CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: shachihata33

Sanggup tolong belikan tak?

[Copy link]
Post time 3-6-2009 12:46 AM | Show all posts
pad untuk lelaki check sini

http://www.tena.co.uk/Men/Products/Product-range/

lelaki-lelaki kat sini sanggup beli tak?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2009 06:44 AM | Show all posts

Reply #81 cepheid's post

knp llki pn kne pakai pad?
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2009 07:03 AM | Show all posts
alahai shac, tak tahu ke bladder weakness? itu maksudnya tak boleh tahan buang air kecil   so terpaksa pakai pad untuk elak kebocoran

rasanya penyakit ni selalu berlaku pada orang tua
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-6-2009 10:55 AM | Show all posts

Reply #83 cepheid's post

Laaa..ye ke...mmg sha x tau pun...
kalau utk kencing, namanya pad ke? bkn pampers
atok sedara sha pakai pampers yg saiz plg besar sekali
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2009 11:15 AM | Show all posts
sangat peilklah kalau lelaki pakai pad
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2009 01:42 PM | Show all posts
penah beli utk akak aku
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2009 06:07 PM | Show all posts
Hubby Nilam tak kisah ..... siap ckp dgn dia jenama ****x pilih yg ada wing untuk pakai overnight
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2009 01:52 PM | Show all posts
sebenarnya bukan tkt pad.. apa2 pun asal nama pakaian adalah kewajipan suami utk sediakan..
cuma sbb skang ni wife pun keja  so ada income sendiri lehla beli sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2009 02:32 PM | Show all posts
kalau x terpaksa xde la my hubby nak belikan...
haritu masa balik pantang kt kg dia, silap hubby x bwk balik stok pad ngan pantiliner yg cukup pdhal dh siap wat list apa yg dia kena bwk...
last2 dia kena belikan la... ingatkan tau pantiliner tu apa, kite dh explain siap2..
skali hambik ko.. bwk blk k.otex overnite yg double pack lg...
nak marah ada, nak nangis pon ada...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2009 06:27 PM | Show all posts
hahahah sha!!!

laki sepupu kaka time derang mula2 kawen dulu.....dia malu nak beli

sbb aritu penah g sogo, pastu sepupu kaka suh laki dia pegang pad neh.....sbb sepupu kaka nak tgk mende apa ntah

laki dia panggey kaka (time tu kaka sekolah menengah)......dia suh kaka pegang then dia pun g mane ntah nye
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2009 07:14 PM | Show all posts
my son pernah tanya " naper ibu pon pakai pampers, ibu takut x sempat g bilik air yer?  pasal pampers ibu kecik??

aper nak jawab.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 01:17 AM | Show all posts
Originally posted by doubleeleven at 4-6-2009 19:14
my son pernah tanya " naper ibu pon pakai pampers, ibu takut x sempat g bilik air yer?  pasal pampers ibu kecik??

aper nak jawab.....


jawab je yang benar...
cakap akan sampai satu waktu perempuan akan didatangi haid..
haid nie keluarnya darah kotor..bla..bla..bla...jadik ibu kena laa pakai pampers nie..
kalau utk org perempuan x dipanggil pampers..kite panggil pad..

walaupun dia kecik & x paham lagi..
takpe pun kalo kite terus terang..nak kelentong budak2 cam xbaik plak...
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 09:07 AM | Show all posts

Reply #91 doubleeleven's post

haha
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 01:28 PM | Show all posts
citer psl pad ni aku teringat kat dak2 mechy time aku blajo dulu

bangang sekor2.....tapi lawak lerr.....aku antara yg paling kuat gelak

Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 02:15 PM | Show all posts
suami ekin slalu blikan hehe..x kisah pon
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2009 06:02 PM | Show all posts
aku beli untuk darling aku...& anak perempuan aku siap pesan minta tlong belikan...

selamba je aku beli... cam beli gula je...
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2009 01:43 AM | Show all posts
kalo ak jd laki ak malu nk li
ye la,tu kan brg pompuan
g laki bujang ok la kalo nk malu2
tp kalo dh kawen kna reti bli tau
kang buatnya istri korang meruah periodnya itu
banjir plak umah korg ngan drhnya nanti
bole pengsan kalo bau
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2009 01:44 AM | Show all posts
aku selalu jer belikan utk mama aku
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2009 01:55 AM | Show all posts
soalan bdk2 killer......
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2009 10:25 AM | Show all posts
belikan je lah...nk segan ape..
walhal,dulu waktu aku beli kt guardian,merah2 muke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 57879 Replies : 1914
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5114 Replies : 88
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6791 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 07:24 AM GMT+8 , Processed in 0.079625 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list