CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: 316

Berani tak korang tido pakai kain pelikat sahaje

[Copy link]
Post time 1-12-2012 04:12 PM | Show all posts


tdo dlm bilik berkunci, takup pa ..

Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2012 09:15 PM | Show all posts
Berani? Aku memang tido pakai kain pelikat pun....tak terlintas pulak berani ke, takut ke,sedih ke..gembira ke...
Berani? Ish.
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2012 02:16 PM | Show all posts
Malu ah klau terselak ...kalau cantik takpe la .
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2012 04:07 PM | Show all posts
baru la slesa.......
berani je......
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2012 08:28 AM | Show all posts
berani kan ajer
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2012 01:23 PM | Show all posts
Aku sampai hari ni segan tak hilang dgn roomate aku. Aku blk umah dulu, pastu tidur selak lah , selesa kosong je kena angin. Ingat  nak sekejap je last2 tertido.  Aku pun tersedar, Sedar2 kawan aku tengah tidur kat bilik sebelah. Pasti dia terkejut beruk masa buka pintu lihat ahem aku. Nasib jumpa dia jarang2
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2012 06:40 PM | Show all posts
biasa ler..tapi kena ikat kain tu kemas2 la...takut nnti bngun pagi kain dah ilang entah ke mana...hahaha
lagipun x elok pakai pakaian yg terlalu ketat semasa tidur...

Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 03:47 AM | Show all posts
takut kain pelikat hilang je bila bangun.kalau pun tak hilang, takut kain pelikat tu jadi singkat sebab terlilit sampai keatas.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2012 01:42 AM | Show all posts
sktg posted on 15-12-2012 01:23 PM
Aku sampai hari ni segan tak hilang dgn roomate aku. Aku blk umah dulu, pastu tidur selak lah , sele ...

tu ok lg...aku dlu blk kje buka bju, sluar kononnya nk bg bdn sjuk skit sblm mndi.
last skli trlelap...sedar2 roomate dh ade dlm..
ape lg thn telinga jela kena perli ..
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2016 11:59 AM | Show all posts
berani...
tidur bogel pun ada... walaupun share room dengan orang lain
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Standard rsnye..kain pelikat semata..kalo panas sgt..pakai boxer je...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2016 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Urban_Iz replied at 25-10-2009 11:05 PM
ada tidak digalakkan pakai underwear brief ye time tido...pengudaraan tak bagus...most guys kala ...

Betul tu..siang hari dah tebungkus tutup..bior le malam bg die bernapas skit
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2017 12:12 AM | Show all posts
Backstory sikit...

Waktu aku iktikaf dalam masjid, aku ada perhati pakcik ni... waktu dia nak masuk tidur, dia ikat belah bawah kain pelikat dia supaya tak terbuka. Selepas dari kejadian itu, tidur malam berkain pelikat tidak lagi menjadi masalah pada aku.!
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2017 09:52 AM | Show all posts
ok jer pakai kain pelikat tu..
tp kalau cuaca panas, jadi rimas ler pulak...

kalau kat kg ker.. bercuti ala2 resort ker..
santai jer tidur pakai kain pelikat ni...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2017 08:37 AM | Show all posts
Ganja tido pakai kain pelikat langsung xikat ya.
Pakai macam selimut je kain pelikat tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2017 06:24 PM | Show all posts
Tak pakai kain atau apa2 pun bahagian pinggang ke bawah... *Jawb bagi pihak somi
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2017 04:02 AM | Show all posts
sangat selesa kot pakai kain pelikat .. kalau bangun pagi tu , memang naik ah kain ke badan ~ haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-10-2017 03:39 PM | Show all posts
boxer is the best
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2017 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan kata kain pelikat..
Thong dan jockstrap pun biasa pkai..
Tp kena jenis cotton dan dilitupi selimut.. Best.. Sejuk dan selesa..
Bebas dan membonjolkan
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2017 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mehan replied at 20-11-2017 11:17 PM
Jangan kata kain pelikat..
Thong dan jockstrap pun biasa pkai..
Tp kena jenis cotton dan dilitupi  ...

Betul..
Skrg kan byk jockstrap, thong lelaki yg diperbuat dr material cotton lembut selesa utk tido..
So tak mcm dlu underwear lycra yg xserap peluh dan not healthy..

Try lah tido malam pkai.. Best berangin.. Tp kalu stim, cover pkai selimut hahahaha.. Malu beb
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 12:17 AM GMT+8 , Processed in 0.086160 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list