CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 9467|Reply: 4

kelas tarian tradisional utk kanak2

[Copy link]
Post time 3-10-2009 03:41 PM | Show all posts |Read mode
Salam & slmt sejahtera semua,

ada sape2 yang tau kat ne kelas tarian tradisional mcm zapin ke, apa2 la asalkan tradisional. nak antar anak gi belajar, memandangkan diorang tu minat sgt.
ada orang ckp kat gombak ada kelas tarian utk knk2 yang dianjurkan oleh Pak Ngah, bayarannya pun murah... ada saper2 yang tau hal ni?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-10-2009 03:50 PM | Show all posts
nama grup tu SWATARI .. cuba surf under Pak Ngah, anak kawan saya masuk group ni, tapi intake dia tak ramai, very limited

http://swataripnp.blogspot.com/

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-10-2009 12:16 AM | Show all posts
terima kasih di atas maklumat ni.
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2009 05:38 PM | Show all posts
Post Last Edit by w_md_harris at 31-10-2009 17:40

ada jg kat klang

TJ FUN WORKOUT

"KELAS TARIAN TRADISIOAL"

TARIAN ASAS :

TRADISIONAL : ZAPIN, INANG, JOGET

KONTEMPORARI / JAWA



PERINGKAT UMUR :

5
Reply

Use magic Report

Post time 27-3-2010 10:41 AM | Show all posts
UmbutSeni Arts and Events pun ada kelas tarian tradisional untuk kanak2, studio kat bandar seri permaisuri, kalau berminat hubungi saya Din 0122291744
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-6-2024 06:46 AM GMT+8 , Processed in 0.070447 second(s), 35 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list