CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 3354|Reply: 18

AKU ATAU KAU KETUA?

[Copy link]
Post time 15-2-2009 01:59 AM | Show all posts |Read mode
Salam kepada semua...nak tny nih..
erm klu org bwhn ko perbesar kan kesalahan kecik ko ms ko jd ketua..
apa reaksi ko ek>>
dh la tegur2 lak kuat2,hbs semua ahli len tgk si ketua tuh kna marah dek si bodoh n pendek nih..
apa perasaan korang semua??
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 09:14 AM | Show all posts
tgk yang lain kasik pendapat mcm mana..

nanti nak edit tajuk yang sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 05:46 PM | Show all posts

Balas #1 orang_kb\ catat

errrrrr... macam salah board je ni....
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2009 11:36 PM | Show all posts
hehe

mcm curahan perasaan je kan?

nanti sat nak tanya kat mod Personal Problem.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 12:08 PM | Show all posts
hmmm..dulu ms ko jd ketua..cmner ko lyn org bwhn ko ?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 12:14 PM | Show all posts
kalo boss aku kena mcm tuh....bukan main gembira aku...berbunga2...

tgk ah perangai ketua tuh macamane..kalo mcm haram..hobat lah utk dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 12:30 PM | Show all posts
cube cite dgn lbih detail ape yg telah berlaku...

smp die mrh ko mcm tu..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 02:01 PM | Show all posts

Reply #1 orang_kb's post

kalau die canang satu kampung, dan boss tu dulu mmg hazab perangainya, ambik la ubat..
cuma perlakuan tu mmg berani mati la....dan semestinya tak professional langsung dan dikuasai emosi.

kalau tkde ujung pangkal tetiba pukul rata jer ngamuk2, memang la nak kena kan..bahasakan la dia balik tapi sebagai boss, surela u ader cara tersendiri kan, takkan nak ikut perangai org bawahan yg mcm tu, u r boss maa...show ur charisma

tapi i sll gak klau ade pape problem kt PC i, dr jauh je panggil boss...boss, meh kejap...smpai boss pun bule tanye balik, ambui, u bos ker i boss   tapi smua org pn tahu tu nada main2.no hard feelin
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 04:34 PM | Show all posts
cakap kat die.. kalau ko pandai sgt, apsal xjadi bos..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 05:04 PM | Show all posts

Reply #9 decent_sho's post

kan....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 05:06 PM | Show all posts
kalau dia seorg ketua yg baik anak buah xkn kondem yg bukan2 mcm tuh.. sbb hormat.. kalau ada salah pun diaorg akan tegur baik2 n masih rs respect.. nie mesti sbb ketua tuh x disukai sbb tuh kene kondem terok!!

jdla ketua yg mesra rakyat yg senang utk di bawa berbncg tp masih mengekalkan karisma... wah gteewwww
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 06:15 PM | Show all posts
hum....

kalo aku ketua... aku accept kalo org yang cuba condem aku tu org jenis yang semua org tahu dier bertanggungjawab dan berkredibiliti...

kalo org yang tegur aku tu org yang jenis kuang hajor dan x guna... mmg lama dah kena...:@ :@ :@ :@

but then... aku nak je sound bos aku.. huhuhuhu.. begong nyer bos.. bodo la luk BOS..:@ :@ :@

ari ni aku mmg tgh marah + bengang ngan bos... ari lain dier ok jek...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2009 08:46 PM | Show all posts
Accept la kalo mmg betul kesalahan ko. Tap cara dia tego mmg salah juga, tak patut kat public
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 12:51 PM | Show all posts
maybe dia tak puas hati ngan ko kot...

ako pon penah marah boss ako sbb dia reti mengarah jek buat sendiri tak reti...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 02:41 PM | Show all posts
tuan umah tak masuk2 sini dah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2009 10:06 PM | Show all posts

Reply #15 auntie_girl's post

Outstation kot, kene marah ngan pekerja lagi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-2-2009 08:01 PM | Show all posts

Reply #2 Syd's post

yg lain2 rileks jer..
apa yg aku th,dia nih mmg anti negeri aku..xder sgt kwn dr negeri aku yg nak kawan dgn dia..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-2-2009 08:03 PM | Show all posts

Reply #15 auntie_girl's post

masuk ag,cuma tgh exam nih.so jrg2 la skit,tp jgn risau,INSYAALLH bulan 4 nih aku on slalu..ameen
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-2-2009 08:08 PM | Show all posts

Reply #5 juju_amin84's post

aku layan dgn baik sumanya..especially pompuan..hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 11:32 PM GMT+8 , Processed in 0.932950 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list