CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: shachihata33

Sanggup tolong belikan tak?

[Copy link]
Post time 28-3-2010 06:16 PM | Show all posts
mesti lah sanggup~~ wife sakit pewottt time tuh~~
naikAntena Post at 25-3-2010 13:05


senggugot la
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 11:34 AM | Show all posts
aku ada lah suruh mintak tolong hubby aku belikan..
alasan die malu lah..die kata kalau beli roti ke per2 ke ok lah jugak, nie beli tuala wnita..
lemahhhh nye.huhu
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2010 04:32 PM | Show all posts
Apa nak malukan.. kan Isteri punya bukan orang lain punya... unleast suami tue takut nanti orang tahu dia dah kahwin bila beli benda nie..
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 07:09 PM | Show all posts
Reply 1# shachihata33


    sy ade pengalaman nk kongsi....
baru2 nie sy ade g kt farmasi...
nk beli pad untuk member gurl sy...
die suruh bli brand intimate...
die bg klu...
yg panjang n ade sayap...
bile sy dh masuk kt dalam farmasi sy tnye akak 2...
bile die dh amk pad 2...
tiba2 die cakap...
"awk nk pakai ke pad nie...
pad nie x cukup pnjang kalo awk nk pakai"...
punye la malu time 2...
pas bayar sy terus blah...

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 08:53 PM | Show all posts
Reply 85# otakotak


    macam manala kalo lelaki pakai pad...
mesti kelakar...
Reply

Use magic Report

Post time 10-6-2010 10:43 PM | Show all posts
kalu aku lelaki, aku sanggup jek.. aper sgt la dgn tuale wanita tu, lebey2 lg zaman la ni, semue dh open. ooo mintak tolong beli pad tak leh? tp 'bende' tu jugak la yg korang lelaki hingin hinginkan.. time bende tu mantop nk plak, tp biler time berdarah.. pad malu nk belikan? tak gentleman langsung.. ceh!
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2010 02:55 AM | Show all posts
Reply 85# otakotak


mmg pelik...
mcm ner kalo time 2 die tgh stim....
huhuhuhu...
cam ner lelaki nk pakai pad...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2010 10:39 AM | Show all posts
aikkkk... memalukan ker beli benda tu.. selalu jer aku belikan utk wife.. siap tau jenis dan jenama lg... yg maternity pun selalu beli... apsal plak malu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2010 10:50 AM | Show all posts
bukan menda ni dah bukan rahsia lagi ke... pompuan skrg pon tak malu dah blakon iklan pad.. ayah i selamba je beli utk mak dan kitorang adik badik buat stok bulanan. mmg lumrah wanita perlukan benda tu. even bra ngan panties mak i pon ayah i belikan. mak i ckp siap2 size apa. cuma bila dah tua ni ayah i segan nk gi beli bra ke apa ke. lagipon anak2 dah besar dah boleh belikan utk mak skali. bukan selalu pon ayah i gi beli bila emergency je

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2010 04:01 PM | Show all posts
hala.....setakat nak bli cmtu zaman skg nie...rsenye x ramai yg x sanggup....huhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2010 07:29 PM | Show all posts
setengah org je kot  malu..
tp bfren i klau mintak tlg belikan... dia belikan je. no hal...
dia siap belikan pad + panadol menstrual lg.
sbb dia tahu i perlukan 2 benda tu bila 'time'
hmm depends on person la..
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2010 11:58 PM | Show all posts
Reply 271# lovelylace


    betul2...
sokong2...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2010 03:29 AM | Show all posts
mmg dah bgtau kat hubby pad yg i pakai since kitaorang kapel lagi...
mana lah tau...
in case of emergency nak mintak tlg belikan pad...
my hubby pon ok jek...
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2010 11:46 PM | Show all posts
Reply 1# shachihata33


    hubby u memang teruk pd pendapat i...malu tak bertempat sedangkan apa yg difitrahkan kepada kaum wanita ini sebenarnya satu nikmat kepada mereka..solat pun x kena ganti bila time tu..(kalau u marah, i minta maaf)
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2010 03:56 PM | Show all posts
motip sgtt...............bila hubby malu belikan pad untuk wife dia

kalo ajak ML nak jer............apo la..............
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 09:41 PM | Show all posts
xde nyer nak malu kalu beli pad..normal la tu belikan bini pad..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-6-2010 10:43 PM | Show all posts
Reply 274# refa

tak marah...tak kisah lah, ni kan forum..so sesiapa pn blh bg pndgn mereka...

rezeki saya dpt dia sbg suami....
Reply

Use magic Report

Post time 16-6-2010 11:37 PM | Show all posts
Reply 277# shachihata33


    awk biase pki pad brand pe???...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-6-2010 12:14 AM | Show all posts
drypers je
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2010 12:27 AM | Show all posts
Reply 279# shachihata33


    hak2...
x kn pakai drypers kot...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 04:03 PM GMT+8 , Processed in 0.086274 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list