CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: amir_izwan

Stephanie Liah, Model Malaysia Yang Mantap!!!

    [Copy link]
Post time 8-9-2012 08:59 PM | Show all posts
iols dah tanya dulu. tapi tak de pun org jwb. ada seorang foremer id nya ryanrafael. adakah foremer itu stephanie?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2012 02:49 AM | Show all posts
nanie posted on 8-9-2012 08:43 PM
bukan remy innuendo la. die ni senior aku mase kat mmu
xsama langsung

remy stephanie nih amek course apa?
Last edited by lotionmilo on 10-9-2012 08:58 AM

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2012 12:45 PM | Show all posts
Iols rasa x payah kita kat sini yg sibuk nak mempertikaikan status agama dia, lifestyle dia, marriage dia dsbgnya.
dia x baca pon komen2 korang nih + dia x kesah pon apa yg korang sebut tentang dia.
itu memang jalan hidup yg dia pilih dan dia sendiri suka atau lebih tepat lagi dia dah hidup dalam lifestyle sebegitu sejak azali lagi.
x berkudis pun kalau korang kutuk dia .
jgn sebab dia penah jd model + pelakon tempelan kita nak upkan blk cite2 lama dia. nak berceramah agama bagai, mengucap bagai . tambah keji bila kita sendiri yg selongkar blog +fb dia sebab nak tengok/ buka aib dia..
baik kita doakan je dlm hati. supaya dia berubah, tu pun kalu masih ada hidayah di hati dia. . x yah nak condemn2 bagai mcm diri sendiri perfect sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2012 05:11 PM | Show all posts
this gosip tempatan pg will be redundant kalau kita tak boleh bergosip...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2012 06:28 PM | Show all posts
jula7 posted on 8-9-2012 09:05 AM
apa blog dia?

kt thread ni jgk..x ingat page brp..hrp maklum
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2012 09:14 PM | Show all posts
kirana_22 posted on 9-9-2012 12:45 PM
Iols rasa x payah kita kat sini yg sibuk nak mempertikaikan status agama dia, lifestyle dia, marriag ...

Selepas itu bila jadi kecoh, ummah ummah yg buka aib orang ini lah pula mengutuk mangsa aib mereka ini sebgaai bangga buat maksiat etc bila keluarkan statement di media. Contoh ya dlm kes norishnkarman. diorang yg buka aib nk, sebar ganbar beranak sana sini, bila nk keluar statement di media sebb kecoh ttg pembukaan aib itu , mereka lah pula cerca konon bangga buat maksiat dok cerita kat media sedangkan punca permaslaahan nya mereka sendiri yg cetus kan,

Saya harap neraka lah tempat ummah ummah holier than thou ini.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-9-2012 08:45 AM | Show all posts
ada pernah terbaca kat blog dia yang hubby sheols ni suke kentut dalam comforter ...hahahahh
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2012 01:40 PM | Show all posts
sue_liah posted on 6-9-2012 10:04 AM
aku x dpt berita dri mana2 pun
ye la biasanya muallaf ni cenderung kembali ke agama asal klau b ...

tak semua muallaf begitu...  jangan cepat menuduh...  cara ko cakap macam kompem jek dia dah announce dia dah kembali ke agama asal...

pasal kat fb tu, just sangka baik je la...  maybe dia terlupa nak tukar n takde orang nak tego elok2...

tak baik woooo tuduh orang dah kuar dari agama islam ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2012 02:49 PM | Show all posts
eyansss posted on 10-9-2012 01:40 PM
tak semua muallaf begitu...  jangan cepat menuduh...  cara ko cakap macam kompem jek dia dah annou ...

maaf kalau posting sya itu menimbul keraguan ..sya patut lebih berhati2 meyusun ayat lain kali
tiada niat saya pun nak menuduh @ kompem kan yg dia dah keluar islam
sya tahu juga bukan semua muallaf begitu
apalagi ada forumer yg mengatakan saya ini cuba mencetus isu murtad ini...

tapi kalau ada sja forumer yg berfikir begitu/masih juga mahu membidas/menghukum...sya pun x boleh buat apa2
telajak perahu boleh undur...terlajak menulis kena maki la jawapnya




Last edited by sue_liah on 10-9-2012 03:49 PM

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2012 04:03 PM | Show all posts
sue_liah posted on 10-9-2012 02:49 PM
maaf kalau posting sya itu menimbul keraguan ..sya patut lebih berhati2 meyusun ayat lain kali[/ba ...

takpe la...  sume orang buat salah...  samada nak belajar dari kesilapan atau tak...

cuma, in future, kena hati2 menulis bab2 agama, murtad, etc...  memenda ni takleh buat main...  
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2012 04:13 PM | Show all posts
wow berdarah hidung aku
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2012 01:56 AM | Show all posts
Die dh balik dr norway.healing holiday kununnye.bile balik ade fotoshoot dgn bf barunye...daring posenye
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2012 04:33 PM | Show all posts
she kalau bergambar nampak dahi lawa...
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 12:52 AM | Show all posts
dua dua sudah berpunya
taste ex husband dimalarkan
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 08:23 AM | Show all posts
wow pic baru dalam blog
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 09:10 AM | Show all posts
ya ampun x agak2 latest post kat blog dia..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-9-2012 09:38 AM | Show all posts
Tak salah ke berposing mcmtu skali?negara kita kan ade undang2...takkan takde wartawan yg sekurang kurangnya berani menegur tindakan die?
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 09:48 AM | Show all posts
dulu abg nara kot ada bubuh posting pasal dia pakai bikini bagai kat blog. pastu Melodi sibuk sibuk nak interview dia tapi dia tak nak..
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 09:53 AM | Show all posts
errr... from the pics baru dlm blog tak nampak ciri ciri model
peha n punggung besak...
Reply

Use magic Report

Post time 26-9-2012 09:55 AM | Show all posts
mmg seksa tgk pic baru...tutup t.t.k ngn tngan



ko hado????
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 215803 Replies : 3871
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92188 Replies : 867
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20446 Replies : 334
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 46118 Replies : 46
[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - Jung Eun Ji, Lee Jung Eun, Choi Jin Hyuk
Rahah[JTBC/Netflix 2024] MISS NIGHT & DAY - J
Views : 3764 Replies : 30
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31641 Replies : 213
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 11305 Replies : 13
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29759 Replies : 236
Lagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata perempuan 24 tahun ke atas sudah dikategorikan sebagai Andartu
mojarean_XLagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata
Views : 4110 Replies : 1
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 29088 Replies : 27

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 09:57 PM GMT+8 , Processed in 0.103604 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list