CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: 0001

Kongsi Gambar2 Artwork Korang Version 3

 Close [Copy link]
Post time 14-8-2009 05:43 PM | Show all posts
Post Last Edit by abgboroi at 14-8-2009 07:39

whats up...aku belum tertinggal apa apa ker ni oobi? baru tahu ada mini contest

santeira ni berapa umur dier? jiwa santeira ni camner? rockers? blac ...
abgboroi Post at 14/8/2009 07:37


erk...umo dia kena tanye tuan punya badan sendiri..
takot dia x berkenan plak kalo org duk reveal umo dia kat org lain..

yg lain2 tu x bape tau..kena tanye dia sendiri le nampaknye..
tp dari cara posting agak brutal gaks...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2009 06:29 PM | Show all posts







ღ thanks to oobi sbb bgth kontes nie   

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2009 07:30 PM | Show all posts
Post Last Edit by ciku_nunu at 15-8-2009 08:04

kiyut2nyer birhday card korang buat unik! tapi tak sempat nak menjoinkan diri.. huhu..
btw, dah lama tak menempek artwork.. so, letak sket nak bagi up kedit.. dah berbulan2 tak bertambah tacang2 ku ini..hehehe

ni buat kunun2 ala davehill.. tapi agak kureng.. nak kena blaja banyak lagi ni..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2009 07:33 PM | Show all posts
yang ni plak buat scrapping anak bujang..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2009 07:42 PM | Show all posts
ni plak gambar anaak dara gwe...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2009 07:46 PM | Show all posts
and last, our happi-ness!

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2009 08:04 PM | Show all posts
herk... hdr pic.. lawa nya
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2009 09:16 PM | Show all posts
Post Last Edit by anieqistina at 14-8-2009 21:27

[url=http://eforum6.cari.com.my/]
[/url]

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-8-2009 09:33 PM | Show all posts
waaaaaaaaaaaaaaaa lawo la.. macam dalam lagu yui, cherry ^^ lawo2
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2009 12:12 AM | Show all posts
Site yg ko nak design tu ada banyak updates ke? Tak sangat kan? Kalau akulah, aku guna second design layout - tapi aku tukar style sket - buat lagi menarik. Maybe navigation kat kiri tu besarkan, and setiap navigation item aku guna lain2 warna. Try 7 warna2 rainbow. Space kosong antara header ngan content area tu aku buang terus - kasi compact sket.

Untuk idea nak buat compact style dan menarik, cuba gi templatemonster.com


projek yg teman nak buat nih idok le utk di update..
projek ini akan badge jd copyright kolej,
jadi apa plan teman utk suitable for update purpose..
teman bakal pakai HTML ngan PHP..
cume akan sumbat sket2 unsur2 JaVa..
insyaAllah..
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2009 12:31 AM | Show all posts
Post Last Edit by anieqistina at 14-8-2009 21:27

]

anieqistina Post at 14-8-2009 09:16 PM

awesome....terliur plak tengok epal ranum...heeeeeee...anyway..mmg cun!
Reply

Use magic Report

Post time 15-8-2009 09:57 AM | Show all posts
Post Last Edit by sideway at 15-8-2009 10:06


momod...nak kedit...heeeee.....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2009 09:47 AM | Show all posts
lama da tak masuk nie...xder wireless conection..
birthday card  .... nak masuk ...
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2009 02:05 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2009 10:47 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2009 10:49 PM | Show all posts
and last, our happi-ness!

ciku_nunu Post at 14/8/2009 19:46


creative gilaaaaaa.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-8-2009 11:35 PM | Show all posts
waaaaaaaaaaaaaaaa tak terpikir pun
lawa la CU
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2009 11:42 PM | Show all posts
http://farm4.static.flickr.com/3457/3825816087_742fe661b4_o.jpg
cinta_ungu Post at 16-8-2009 10:47 PM

wow.......good job...kreatifnye.....heeee....
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2009 12:08 AM | Show all posts
waaaaaaaaaaaaaaaa tak terpikir pun
lawa la CU
kmkd Post at 16/8/2009 23:35


kekekeke...adeihh laa...nie je yg dpt dibuat..idea dapat dr google..
tue pun last minit sbb yg lame punye cam x kena je..

pastu x dpt carik barn yang cantik2 trus amik je kat farmville tue..
dengan chicken, sheep, cow sume rembat kat situ.....

p/s: ingat nak letak org kat farmville tue skali..tp susah giller nak crop org tue..
bile dah crop huduh plak...terus buang...

p/s/s: bile google2 tue terjumpe zirafah yg K ade kat card K tue..mmg comey giller...
Reply

Use magic Report

Post time 17-8-2009 12:12 AM | Show all posts
wow.......good job...kreatifnye.....heeee....
sideway Post at 16/8/2009 23:42


erk...tengkiu...tengkiu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 04:53 AM GMT+8 , Processed in 0.099040 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list