all posts
huhuu......tegur bebaikk...xpuun tiru balik gaya dia.....sampai dia pun nak felikkk hehhe<<---boleh x cm gini hehhe
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:43 PM | Show all posts
yg pakai gstring ni biasanya gay..
memang sah dia gay pn..
saje nak goda ko..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:43 PM | Show all posts
hahaha...dulu masa duduk hostel kat perindu (itm) ada mamat mcm. sepanjang masa pakai spender. last2 aku angkat kaki...karang x pasal2 kena rodok
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2010 03:45 PM | Show all posts
Aku takdelah sampai tergoda (ish...siot) jer hahaha..

Takde maknanya nak tayang2 depan aku. Aku punya sdiri pun cukup ada.

Tapi betullah aku nak sound ar mamat ni..!
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:47 PM | Show all posts
Aku takdelah sampai tergoda (ish...siot) jer hahaha..

Takde maknanya nak tayang2 depan aku. Aku punya sdiri pun cukup ada.

Tapi betullah aku nak sound ar mamat ni..!
mehan Post at 2010-1-25 15:45



:pompom:....kalau dia xdengar gak....sound guna speaker dekat kn dekat telinga dia...:pompom:

kasi gegarrr hehhehe...
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:48 PM | Show all posts
hahahha... kelakar la.

ape kate run bitch run before apa2 yang menyeramkan berlaku. btw dia org mana? selalunya peribumi memang suka macam tuh.. khens?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2010 03:52 PM | Show all posts
Gay ke? Alamak risau la plak, kena bejaga-jaga ni.

Tak silap aku mamat ni mcm kaki mengayat pompuan gak. Pastu gayut pun ngan awek je aku dengar. Takde plak unsur-unsur lembut atau feminin yg aku pasan la.

Tapi tak taulah kot ada sejarah silam.. (siot ar dpt roomate cengini) huhu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:53 PM | Show all posts
ala TT,ko cakap jek kat rumet ko yg ko dah kawen..
baru dia tahu ko x songsang cam dia...:@
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2010 03:56 PM | Show all posts
16# harumawar [

Dah sah-sah aku dah bgtau dia ngan member2 lain sama. Bukan rahsia lah aku bab status bujang/kawin ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:56 PM | Show all posts
Gay ke? Alamak risau la plak, kena bejaga-jaga ni.

Tak silap aku mamat ni mcm kaki mengayat pompuan gak. Pastu gayut pun ngan awek je aku dengar. Takde plak unsur-unsur lembut atau feminin yg aku p ...
mehan Post at 25-1-2010 15:52




ko kena jejaga je laa...
yg aku citer tadi tu...dia tu bukan gay...
lelaki sejati..dh kawen ada ank...

so...xsemua lelaki yg berspender bagai tu gay...
cuma ko kena nilaikan sndiri...
ko kan 1 bilik ngn dia..so msti ko tau perihal nya..

btw...kalo ko masok penjara pong...
berspender nie normal...
petah lagik kalo ko nk brtelanjang bulat.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2010 03:57 PM | Show all posts
giler nekad......slow talk dlu tgk camne..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2010 03:58 PM | Show all posts
14# isskandar

Betullah gak apa ko ckp. Tapi mamat ni dari negeri Selatan ma!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 12:29 AM GMT+8 , Processed in 0.108832 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list