CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: abgboroi

URUT/MASSAGE...pengalaman kowang [merged]

  [Copy link]
Post time 8-9-2008 09:41 PM | Show all posts
sape tau tukang urut area johor ??
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2008 03:03 PM | Show all posts
penah urut satu badan...
kat area ampang ke kat ntah..
tukang urut laki..org panggey wak..
abis dlm rm50 gak la..
tp lepas urut..selesa satu badan..
sbb dia lipat smer anggota badan aku
yg mana leh lipat..ahahaha
kdg rasa nk nangis pun ada..sbb sakit..huhuh
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2008 12:52 AM | Show all posts
yakin dengan kemampuan sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2008 12:55 AM | Show all posts
x ada pengalaman..sbb batin saya x pernah tersiksa
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2008 10:01 PM | Show all posts
aku ade pengalaman urut batin ..dengan doktor ..dia belajar urut nih kat kedah..

memula dia urutkan urat kat peha , pinggang sebab dia kata urat kat bahagian tu ade kaitan ngan anu kite ler..

pastu dia urut lahh anu aku...ade 4 cara..

nak aku citer ker ?..

memula berjabat , pastu lubang cincin ... pastu urut anu ..pastu urut ape ntah namanye...xnak kasi kepala anu ngilu..masa die urut anu ...kuar bunyi mcm bende patah , risau gak ..tp die kata ok ...bukan patah ..dia nak betulkan urat or something lah..

tp masa urut tu mmg sakit giler..meraung2 aku....tu jer pengalaman ...saje nak test kene urut camne..
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2008 02:19 AM | Show all posts
lubang cincin tu kat mane ek?
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2008 09:04 AM | Show all posts
Originally posted by mba at 7-9-2008 12:20 PM
adeh adeh adehh kalau kena picit kat lubang cincin tu gang...adehhh mengeliat.....


bukan setakat tergeliat, terkuar pun bleh..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 02:29 AM | Show all posts

Urut

salam guys!

cume nak tanya..korg rajen berurut tak?tak kisahla yg batin ke zahir ke...janji urutla...

ade 2 jenis urut yg aku tau..tradisional dan kontemporari..

yg tradisional ni besela..either gi umah tukg urut atau bawak tukang urut ke sini...besenye jantan2 yg berkederat la yg urut..

hak lagi satu...yg ni spesel sebab siap bermandi lulur dan bunga baia...yg tukg urut pon kbykkan pompuan..so aku berani jamin yg set lelaki gi yg moden ni musti sikit sbyk layan perasaan jugak...kalau paling ganas pun layan nafsu...tapi mintak2 dijauhkan ler...

penting ke urut ni utk lelaki?

tadi aku baru pas urut yg tradisional punye..peh lega..meletup2...krak kruk krak..
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 02:56 AM | Show all posts
WAh.. best tu. ko urut kat ner? Pakcik buat tradisional ka? Berapa bayar?
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 09:37 AM | Show all posts
lps mengurut mesti ada offer xtra servis
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 10:16 AM | Show all posts
ak selalu urut kaki jer..reflexology...layaannnn jerr....

urut2 bdn ni skali jer pnah.......
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 11:20 AM | Show all posts

Reply #4 cursebreaker's post

Dulu kecik2 bac82 pon selalu dihantar urut oleh abah sbb selalu kecing malam . Dah berkerjaya ni ada sekali je gi urut, urut bahagian upper body, mmg lega sgt. Rasa mcm baru dilahirkan semula after berurut
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 06:56 PM | Show all posts

Balas #2 MrFitness\ catat

aku urut kat badanla..ko igt katne...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 07:25 PM | Show all posts
thread ni abgmat akan merged ngan satu lagi thread
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2009 10:40 PM | Show all posts

Reply #7 matlampir's post

Sila jalankan tugas anda
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2009 09:43 AM | Show all posts

Reply #1 033589's post

jarang2.............kalu slalu sngt badan jd manja....
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2009 10:10 AM | Show all posts
Apa kebenda urut batin ni? Takut gak aku pasal batin2 ni. Tak pasal kang ada jin ikut aku balik.
Reply

Use magic Report

Post time 27-2-2009 05:59 PM | Show all posts
tak berdosa ke orang pompuan urut anu lelaki?
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2009 05:46 PM | Show all posts
Kat Puchong ada tempat urut kaki reflexology...belakang TESCO...satu jam harga rm45...best giler..mula2  15minit urut bahu..kaki rendam dlm air panas herba...lepas tu baru urut kaki...tukang urut dari China...boleh pilih tukang urut male atau female...best...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2009 10:38 AM | Show all posts
eh,,sape pernah pergi senjakala spa,,ni untuk lelaki kan,,,sape pernah pergi,,share2 lah,,aku nak kahwin bulan depan nie,,takut tak boleh perform pulak nanti
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 36739 Replies : 1413
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 49622 Replies : 1131
[For Sale] New township @ Genting Highlands
zilchminz[For Sale] New township @ Genting Highla
Views : 329 Replies : 16
[For Sale] Your beachside retreat @ Cenang, Langkawi
zilchminz[For Sale] Your beachside retreat @ Cena
Views : 53 Replies : 2
Social Chit Chat 6
sarah82Social Chit Chat 6
Views : 34882 Replies : 560
Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah? Ex menantu Rajinikanth
ZaienSelepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya
Views : 1497 Replies : 35
[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER - Choi Woo Sik, Kim Da Mi
Rahah[SBS/Netflix 2021] OUR BELOVED SUMMER -
Views : 4166 Replies : 125
GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
adila39GLASIER THWAITES - CLIMATE CHANGES 2050?
Views : 359 Replies : 6
Have you cross the Rawang bypass?
adila39Have you cross the Rawang bypass?
Views : 2608 Replies : 22



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 01:47 PM GMT+8 , Processed in 0.084068 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list