CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: 0001

Kongsi Gambar2 Artwork Korang Version 3

 Close [Copy link]
 Author| Post time 13-7-2009 09:20 AM | Show all posts
Post Last Edit by intan_sara at 9-7-2009 17:21

Post Last Edit by intan_sara at 9-7-2009 17:20

Post Last Edit by intan_sara at 9-7-2009 17:18

before

http://i467.photobucket.com/albums/r ...
intan_sara Post at 9-7-2009 17:14

Gambar ni terselindunglah... meh aku tepekkan untuk ko.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 13-7-2009 09:27 AM | Show all posts
http://i286.photobucket.com/albums/ll99/miza86/hidupindah.jpg

aku rs artwork ni serabot sgt2.. {:2_67:}
miza86 Post at 10-7-2009 02:56

Actually background serabot gitu takpe... yg penting is nak bagi part text tu timbul supaya senang baca.

Kalau nak maintain guna text hitam, maybe buat outline dia satu warna cerah - putih ke gitu. Tapi kalau pendapat aku, text tu pun baik guna warna yg menyerlah and terang... maybe kuning and guna outline itam. Part shadow blakang text tu dah ok dah tu.

Also aku suka tengok ko warnakan paip2 tu biru ngan merah... bagi ada macam life sket kat benda2 tu.

Good job.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-7-2009 09:35 AM | Show all posts
tp bg dark cantik je gambar blakang tu just font ngn texture yg nmpk itam belah kiri tu xwape bes tgk
dark_chocolate Post at 10-7-2009 23:32

Setuju!
Reply

Use magic Report

Post time 13-7-2009 01:38 PM | Show all posts
39# dune1989

frame tu bkn aku wat sendiri.....
aku just tepek gambar shj...
frame tu ambik dari shabbyshoppe
Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2009 02:08 PM | Show all posts
wallpaper size

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-7-2009 11:28 PM | Show all posts
45# dark_chocolate

wah,nih seswai nak jadi wallpaper komputer..
pandai mike buat..
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2009 01:41 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2009 07:03 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-7-2009 07:18 PM | Show all posts
Post Last Edit by ea208964 at 16-7-2009 23:01

Hi semua...first time letak sini....

Baru belajar ber PS...



Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2009 02:40 AM | Show all posts
sempena besday whitedove

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2009 06:09 PM | Show all posts
nanti besday miza nk suruh dang_anum wat kn tuk miza jg la...
Reply

Use magic Report

Post time 20-7-2009 01:43 AM | Show all posts
49# ea208964


ea.. smart ....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-7-2009 10:08 AM | Show all posts
49# ea208964
Selamat datang ke tred artwork Photoshop. Jangan segan nak tepek more artwork.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2009 08:37 PM | Show all posts
Thanks mod dan batuk untuk sokongan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2009 09:20 PM | Show all posts
thanks momod..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2009 04:31 PM | Show all posts
51# miza86

boleh...bila tu besday?


fuhh cari ni makin teruk laaaa....slow dan sgt2 slow
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 23-7-2009 08:36 AM | Show all posts
56# dang_anum
Slow ek forum ni? U guna Firefox ke? Ada installed AdBlock Plus? Kalau iye kat semua soklan2 tadi, sila buat gini untuk lajukan pageload forum ni:

1. Gi ke Menu... OPTIONS > ADBLOCK PLUS PREFERENCES
2. Click button ADD FILTER (bottom left), paste masuk code bawah tu kat textbox yg kuar, and tekan OK button.
  1. http://*.innity.com/*
Copy the Code
"link" atas ni ada link ke ad server yg cari guna... ni lah akibatnya pageload sini very slow sebab server tu lembabs sangat. Page forum ni akan tunggu (2-3 kali setiap page) sampai dah dapat semua info dari situ (untuk banner, ads etc) atau dah time-out sebelum dia akan sambung load habis page ni.

PS. Jangan heboh2 sangat tip ni... kang CARI label aku as Modetraitor plak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 12:12 PM | Show all posts
57# 0001

yes!yes!

sayang ko la sifu.....mmg menjadi....heheheheh...

skrg idup aku sudah kembali ceria....:pompom::pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 01:24 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2009 02:19 PM | Show all posts
utk sifu....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 08:15 AM GMT+8 , Processed in 0.089041 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list