CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
1234Next
Return to list New
View: 13053|Reply: 76

Cari ustaz halau gangguan

[Copy link]
Post time 10-1-2010 10:06 PM | Show all posts |Read mode
Hi kawan kawan

    Boleh tak kalau sesiapa rekomen perawat yg boleh halau hantu hantu nih. Kisah die camni saya ade menyewakan rumah budak budak kolej. Baru baru ni depa report ade benda yg ganggu derang nihh..Sebenarnye sebelum saya kasi budak budak ni sewa saya ade sewakan kat org india. Rupe rupenye penyewa india ni dulu ade gantung mcm 2-3 tangkal kuning kat syiling. Tangkal kuning ni remain la tergantung sampai bebudak kolej ni sewa.Sekali tangakl ini sudah terjatuh n dalam tangkal tu ade pisau dan darah.Sejak tangkal tu jatuh bermula gangguan yg tidak di kehendaki sampai depa takut n tido umah lain.Gangguan mcm mane, penyewa takde pulak citer..So sape sape yg bleh rekemen perawat yg hebat?Trimas yah.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-1-2010 10:11 PM | Show all posts
bersihkan rumah tu....
baca al-quran , solat dan tawakal
Insyallah hilanglah semua tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 10:18 PM | Show all posts
takut la...terus meremang bulu roma!
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 10:35 PM | Show all posts
pergh...macam cite antu kat filem plak...
ko suh la budak2 umah sewa ko tu rajin2 wat amal...
semayang,bca quran ke..
aku rsa mesti ok nyerrr
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 10:39 PM | Show all posts
baca surah albaqarah setiap hari...

kalau perawat2...ada juga....cari kat board nie pon ada.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 10:47 PM | Show all posts
kalau main tangkal tu dah kire bapak jin dah tu... aku nak pawangkan bukan area specialist aku...  tangkal tu dalam bentuk ape? balutan ke botol?
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2010 11:12 PM | Show all posts
Ish Ish Ish Ish

Dulu parent kena gak kes penyewa macam ni
Ingatkan India Muslim alih-alih sebaliknya
Lepas penyewa tu blah baru tahu dia dah letak baekkk punya satu patung dewa dalam rumah buat sembah huuuuuuuuuuu nauzubillah min zalik
Orang lain nak sewa pun xboleh, nak jual pun xlaku
Rumah jadi suram, gerun jerrrr
Panggil 2-3 orang yang nak berubat xjadi jugak
Last2 ( sebenarnya kalau boleh xmau ) panggil ada sorang kawan ayah berbangsa India pujuk 'benda' ni keluar..........

Tapi memang derita jugak la nak benda keluar dari rumah sewa parent
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2010 11:43 PM | Show all posts
my bad jugak la..main kasi je sesape je sewa..ingatkan penyewa tu educated , modern so takde le menda menda camnih..

current penyewa pon non-muslim, so takde la derang bace bace ayat quran nih..rasenye lepas ni mesti derang lari ni..

tangkal die dalam balutan kain kuning. btw rumah ni kat area lembah klang
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 11-1-2010 02:26 AM | Show all posts
Kalau tangkal tu berupa botol.Ada benang merah jugak.Sadis nih...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 02:53 AM | Show all posts
Kalau tangkal tu berupa botol.Ada benang merah jugak.Sadis nih...
rdzaccess Post at 11-1-2010 02:26


die cakap balutan kain kuning... benang merah ade ke tak, tak plak dicakap nye..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 11:21 AM | Show all posts
buat baca yaasin dan knduri doa selamat.

masa baca yaasin tu, letakkan campuran biji lada hitam dan garam dalam sau bekas serta beberapa botol air putih.

selepas tamat doa selamat/yaasin, bolehlah taburkan lada hitam/garam disetiap pnjuru rumah bermula dari kanan pintu masuk dan ke setiap pnjuru mngikut lawan jam...

lakukan sambil bertakbir/azan... sudahi upacara dengan 3 kul, 7 X Al-Fatihah dan 3 X Ayatul Kursi...

