CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: abgboroi

URUT/MASSAGE...pengalaman kowang [merged]

  [Copy link]
Post time 30-3-2008 08:35 AM | Show all posts
urut jgn tak urut...huhu..x sanggup aku nak g berurut ngn makcik ni...maluuuu... ..bersyukor je ape yang ada...huuh
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 09:08 AM | Show all posts
malu suh orang urut.. lagi2 kalo tukang urut tu pompuan...






-------------------------------------------------------------------------------------------------
Rahsia Malam Pertama Suami Isteri Terbongkar 18SX
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 10:03 AM | Show all posts
Originally posted by komag at 29-3-2008 09:17 PM
Makcik Urut Batin. My understanding..the guy actually in treatment for "Mati Pucuk" problem. At the end...the penis can erect...ejaculate. Wow...power makcik tu.

http://img182.imagevenue.com/l ...


Ade jugak tukang urut pompuan ek
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 10:13 AM | Show all posts
Originally posted by komag at 29-3-2008 21:17
Makcik Urut Batin. My understanding..the guy actually in treatment for "Mati Pucuk" problem. At the end...the penis can erect...ejaculate. Wow...power makcik tu.

http://img182.imagevenue.com/l ...

aku rasa pernah baca pasal makcik urut batin ni dulu dalam Mastika. Tapi yg lawaknya makcik tu citer siap ada sorang klien dia tu cam nak ajak wat seks le pulak...kes tak tahan... lagi lawak bila dia citer ada sorang mamat tu siap ejaculation lagi masa dia tgh dok urut tuh.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 01:13 PM | Show all posts
yang freehair tu ke? pastu badan besar2?
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 01:25 PM | Show all posts
makcik tu duduk area mana ya...
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2008 02:18 PM | Show all posts
salam ~ Thread neh Dut buh RA 2, sal perbincangan neh akn menjurus pader seks jerk

to all yg nk buker thread with such contents here at ATM, dut syorkn fikir dulu arah tujuan topic thread, demi kepentingan semua yg mai kt ATM neh, dut tkkan teragak2 nk buh RA yg tinggi, wat thread author yg RA dia sket, neh akn membuatkn anda sendirik tk dpt nk join in your own thread

nk bincang sgt sal hal seks neh, dut leh kasik tips buker thread sebegini kt TNSE, while as one of the mod here, dut cuber berfikiran positive dn mengalakkn org membuker thread demi perbincangan yg sihat, I take it upon myself to determine what can and will be permitted to be open and stays open here

Any queries what so ever, PM dut atau mods yg laen kt sinik nah?

TQ
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2008 09:22 AM | Show all posts
camner nak kontek makcik tu? macam menarik ajer....
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 10:16 AM | Show all posts
KANG ELOK2 TEGANG JADI LAYU PLAK.. LEBIH BAIK TAK PAYAH BUAT...
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 11:03 AM | Show all posts

Reply #27 dutchy's post

yey!!! makcik dut dah kembali cargass!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 11:09 AM | Show all posts
redha jela apa yang ada..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 12:20 PM | Show all posts
suruhlah org lain urut pon malu urut ngan makcik kang takpasal pasal terpancut klu awek cun yng urut lagi afdal kot
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2008 03:56 PM | Show all posts
Sape yg tau kat mane Makcik ni tinggal leh gitau tak. Ingat nak belajar dr dia laaa...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2008 04:57 AM | Show all posts
popular gak makcik ni hihihi...kowang ni takde pengalaman lagi ker? maksud aku yang diurut oleh pakcik atau org org tua yang berpengalaman...kalau yag pempuan urut tu bersepah....aku nak yang original eheheh.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2008 05:02 AM | Show all posts
Originally posted by dutchy at 30-3-2008 02:18 PM
salam ~ Thread neh Dut buh RA 2, sal perbincangan neh akn menjurus pader seks jerk

to all yg nk buker thread with such contents here at ATM, dut syorkn fikir dulu arah tujuan topic thread, dem ...



sorry dutchy....interprem jap ehehe...Saya ni bukan budak budak cik dutchy dan topik ni sesuai untuk lelaki...sebab tu ask the men....saya lelaki nak tanya lelaki lain....so for me apa masalah pada perempuan plak?...nama kategori pun untuk lelaki.....saya tak nak letak topik ni di teen sebab isu ni bukan isu remaja dan khas untuk lelaki saja..malah sebagai seorang lelaki yang dah berkahwin saya lebih suka topik begini disini....ok tu saja....

on my opinion moderator kategori  ni sepatutnya oleh org lelaki not pempuan....
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2008 10:17 AM | Show all posts

Reply #33 mjla's post

klu tak silap haku makcik nih tinggal kat umah...kekekekekekke
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2008 05:37 PM | Show all posts
Originally posted by dewamafia at 1-4-2008 10:17 AM
klu tak silap haku makcik nih tinggal kat umah...kekekekekekke


apa daaa....ramai org nak tahu tu....
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 09:44 AM | Show all posts

Reply #36 dewamafia's post

mmgla kt umah...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 11:36 AM | Show all posts

Reply #1 abgboroi's post

sapa yg urut.....ayam import ke tempatan? cam best je munyinya...
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2008 04:13 PM | Show all posts
saya pun tengah mencari tukang urut lelaki ni..macam dah tak boleh perform dengan isteri..kat mana nak cari ni..pening la..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 09:59 AM GMT+8 , Processed in 0.336214 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list