CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 67380|Reply: 332

Blog Link Exchange..

  [Copy link]
Post time 6-11-2009 10:01 PM | Show all posts |Read mode
Salam kawan2 semua, saya tahu masing2 mesti nak ramai pelawat datang blog kan? So saya buka thread ni utk sesiapa yg sudi menawarkan diri utk link exchange. Link exchange ni maksudnya..korang letak link seseorang tu dalam blog korang dan seseorang tu letak link korang dalam blog dia. Kira dua2 pihak dapat benefit la..yg ada PR tinggi tu jgn jual mahal ye... , utk lebih teratur saya cadangkan backlink sesebuah blog hendaklah ada kaitan antara satu sama lain..contohnya blog oil and gas , boleh backlin dgn blog pipeline, ndt or corrosion. Maksudnya kita kategorikan blog tu la

Kategori Blog yg saya ada : Jahitan, Oil & Gas, Pet, Money Making, Ubat-ubatan, Furniture, Resepi dan Masakan, Travelling

So pada sesiapa yg ada blog lebih kurang kategori di atas, saya bersedia meletakkan link blog anda ke blog saya with the condition anda pun letak la link blog saya ke blog anda..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-11-2009 10:16 PM | Show all posts
www.zoomartis.net

heheheheheheh gossiippppppp !!!!
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2009 10:42 PM | Show all posts
kalu sesaper minat barangan lama, antik atau english deco jom join link...tq

http://sweetlovelydreamsmemories.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2009 10:08 AM | Show all posts
jomIBase.com-It solution center..

http://jomitbase.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2009 11:01 AM | Show all posts
nak join jugak la..

link or add banner..kompem akan diletak jugak

produk skin & health care dari new zealand based from original goat's milk

belina2u.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2009 03:41 AM | Show all posts
meh jenguk2, lawati blog saya...

http://aproposjournal.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2009 02:40 PM | Show all posts
http://danishanees.blogspot.com
cheq_adeq.xanga.com

Blog ku yg tak seberapa, tp meh ler singgah-singgah, mampir ke Blog ku ...
Reply

Use magic Report

Post time 3-12-2009 02:49 PM | Show all posts
sesaper yang ader blog untuk aksesori kereta bolehlah exchange ngan saya....
http://halfcutkereta.blogspot.com
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-12-2009 03:42 PM | Show all posts
nak try jugak..

|| u.n.t.i.t.l.e.d ||
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2009 05:10 PM | Show all posts
Hostipedia | Web Hosting Review

Gadget and technology


Dua2 PR 2.. kalu nak exchnge boleh la PM.
Reply

Use magic Report

Post time 5-12-2009 05:16 PM | Show all posts
1# animaniac

salam tuan tanah. blog saya jual ikan pekasam so boleh le exchange link dgn blog resepi dan masakan awak tu. feel free to visit http://ciktipahcyber.blogspot.com/.
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2009 01:58 AM | Show all posts
Tuala wanita berherba untuk kebersihan yang memberangsang..

http://pantylin3r.blogspot.com/
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2009 10:10 AM | Show all posts
blog jual kicap,sos cili,cuka dan taucu..

feel free to visit

http://syahieranys.blogspot.com

kalau nak exchange link,inform saya di blog ek,confirm akan di add
Reply

Use magic Report

Post time 11-12-2009 11:36 PM | Show all posts
apa add blog tuan tanah ni?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2009 11:17 AM | Show all posts
nak juga...

kaitojunior.blogspot.com
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2009 07:01 PM | Show all posts
http://aproposjournal.blogspot.com was updated!!!
everything about my interest...my life
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-12-2009 08:25 PM | Show all posts
http://www.topuprm3.com
Tempat pendaftaran agen prepaid yang termurah..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2009 12:13 AM | Show all posts
am a new blogger...menghabeskan mase terbuang...

feel free to visit

http://simplicitypleasure.blogspot.com/

n sesape yang taw link blog yang more to travelling / branded online shopping...tepeks ley??
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2009 09:51 PM | Show all posts
kalu sesaper minat barangan lama, antik atau english deco jom join link...tq

http://sweetlovelydreamsmemories.blogspot.com/
songketenun79 Post at 10-11-2009 22:42



ok bro...tolong masukkan link aku ni kat blog ko ya.

http://www.pcremedical.blogspot.com

(blog aku pasal barang antik dan juga terpakai)

ps: aku masukkan blog bro dkt link blog aku.

thanks
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2009 09:54 PM | Show all posts
Salam. blog aku ni tentang barangan antik, barangan terpakai, aksesori komputer, kitar semula komputer dan komputer terpakai.

http://www.pcremedical.blogspot.com
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 07:56 AM GMT+8 , Processed in 0.078710 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list