InsyaAllah... berserah kepada Allah...

kalau nak pnggil aku halau pun boleh tapi bayaran mahal pasal aku ni dalam kategori bomoh selebriti...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 03:20 PM | Show all posts
kalau nak pnggil aku halau pun boleh tapi bayaran mahal pasal aku ni dalam kategori bomoh selebriti...
JodoKast Post at 11-1-2010 11:21


aiseh... ngan orang pun berkire.. ngan selebriti ok la nak caj mahal pun, dorang banyak duit...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 06:42 PM | Show all posts
ada kategori bomoh selebriti seyy.... heheh.... first time dengarr.... kira cara rawatan kaedah nya macam mana???
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 06:56 PM | Show all posts
hehe, aritu tengok kat TV1, RTM.. ada tunjuk bomoh selebriti, dia citer pasal artis datang majoriti mintak susuk..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2010 08:59 PM | Show all posts
apa punya artis daa.... apa punya perawat daa.... no comment laa...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2010 09:03 PM | Show all posts
time kaseh jodokast atas tips tips yg bernas tuh..silap silap aku pon bleh jadi bomoh selebriti kalau ikut tips tu

tak sure la benang merah ke..kalau benang merah kenape..

info terbaru..gangguan yg kacau penghuni tu lembaga putih
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-1-2010 12:21 PM | Show all posts
time kaseh jodokast atas tips tips yg bernas tuh..silap silap aku pon bleh jadi bomoh selebriti kalau ikut tips tu

tak sure la benang merah ke..kalau benang merah kenape..

info terbaru..gangguan ...
stania83 Post at 11-1-2010 21:03


kalau lembaga putih selalunya bermaksud dlm kategori jin jenis permastautin tetap (PR).

jin ada 3 jenis;

1. jenis bersayap dan berkemahiran aviation yg tinggi

2. jenis ular dan jengking (tu sebab klu ada ular/jngking masuk umah bagi wrning 3 kali sblum bunuh dia)

3. jenis PR dan Bedouin (nomadic)

disebabkan penyewa dulu ada gntung mcm2 radas, itu seolah2 mnjemput jin2 utk menetap dan dan mnjadikan rumah tu sbagai habitat tetap.

kenapa lmbaga putih selalunya jenis PR? sebab yg putih2 ni selalunya macam pakai pyjamas la tu. dah menetap situ mmg klu kat umah memang pakai PJ je.

kalau jenis Bedouin, slalu yg kepala mcm anjing dan melompat2. itu bermakna dia dlm mode active dan cergas, jenis yg mengembara.

cuba buat syifa yg dlm previous post aku. cuba dan tawakal. lepas tu carilah CD ayat2 syifa dan pasang kt umah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2010 12:24 PM | Show all posts
Post Last Edit by JodoKast at 12-1-2010 12:32

apsal slalu double postings? ada jin ke kat forum nih....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2010 05:11 PM | Show all posts
haha... post ko mmg lawak la jodokast... tapi contoh2 yg ko bagi tu amat seswai ngan keadaan .. keep it coming.. aku tergelak sensorang...

btw... ko ada cara ke nak tgk benda PR tu... ?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2010 06:12 PM | Show all posts
haha... post ko mmg lawak la jodokast... tapi contoh2 yg ko bagi tu amat seswai ngan keadaan .. keep it coming.. aku tergelak sensorang...

btw... ko ada cara ke nak tgk benda PR tu... ?
tisumuka Post at 12-1-2010 17:11


ko nak tgk ke? nanti aku courier seko kat ko...

kalau pastu ko dh bosan dan nak halau, boleh lah upah aku halau balik dgn kadar upah selayaknya utk seorang bomoh selebriti...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

16-8-2022 09:10 AM GMT+8 , Processed in 0.093276 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list