CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: abgboroi

URUT/MASSAGE...pengalaman kowang [merged]

  [Copy link]
Post time 2-4-2008 04:57 PM | Show all posts
alamak korang, urut batin yg original bukan picit tang tuh...urut batin nih byk main urat kaki .. dulu aku selalu gi urut > tp bukan sbb tuh ler.. urut total body.. dah alang2 pakcik tuh buat sekali.. yg haku ingat dia picit dua tempat kt bhg betis, satu bhg nak tau korang cepat panc---t ker tak, satu bhg lagi nak check korang nye kekerasan..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 05:08 PM | Show all posts
alpha.boleh bagi contact dia tak? kat area mana tu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 05:34 PM | Show all posts

Reply #41 alpha_dansei's post

bukan KL, kat Telok intan, time balik kampong jer aku gi sana.. no phone aku tak simpan, biasa main redah jerk..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 09:39 PM | Show all posts
Originally posted by alpha_dansei at 2-4-2008 04:57 PM
alamak korang, urut batin yg original bukan picit tang tuh...urut batin nih byk main urat kaki .. dulu aku selalu gi urut > tp bukan sbb tuh ler.. urut total body.. dah alang2 pakcik tuh buat sek ...


I dengar ... urut batin yg sebenarnye mmg sakit kan ?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-4-2008 06:10 AM | Show all posts
Originally posted by thedude at 2-4-2008 09:39 PM


I dengar ... urut batin yg sebenarnye mmg sakit kan ?


aku pernah cuba mmg ler sakit tapi memandangkan kesan yang positif kena laa tahan skit...selalu aku kalau kena urut menjerit jerit gak laa....tapi sakit tu sekejap ajer....aku nak explore mna mana tukang urut batin lain...kat area kl atau selangor ni...maybe ada kelainan antara satu sama lain...
tapi x nak laa bayar sambil ratus ratus ader tukang urut tu amik bayaran secara ikhlas ajer....selalu kalau urut batin ni mmg tukang urut nak tarik harga padahal cam urut biasa jer pun.....

aha sesiapa ader pengalaman citer laaa...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 10:30 AM | Show all posts
aku takut nak pi tempat tukang urut macam kat rumah kedai tu..tak pasal-pasal masuk 999 atau 360 (mazidul punya rancangan tu)..

nak cari area kampung-kampung atau kat rumah biasa..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 10:41 AM | Show all posts
aku baru tanya adik aku..
dia kata kat area rumah aku ader sorang..
namanye Pak Din..

area cheras, bandar tun razak..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 03:29 PM | Show all posts
ade sorang dokter batin ni aku kenal,
nama dia dr paul... no tepon 012-2127734
mmg berkesan
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 04:23 PM | Show all posts
Ada banyak perbezaan antara urut batin dengan urut urat..

Urut batin nie, hanya untuk tujuan shawat sahaja..
Urut urat untuk melegakan sakit urat, lenguh dan kecederaan melibatkan otot..

So, kalau nak reply post tu make sure faham istilah..ni aku tengok main hentam je..last-last jadi thread seks plak kang...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 04:27 PM | Show all posts
Originally posted by thedude at 2-4-2008 09:39 PM


I dengar ... urut batin yg sebenarnye mmg sakit kan ?


depend ler.. kalu byk sangat saluran tersumbat, byk biji angin.. konpem sakit nyer.. biji angin takleh pecah pakai jari, siap le kena siku.. ekekek
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 04:51 PM | Show all posts

Reply #50 alpha_dansei's post

biji angin nie kalau tak buang jadi angin pasang ke?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 05:33 PM | Show all posts
Kami mesti pilih!!!

Dulu ex aku suka betul nk try2 urut2 batin..Aku kata...tidak...
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 05:48 PM | Show all posts
kat ofis aku ada sorang pakcik nie slalu urut2 batin nie.... pastu suka citer kat ofis apa masalah org yg di urut.... menyampah btul, klu niat nak ubat org xyah citer kat sume org, mengaibkan.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 05:49 PM | Show all posts

Reply #51 stingbeh's post

angin pasang tuh bukan lain ker?
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 05:49 PM | Show all posts
Kalau di Kajang, ada tukang urut dan orang panggil dia Wak Un.

Wak Un ni akan mengurut seluruh badan dan cover bahagian tu sekali di dalam pakej. Selalu lepas urut dengan dia dan betulkan urat dan angin di dalam badan, akan terasa segar dan prestasi dapat juga dipertingkatkan.

Selalu kalau pergi memang dia ngurut satu badan dan tak pulak minta spesifik kepada itu sahaja.

Rumah dia terletak di Gerai Lemang No 13, jalan lama Kajang (Sg Sekamat) berhampiran dengan G-Mart (tempat kereta lelong)

Wak Un ni akan melakukan kerja urut di rumah di sahaja dan tidak buat house call.

Ada masa rehat dia kalau tidak silap sebelah tengahari sampai petang. Nak mengurut dengan dia memang kena tunggu giliran dan dia tidak pilih kroni.

Masa yang diambil untuk mengurut seseorang sekitar 40 minit.

Aku dulu kalau pergi, tunggu masa orang berkerja dan sebelah pagi. Itu pun kadang-kadang, dah ada yang menanti.

[ Last edited by  bolt at 3-4-2008 05:53 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 05:57 PM | Show all posts

Reply #55 bolt's post

biasa upah urut brape ringgit? belakang kene suku-suku gak ker? eg RM xx.25
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 06:02 PM | Show all posts

Reply #56 alpha_dansei's post

-deleted-

server hang

[ Last edited by  bolt at 3-4-2008 06:28 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 06:07 PM | Show all posts

Reply #56 alpha_dansei's post

Dia tidak letak harga dan pemberian ikhlas. Selalu aku beri antara 30 ke 50 bergantung kepada apa yang ada di dalam kantung.

Yang dia letak harga ialah untuk mandi wap. Tak perasan berapa sebab tak pernah cuba.

Gerai Lemang No 13 sebelah dia ada kedai makan. Belakang kedai makan ni, tempat urut Wak Un

Cara Wak Un urut tidak sama dengan orang lain. Sebab dia tidak tekan dan tidak sakit. Cuma tepuk dan lumur minyak

Kalau di situ, dia akan urut tetapi tidak menyakitkan
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 06:08 PM | Show all posts

Reply #56 alpha_dansei's post

mulai 1 April..

nilai wang yg berakhir dengan 1,2 atau 6,7 akan dibundar kepada 50 sen terendah
dan nilai wang 3,4 atau 7,8 akan dibundar kepada 50 sen tertinggi
jadi kalau dulu rm 20.25
maka skrg harga dia RM 20 ajer..

waa jimat dan senang kira
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2008 06:09 PM | Show all posts

Reply #56 alpha_dansei's post

-deleted-

server hang again

[ Last edited by  bolt at 3-4-2008 06:29 PM ]
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 58110 Replies : 1915
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1937 Replies : 48
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5215 Replies : 87
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 30787 Replies : 524
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6892 Replies : 122
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50152 Replies : 1158



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 08:38 AM GMT+8 , Processed in 0.069094 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list