CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 13166|Reply: 49

PES 2010

[Copy link]
Post time 21-11-2009 03:36 PM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by naen at 7-4-2012 03:05

jom bincang kat sini pasal PES 2010 dan kali ni PES dapat lesen penuh untuk champions league dan europa league..

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-11-2009 04:11 PM | Show all posts
whoa ye ke nie xsabr nk tgk WC 2010 nie
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2009 04:36 PM | Show all posts
jom bincang kat sini pasal PES 2010 dan kali ni PES dapat lesen penuh untuk champions league..

/486px-PES_2010_UK_Cover.j ...
ahmad_fazill Post at 21-11-2009 03:36 PM


siyes dpt full license utk CL?


EPL, team mana yg dpt??kalo tgk cover liverpool je, xkan liverpool je kot?

Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2009 04:41 PM | Show all posts
man utd ngan liverpool je dr premier league yg dapat lesen...
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2009 04:47 PM | Show all posts
seperti biasa liga yang dapat lesen penuh Serie A,Ligue 1 dan Eredivisie
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2009 04:48 PM | Show all posts
ic....sesape yg dah main PES2010 ni bley cite sket best ke x?compare ngan PES2009??kalo ada gambar lagi bagus....

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2009 05:12 PM | Show all posts
macam sama dengan 2009 punya jer..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2009 05:47 PM | Show all posts
macam sama dengan 2009 punya jer..
ahmad_fazill Post at 21-11-2009 05:12 PM


siyes???cam2 baik aku update je PES2009 aku.....silap2 lagi gempak dr PES2010....

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 21-11-2009 05:50 PM | Show all posts
rase mcm lagi best je... grafix die lg real interface die pun smart gak... disapointed as usual liga2 die.. x real sket.. cume ligue1, calcio italia n eredivise.. tp championsleague pun ade team mcm x kenai je..
Reply

Use magic Report

Post time 21-11-2009 06:03 PM | Show all posts
rase mcm lagi best je... grafix die lg real interface die pun smart gak... disapointed as usual liga2 die.. x real sket.. cume ligue1, calcio italia n eredivise.. tp championsleague pun ade team mcm x ...
BahamRambang Post at 21-11-2009 05:50 PM


2la....asalla dia x perbykkan league....cuba buat tiap2 league ada division 2 league mcm reality punya...barula nmpk lagi real...mcm Master League, kalo kita pilih EPL, 2nd division tuh otomaik sume club englad.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-11-2009 06:15 PM | Show all posts
2la....asalla dia x perbykkan league....cuba buat tiap2 league ada division 2 league mcm reality punya...barula nmpk lagi real...mcm Master League, kalo kita pilih EPL, 2nd division tuh otomaik su ...
Sh@rk_iR Post at 21-11-2009 18:03


kan best master league boleh skip jer..
tak perlu main semua match..
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2009 02:47 AM | Show all posts
lebih kurang sama ngan pes2009 cuma
1)crowds in 3D
2)updated grafiks
3)gameplay tukar skit(to me la)
4)AI on SuperStar level is hard like ****

yg aku x puas hati ialah same case ngan 2009,the crowd....
x kisah la aku main Home or Away,the crowds are TOO SOFT!macam xde semangat je
Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2009 08:24 AM | Show all posts
kan best master league boleh skip jer..
tak perlu main semua match..
ahmad_fazill Post at 21-11-2009 06:15 PM


ahahaha...kalo cam2, baik kasik menang terus je, lps pilih team tau² je dah mng league....

Reply

Use magic Report

Post time 22-11-2009 08:26 AM | Show all posts
lebih kurang sama ngan pes2009 cuma
1)crowds in 3D
2)updated grafiks
3)gameplay tukar skit(to me la)
4)AI on SuperStar level is hard like ****

yg aku x puas hati ialah same case ngan 2009,the crowd....
x kisah la aku main Home or Away,the crowds are TOO SOFT!macam xde semangat je
R3X Post at 22-11-2009 02:47 AM


itu bley kasik ejas bro.....kasik updatela itu crowd...kompom meriah....kalo nak meriah lagi kasik masukkan chants skalila...baru best.....hehehehe....
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2009 03:39 PM | Show all posts
ari tu tengok macam nama2 club masih tak bertukar ponn... tak tau laa...
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2009 08:24 PM | Show all posts
itu bley kasik ejas bro.....kasik updatela itu crowd...kompom meriah....kalo nak meriah lagi kasik masukkan chants skalila...baru best.....hehehehe....

Sh@rk_iR Post at 22-11-2009 08:26

bro...macam mana nk adjust?
kena download ke?
atau ubah settings kat mana2?

maksud aku volume crowd tu x kuat sgt..contoh kalo goal,x dengaq sgt crowd tu..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-11-2009 08:32 PM | Show all posts
bro...macam mana nk adjust?
kena download ke?
atau ubah settings kat mana2?

maksud aku volume crowd tu x kuat sgt..contoh kalo goal,x dengaq sgt crowd tu..
R3X Post at 23-11-2009 08:24 PM


kena ada folder kitserver dulu dlm folder game ko tuh...itu pong kalo game dia sama cam PES2009, senang sikitla nak ejas..kalo lain mmg kena study dlula..ehehe...

aku x main lagi PES2010 ni, xtau lg camane, nnt kalo aku dah main aku tepekla sini cara² update dia....
Reply

Use magic Report

Post time 23-11-2009 11:21 PM | Show all posts
aku men yg PS2 punye..apsal cam hampeh je..ke aku beli salah cd? sbb gamba depan ade gamba pemain barcelona... siap ade ronaldinho..

yg PC kompem lg best..aku dok carik torrent link
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-11-2009 11:42 PM | Show all posts
Post Last Edit by ahmad_fazill at 21-8-2010 09:17

19# MetalFire

PES jaman bila tu noks?abe gigi dengan barca lagi ke?
bezanya PES 2010 ada europa league...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2009 01:37 AM | Show all posts
tu laa pasal..aku kene gulung ngan tuan kedai kot..

memula gamba depan torres.bila aku dapat cd..gamba lain..nak bukak game,loading lembab nak mampos..kuar2 title screen jek gamba lineup player barca siap gamba abg gigi lagi.masuk main..team sume cam biasa ar..update jugak ar player.tapi tak sume...eto kat barca lagi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 05:37 PM GMT+8 , Processed in 0.095938 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list