CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: 0001

Kongsi Gambar2 Artwork Korang Version 3

 Close [Copy link]
Post time 17-8-2009 12:28 AM | Show all posts
huh zirapah tu dah ada lama dalam simpanan.. tapi wallapaper la..
nanti K cari alamat dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2009 03:02 AM | Show all posts
this one is for my brother...
same birth date ngan kak San...


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2009 07:36 AM | Show all posts
waaaa simbaaa ~ aummmmmm
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2009 09:58 AM | Show all posts
projek yg teman nak buat nih idok le utk di update..
projek ini akan badge jd copyright kolej,
jadi apa plan teman utk suitable for update purpose..
teman bakal pakai HTML ngan PHP..
cume akan ...
dune1989 Post at 15-8-2009 00:12

Tengoklah siapa yang akan buat updates tu... kalau yang tau html etc, senang dia nak update - tapi kalau nak buat site tu untuk orang 'biasa' buat update, senang kalau ada CMS - lagi bagus kalau itu WYSIWYG.

And pastikan ko juga guna CSS untuk set style site tu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2009 10:08 AM | Show all posts
Waaa... contest dah tutup... kang later today aku announce winner... results leh dilihat malam kang.




Ayo... ada a few yang best2... yang mana satu yg akan menang ek?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2009 10:11 AM | Show all posts
206# ciku_nunu
Ciku!!!! Lama tak nampak ko... takkan masuk sini setahun sekali jer kot? Kang yr next visit sini dah ada 3 penghuni dlm gambar tu plak ek?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-8-2009 06:21 PM | Show all posts
Pengumuman pemenang pertandingan design bday card ... *drum roll sini*...



cinta_ungu



Wordings bersesuaian ngan tema, crop and flip binatang2, text senang baca dan lain2.

Good job! Credits on the wayyyyy!
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2009 07:12 PM | Show all posts
Tahniah CU.....mmg anda layak...heeeeee....:pompom:
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-8-2009 07:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2009 07:33 PM | Show all posts
toksah sebut dah tahu
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2009 07:59 PM | Show all posts
kawaiiiiii
dark_chocolate Post at 12-8-2009 03:14 PM


arigatou ne ^_^
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2009 08:00 PM | Show all posts
227# 0001

tahniah chenta... :pompom::pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2009 08:05 PM | Show all posts
215# cinta_ungu

Tahniah Cinta Ungu....
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2009 10:06 PM | Show all posts
227# 0001

huhu xsmpat juin contest... papepun congrats yerk cinta_ungu kretip tul ade eieio tue
special 4 u

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2009 01:18 AM | Show all posts
tahniah cinta_ungu
nice pics..suker theme nyaman cambest

aku takleh nak wat..huhu...xder idea
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2009 05:44 AM | Show all posts
this one is for my brother...
same birth date ngan kak San...


cinta_ungu Post at 17-8-2009 05:02 AM

suka yg ni.. simple but sweet
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-8-2009 05:46 AM | Show all posts
206# ciku_nunu
Ciku!!!! Lama tak nampak ko... takkan masuk sini setahun sekali jer kot? Kang yr next visit sini dah ada 3 penghuni dlm gambar tu plak ek?
0001 Post at 17-8-2009 12:11 PM

hahahaha.. jangan la kata gitu.. hahhaa..  me ada gak datang tapi sebab tak sempat nak buat artwork so skdeng diam2 je la tgk artwork2 korang sumer. takkan ku lupa thread yg best ni
next time ada contest, me try masuk...
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2009 05:47 AM | Show all posts
227# 0001
tahniah cinta ungu... mmg kretip!
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2009 05:48 AM | Show all posts
229# sideway
kalau my little brother tengok ni mesti dia suka..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2009 08:54 AM | Show all posts
Credits untuk card semua dah dibagi... later sket aku bukak Hall Of Fame kat page depan. Stay tuned...

Kepada semua yang submit cards... berjam aku fikir2 nak pilih pemenang... overall very good quality - specially cropping part... good job semua! :pompom:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 01:19 PM GMT+8 , Processed in 0.122131 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list