CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: shachihata33

Sanggup tolong belikan tak?

[Copy link]
Post time 28-8-2010 12:32 PM | Show all posts
bered pitt iols belikan jarrhh kalu terdesak
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2010 01:51 PM | Show all posts
Reply 360# pinklollipop

wujud noks...  tapi ikut nasib la
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2010 08:52 AM | Show all posts
Reply 6# shachihata33

laki aku ok je boleh belikan asalkan kite explain pada dia nak yg mcmana.alhamdulillah,walaupun dia x ada adik beradik pompuan tp x segan nk beli
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2010 02:24 AM | Show all posts
Besa je ak beli...cashier tu tau ak beli tuk org laen...dh g keluar shopping...akak/mak kirim je la...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2010 10:33 AM | Show all posts
aku penah minta tolong bf aku belikan...mcm2 dia tanya..aku pun kene explain satu2...haha...tapi last2 dia beli gk...tu yg wt aku makin syg kt bf aku...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2010 02:55 PM | Show all posts
hubby carly x kisah pun beli... tp kena bgtau le brand apa sumer, supaya x tersalah beli...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2010 03:05 PM | Show all posts
ala... setakat beli tisu je pun nak segankan hapa... biasalah tu...
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2010 03:13 PM | Show all posts
takde masalah kot nak suh lelaki beli..
bukan ade pape pun..beli jela..
kalo laki tu malu2 or xnak beli langsung..
suh laki tu dok dlm gua la jgn campor org..
g campo ngan gorila sane..
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2012 09:47 PM | Show all posts
bagi ak , ok jer tolong beli....xder masalah pown......penah jer tolong beli dulu utk adik pompuan......bukan benda memalukan pun........mendenye pown keperluan pompuan.......
Reply

Use magic Report

Post time 28-7-2012 11:46 PM | Show all posts
Bole je , lagi malu bila beli kondom ke lube ke ..
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2012 11:27 AM | Show all posts
Tak sanggup...tak sanggup ... aiyerrr ... wa tatak sanggup ....
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2012 11:48 AM | Show all posts
Xder masalah..............asalkan beri spesifikasi pad/pantiliner yang diperlukan.
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2012 04:48 PM | Show all posts
Beli je, bkan kte yg period pon...
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2012 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Mane2 aki yang tak sanggup bei sbb mau tu.. aki tu nampak sgt berego tinggi.. Benda2 mcm ni pon nak mau ke? Pegi berzina dgn peacur tak mau pak.. Prfftt!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-7-2012 12:06 PM | Show all posts
mase bercinta ngan hb dulu,belum kawen lagi tapi melawat umah die jumpe mak mertua mase tu,boleh pulak dtg haid,aku segan ngan mak die,aku suruh die yang g beli haha.die ok je..aku cakap lain,lain yang die beli tapi xpela die bukan tau pun bende2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2012 03:14 AM | Show all posts
nak share gak la...hehehehe... bf gadis slalu beli pad utk gadis... kdg2 tu masa dating ngan dia tbe2 dtg ke apa.. or bocor ke xde bawak extra ke.. dia g belikan.. siap tnye mcm2 ag nak yg mcm mana.. he's so sweet... n kalau kat umah tu dah xde stock... suh bf g belikan sbb pms truk xleh nk bgun g pasar.. die xde masalah pun beli my personal stuffs... xtau lak ade laki hav problems buying pads utk pompuan...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-8-2012 01:56 PM | Show all posts
kalau i malu nak suruh bf belikan
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2012 10:44 AM | Show all posts
laki me tak da masalah belikan tuk me, cuma kalau dia belikan,
dia akan beli berpek pek sebagai bekalan tuk beberapa bulan terus...

sebab tu me suka suruh dia beli
sama macam me suruh dia belikan cream tuk muka, berbotol terus dia belikan
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2012 11:36 AM | Show all posts
iolls pernah beli.. utk diri iolls pon rasa malu..
kalu nk beli pad.. msti time shopping ngan family time bwk troli..
xde la mlu sgt nk bwk..
Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2012 10:44 PM | Show all posts
Salam Semua,
  
Saya ucap salam aidilfitri pada semua.
Pohon maaf banyak-banyak pada forumers yang telah saya
terlebih guna kuasa semasa saya jadi super moderator dulu.
Saya insan biasa, tidak terlepas dari khilaf dan tamak masa berjawatan.
  
- DARSITA -









GAMBAR-GAMBAR SAYA SEMASA MEMEGANG JAWATAN SUPER MODERATOR.
  











ku patah sayap, ku tongkat paruh, ku terbang jua  ~  p_sivil




SIGNATURE .................................................................................................
Assalamualaikum warakhmatullahi wabarakatuh. Satu Agama berbeza pendapat.
Matlamat akhir ke Janah jua, InsyaAllah.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 03:39 PM GMT+8 , Processed in 3.065949 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list