CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: 0001

UNDERGROUND STATION - BERANANG NORTH 19

 Close [Copy link]
Post time 15-1-2009 10:47 PM | Show all posts
wahhhh sesaper yg masuk mesti terperanjat wa cakap lu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2009 10:48 PM | Show all posts
Originally posted by ea208964 at 15-1-2009 10:47 PM


malas baca tguk history channel....

klu tertido..subconcious mind yg dengar...



wa tak subscribe channel tuh

sbb yg tgk pon wa ..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 10:48 PM | Show all posts
Originally posted by Traza at 15-1-2009 10:47 PM



wakakakaka


kerak bumi jgn besar dpd periuk


tapi lagi 13 km baru lepas kerak bumi....

ni baru 19 km ..tak cukup dalam lagi..............
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 10:49 PM | Show all posts

Reply #31 Traza's post

tpegun la...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 10:49 PM | Show all posts
mod .... bilik kita org mana eh .... bilik i pon tak siap lagi ...

i nak bilik bukan cave
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 10:50 PM | Show all posts

Reply #42 Traza's post

bkn skali ngan discovery ke...

wa pon tak tau..wa cuma ambik mini packages except news package je...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 10:51 PM | Show all posts
Originally posted by ea208964 at 15-1-2009 10:48 PM


tapi lagi 13 km baru lepas kerak bumi....

ni baru 19 km ..tak cukup dalam lagi..............




wahhh lagi sket kiter semua sampai ke china

sila fasten yr seat belt
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 10:51 PM | Show all posts

Reply #46 ea208964's post

sekali dgn discovery channels

dulu wa ada tapi sbb dh terlampau byk channel, wa terpaksa reject few channels

sbb wa jarang nar tgk tv
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2009 10:52 PM | Show all posts
Originally posted by owestcute_77 at 15-1-2009 10:46 PM
thnx mod......:pompom: :pompom: tharunyer.....


wah sukanya hati owest...

tpi mmg best kan...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 10:52 PM | Show all posts
wa dh ketinggalan ketapi  malam

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2009 10:52 PM | Show all posts
OK... sambung from tred sebelah... pasal modem and router.

Mula2 ada modem. Tu yg connect PC ke line tipon (or cara wireless) and to the internet.

Then kalau nak sambung banyak2 PC jadi network and semua tu share 1 internet connection... kena guna router (ada yg jenis sambung guna cable, sambung guna wireless atau yg sambung guna both cable ngan wireless).

Last sekali ada juga jenis yg ada BOTH modem dan router - called modem-router.

In my case kat rumah ni... aku guna modem biasa jer yg streamyx bagi... some chinese-made brand. That's the one that's tersambung ke line tipon.

dari modem tu ada satu cable which is connected to my router - jenis yg connect guna cable AND wireless.

Aku connect ALL my pcs ke situ ngan cables and ALL laptops cara wireless.

All PCs and laptops leh sambung ke tenet melalui router tu... as long as router tu pasang, anytime aku pasang laptop/PCs akan boleh terus surf tanpa dial2 apa2.

Roughly gitulah citer nya.

My way ni ada advantage... sebab kalau router rosak, I can still connect to internet via 1 PC guna cable. Kalau modem rosak, well i only need to replace modem but with router still working, i can still network all the rest of my PCs and laptops.

But kalau guna modem-router tu, apa2 rosak habis semua KO.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 10:53 PM | Show all posts

Reply #50 masarju's post

  naik keter klassik, tu yg kena tinggal
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 10:53 PM | Show all posts
wehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh server ngong keeeeeeeeeeee aku punya net ngong

server pilihan anda plese.... tak moh m_3 dan e_8
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 10:53 PM | Show all posts
Originally posted by Traza at 15-1-2009 10:49 PM
mod .... bilik kita org mana eh .... bilik i pon tak siap lagi ...

i nak bilik bukan cave


cave tak pe ..cuma wa nak sofa HAUS ...lawo gilerrr..lagi pon sejuk klu dlm cave...
jgn ada bats dah....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 10:54 PM | Show all posts

Reply #53 kmkd's post

e_f_2............
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2009 10:54 PM | Show all posts
Originally posted by Traza at 15-1-2009 10:46 PM



ha ahhh janji kite happy kan

Err... actually kena bagi u yg happy... sebab u lah tuan owner franchise ni...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-1-2009 10:55 PM | Show all posts
Originally posted by Traza at 15-1-2009 10:41 PM



lawa kan   

mod jer lah yg boleh buat camnih


yerlah
kalau org lain yg buat..nanti kena saman

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 10:55 PM | Show all posts

Reply #49 ea208964's post

ahaa..gumbira x tkata...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 10:55 PM | Show all posts

Balas #51 0001\ catat

for me modem yang best adalah modem yang strimix bagi

sebab paling kurang tak la sengal macam aztech yang K dan ea guna tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2009 10:56 PM | Show all posts

Reply #51 0001's post

ohhh gitu eh ...

ok .... ea kena take nite mende nihhh ...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Lawak & Santai


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-10-2022 02:07 PM GMT+8 , Processed in 0.088280 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list