CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: shachihata33

Sanggup tolong belikan tak?

[Copy link]
Post time 31-5-2009 03:10 AM | Show all posts
Originally posted by Agul at 31-5-2009 02:08
tak de pa nak cakap.

cuma hai, cinta ungu.


tak payah cakap..taip aje...

hye encik Agul....
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2009 11:48 AM | Show all posts
Originally posted by budingyun at 31-5-2009 12:58 AM
sasugay?


per tuh puding???
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2009 12:58 PM | Show all posts
org laki skrg ni kna tau semo pasal pad ni coz diaorg bkn saje kna beli pampers utk baby tp utk bini sekali ler... aku suke stayfree lg coz wangiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 31-5-2009 11:46 PM | Show all posts
belikan ajer kedai runcit ada byk juai kih3
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 12:39 AM | Show all posts
aku baru je balik shopping. masa tengah cari pad aku terjumpa pad untuk lelaki

rupa-rupanya pad ni untuk bladder weakness tapi rupa sebijik mcm pad untuk perempuan. packaging pun lebih kurang sama
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-6-2009 12:32 PM | Show all posts
Originally posted by cepheid at 1-6-2009 00:39
aku baru je balik shopping. masa tengah cari pad aku terjumpa pad untuk lelaki

rupa-rupanya pad ni untuk bladder weakness tapi rupa sebijik mcm pad untuk perempuan. packaging pun leb ...


TaK pernah dgr pulak pad utk lelaki
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-6-2009 12:35 PM | Show all posts
Originally posted by cinta_ungu at 31-5-2009 01:35
jawab on behalf of my father, abang & adik laki..
so far diorang sume sanggup je belikan pad tue utk kite..
takde plak diorang mengelak kalo kite mintak tolong belikan..
walaupun kadang2 tu nampak gak cam TERpaksa je belikan...

anyway, cool ape org laki tolong belikan pad utk perempuan....


Kalau abg sha pun x kisah blikan..adik pn same...
abg ipar dulu ms baru2 kawen segan gak nk belikan utk kakak sha.
tp skrg sha tgk, dia x kisah nk blikan...
mybe bila dh lama2 sket br hubby sha berani belikn pad kot
maklumlah, selama ni die x prnh tau lgsg psl pad
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-6-2009 12:36 PM | Show all posts
Originally posted by Hang at 30-5-2009 10:15



bukan yang ada herba ke yang bagus...
disamping menahan kebocoran juga membuatkan 'tut' jadi wangi semerbak....?
2 dalam 1 pad ni....


Hang pun tau pad herba?
Hang pakai ke
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 02:14 PM | Show all posts
susah2 malu2..amik je sabut kelapa belakang rumah..ganti pad tu...x yagh susah2 g kedai
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 02:20 PM | Show all posts

Balas #1 shachihata33\ catat

Day biasa bli nih...
Tp memula Pening gak..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 03:30 PM | Show all posts
aku xda rasa malu pn mse bli pad utk mak dgn akak ku..
rase best lak bile dorang suro gi bli..haha..bile belek2 cari jenis yg diorang nak then x jumpa dgn selamba aku brtanyakan pada org2 yg ada di area pad tu..kalo time tu ade pmpuan tgh bli ke..org yg keje situ ke..aku tanye jek dgn muka yg tebal 10 inchi..ahaha..dorang yg plak rse malu ...ade sorang pekerja kt tesco lak ckp kat aku, abg nk wat ape ?..
aku pon jwab dg selamba.. saya nk pakai le..tak kan nk wat lap peluh kot..

blur minah tu...ahahaha..

[ Last edited by  mike_shinodaz at 1-6-2009 15:32 ]
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 03:38 PM | Show all posts

Reply #71 mike_shinodaz's post

....adeh....
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 05:58 PM | Show all posts
Originally posted by pressor at 1-6-2009 15:38
....adeh....



klu untuk org peso belikan x
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 07:02 PM | Show all posts
abg aku okey jer belikan utk mak.
bapak aku pun same
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 07:07 PM | Show all posts
Originally posted by mongoose_kidz at 1-6-2009 19:02
abg aku okey jer belikan utk mak.
bapak aku pun same




abg aku jgn haraplah


aku pernah terpaksa sgt2 srh ayah aku beli lepas 2 4 hari aku xklr bilik segan gila nak jumpa dia


abg aku jgn kata aku adik dia...bini dia srh pown last2 dia corner srh aku beli....


xkshlah apa pown...



maternity pad pown dia segan nak beli........



adeyh krem otak ada abg mcm ni


benda2 mcm ni seganlah.....even dgn abg2....


kakak ipar aku klu balik nak "stock" pown smpi msg2 nak minta kat aku sebab kdg2 rumah full house xblh ada privacy sgt
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2009 07:16 PM | Show all posts

Reply #62 far-risk's post

sasuke..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2009 09:58 AM | Show all posts

Reply #1 shachihata33's post

aku oernah beli tuk kakak2 aku
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-6-2009 12:44 PM | Show all posts
Originally posted by teky at 2-6-2009 09:58
aku pernah beli tuk kakak2 aku


Mesti TERRRpaksa ni
kalau tak kisah xde la menangis bagai
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2009 01:56 PM | Show all posts
aku kena paksa gak..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2009 02:55 PM | Show all posts

Reply #79 budingyun's post

haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 57879 Replies : 1914
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5114 Replies : 88
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6791 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 07:17 AM GMT+8 , Processed in 0.079248 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list